Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

youtube και τα μυαλά στα κάγκελα,έχει τους πάντες ακόμα και σκυλόφωνους,τους έχει τσάμπα και δεν κάνει τίποτα στο pc. 

τετοια αρθρα ειναι λουκουμακι για τους τζαμπατζηδες , να βρισκουν δικαιολογιες για την πειρατεια , απο το να παραδεχθουν οτι απλα ειναι τζαμπατζηδες.

ωραία ο πολύς κόσμος είναι τσαμπατζής και εσύ ο μάγκας που πληρώνει κάτι που μπορεί να το έχει τσάμπα  γιατί του περισσεύουν και μετά ?

• Like 3
Δημοσ.

Στα σχολια φαινεται το καρκινωμα που λεγεται "Νεοελληνας τσαμπατζης" .
 Το spotify σε βοηθαει να ακουσεις τη μουσικη που θες χωρις να χρειαζεται να εισαι ολη την ωρα πανω απο το youtube και την αναζητηση λες και εισαι 15-18 χρονων και δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις εκτος απο το ψαχνεις ψαγμενες μπαντες.
Αμοιβει τους καλλιτεχνες κατευθειαν και δε παρεμβαλονται δισκογραφικες που μεχρι προτινος τρωγανε τη μεριδα του λεοντος. Το spotify ακομα δεν εχει βγαλει σοβαρο κερδος φανταστειτε.

Οποτε εχουμε, ευκολια χρησης, νομιμοτητα , φυσιολογικη τιμη ( 2,5 καφεδες το μηνα) , ηθικα μη κατακριτεο.

Και τι εχουμε τον ελληναρα να λεει; Μου γραφει terrabytes (οπως κανουν και αλλες εφαρμογες) οποτε delete, πληρωστε ζωα, εγω ακουω τσαμπα απο youtube (που το να νομιζεις οτι το Youtube ειναι τσαμπα θα επρεπε να ειναι απο μονο του δεικτης του οτι δεν εχεις ιδεα)

Αλλο η πειρατεια απο αντιδραση στην αισχροκερδια και αλλο η πειρατεια επειδη εισαι γυφτος και ηθικα το αντιστοιχο του κλεφτη. 

• Like 1
Δημοσ.

Αφήνω αυτό εδώ:

http://www.akouradio.com

Δωρεάν ραδιόφωνο σε PC και android, με πολλές δυνατότητες και ευκολίες και με ελάχιστες απαιτήσεις σε χωρητικότητα δίσκου.

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη πλατφόρμα μουσικής που με ψήνει να κάνω συνδρομή. Αλλά αυτός ο άθλιος player ...... μου δίνει μια καλή δικαιολογία να συνεχίσω να είμαι ελληναράς τζαμπατζής.

Δημοσ.

Σιγα τα tera.Σε εμενα εχει πιασει 200 mb ,δεν αξιζει ουτε να τα σβησεις.Μηπως πιανει περισσοτερο σε οσους εχουν free και οχι premium ?

Δημοσ.

Το spotify σε βοηθαει να ακουσεις τη μουσικη που θες χωρις να χρειαζεται να εισαι ολη την ωρα πανω απο το youtube και την αναζητηση λες και εισαι 15-18 χρονων και δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις εκτος απο το ψαχνεις ψαγμενες μπαντες.

Αμοιβει τους καλλιτεχνες κατευθειαν και δε παρεμβαλονται δισκογραφικες που μεχρι προτινος τρωγανε τη μεριδα του λεοντος. Το spotify ακομα δεν εχει βγαλει σοβαρο κερδος φανταστειτε.

Οποτε εχουμε, ευκολια χρησης, νομιμοτητα , φυσιολογικη τιμη ( 2,5 καφεδες το μηνα) , ηθικα μη κατακριτεο.

Και τι εχουμε τον ελληναρα να λεει; Μου γραφει terrabytes (οπως κανουν και αλλες εφαρμογες) οποτε delete, πληρωστε ζωα, εγω ακουω τσαμπα απο youtube (που το να νομιζεις οτι το Youtube ειναι τσαμπα θα επρεπε να ειναι απο μονο του δεικτης του οτι δεν εχεις ιδεα)

Αλλο η πειρατεια απο αντιδραση στην αισχροκερδια και αλλο η πειρατεια επειδη εισαι γυφτος και ηθικα το αντιστοιχο του κλεφτη.

Όπως γράφει και συμφιτουμιτης πιο πανω για το netflix, δεν έχει υπότιτλους πολλές φορές και η ποιότητα των σειρών δεν είναι και η καλύτερη. Συν ότι υπάρχουν και σειρές που μπορεί να μην τις έχει καν. Μπορείς πολυ απλά να κατεβάσεις τα επεισόδια με torrent, σε fhd ανάλυση κιόλας και να βρεις υπότιτλους για όλες τις γλώσσες του κοσμου σχεδόν από αραβικά μέχρι ολλανδικά.

