Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Lg K10. Πιο καλά θα μου καθότανε το K8 που είναι 5ιντσο, αλλά αυτά τα 8gb rom....

Ψάχνοντας για το Κ10 έχω διάβασει διάφορα όπως..

- Βγαίνει και με 1.5gb ram αλλά και με 2gb (αν ναι, πώς θα βρούμε ποιό έχει 2gb;; ) πχ: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/lg-k10-review-r765

- To lte έχει πίσω κάμερα 13mp το 3g 8mp

- To dual είναι 8πύρηνο, το μονόκαρτό είναι 4πύρηνο

Οπότε θεωρητικά, πάμε για το dual lte.

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε μέχρι μαξ 140 από Ελλάδα. Βασικά μου αρέσει το σέρβις της Lg καθώς