Παρόμοιο παράδειγμα και το youtube vs Spotify. Μπορείς να βρεις ότι κόμματια θες, σε ότι παραλλαγές και mix θες, να φτιάξεις τις δικές σου λίστες , να σου προτείνει το youtube κομμάτια και καλλιτέχνες στο ίδιο στυλ Μουσικής και τα λοιπά. Και χωρίς να καταστρέφεις και τον ssd.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τα 5 - 10 ευρω συνδρομής ( παίζει κ αυτο ρόλο μη λέμε παπατζες και μεταξύ μας ) αλλά απλά ο πειρατής προσφέρει καλύτερη και πιο trouble free Υπηρεσία. Ούτε sign in, ούτε e mail verification και κωδικοι, ούτε θα σου πρήξει τα συκωτια με 100 άχρηστα updates τη βδομάδα ( εσένα εννοώ steam ) ούτε τα στοιχεία σου θα πάρει απο το paypal ούτε τίποτα.

Το είχε πει πολυ σωστά ο ιδιοκτήτης της CD project red, όσο οι πειρατές θα προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες απο τα " νόμιμα " προϊόντα , τόσο ο κόσμος θα στρέφεται κατά εκεί. Υπάρχουν πολλοί τζαμπατζηδες, αλλά δεν είναι μονο τα λεφτά ο λόγος που η πειρατεία ανθεί.

• Like 1
Δημοσ.

playlists (και μην μου πειτε για τις αυτοματες του spotify γιατι ηταν τοσο εκτος στοχου οσο τα προτεινομενα της) στο youtube και εχεις την υγεια σου και τον χωρο σου ελευθερο ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το youtube είναι τσάμπα δεν πλήρωσα ποτέ το youtube εκτός αν είσαι τόσο κουτορνίθι εσυ που πληρώνεις α ξέχασα εδώ υπάρχουν μερικοί διανοούμενοι που λένε πράγματα με πολύ βαθύ νόημα και πρέπει να είσαι αινσταιν για να τους καταλάβεις τι εννοούν  ......

γύφτος δεν είναι αυτός που κοιτάει το συμφέρον του, ούτε κλέφτης αυτός που μπαίνει στο youtube και ακούει μουσική αν είναι παράνομο το youtube ας το κλείσουν.

εσύ ρε Ελληνάρα που το παίζεις και ηθικός και νόμιμος είσαι στα πάντα ? δηλαδή αμα βρεις ένα πενηντάρικο κάτω στον δρόμο θα ρωτάς ποιος το έχασε ? η ο λογιστής σου δεν σου μαγείρεψε ποτέ κάτι στα χαρτιά να μην πληρώσεις πολύ εφορία ε ? γιατί στα λόγια όλοι καλοί είστε και στην πράξη Ελληνάρες,για αυτό σταματήστε να το παίζετε σωστοί,δεν σας ξέρουμε ούτε θα σας γνωρίσουμε και αν είστε σωστοί πράξτε σωστά όπως λες ότι είναι η νοοτροπία σου αλλιώς τίποτα άλλο παρά ποζεριά. 

• Like 1
Δημοσ.

(που το να νομιζεις οτι το Youtube ειναι τσαμπα θα επρεπε να ειναι απο μονο του δεικτης του οτι δεν εχεις ιδεα)

Για να καταλαβω, μας λες οτι εμεις που εχουμε το youtube τζαμπα δεν εχουμε ιδεα, ενω εσυ που αποτι φαινεται το πληρωνεις εισαι διανοουμενος. Μαλιστα...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα πάντα μου ήταν ΑΧΡΗΣΤΟ δεν βλέπω την χρησιμότητα του εφόσον υπάρχει και το youtube red και αν θέλω τα κατεβαζω και τα ακούω όσες φορές θέλω :)

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω, μας λες οτι εμεις που εχουμε το youtube τζαμπα δεν εχουμε ιδεα, ενω εσυ που αποτι φαινεται το πληρωνεις εισαι διανοουμενος. Μαλιστα...

Ακριβως , ιδεα δεν εχετε.Το youtube ειναι τεραστιο αλλα τι σχεση εχει να ψαχνεις μεσα απο τον ορυμαγδο μεμονωμενων κομματιων και καποιων full album που ισως καποιος ανεβασε με το οργανωμενο, επισης τεραστιο, περιεχομενο του spotify και των streaming υπηρεσιων

Πεστε οτι απλα δεν πολυακουτε μουσικη ...οποτε χεσμενο το εχετε , απλο δεν ειναι ?

Δημοσ.

Πεστε οτι απλα δεν πολυακουτε μουσικη ...οποτε χεσμενο το εχετε , απλο δεν ειναι ?

Κάτοχος >15.000 LP, και ΄>2000 CD, με περισσότερα από 100.000 κομμάτια στο iTunes και δεν είμαι ικανοποιημένος από το Spotify γιατί δε βρίσκω αυτά που θέλω.

Μάλλον όπως λες, δεν πολυακούω μουσική...

Δημοσ.

Κάτοχος >15.000 LP, και ΄>2000 CD, με περισσότερα από 100.000 κομμάτια στο iTunes και δεν είμαι ικανοποιημένος από το Spotify γιατί δε βρίσκω αυτά που θέλω.

Μάλλον όπως λες, δεν πολυακούω μουσική...

Το θεμα δεν ειναι ποιος ακουει περισσοτερο η διαφορες ηθικολογιες για την πειρατια η ποιος ειναι ...διανοουμενος αλλα να υπαρχει μια λογικη στην συγκριση.Mπορει να συγκρινει καποιος το itunes με το spotify η με το tidal η με την συνδρομητικη υπηρεσια του youtube (το red ειναι ?).

Τι να συγκρινεις, το χαος του youtube με μια οργανωμενη υπηρεσια και να λες τι μλκ ειναι αυτη ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...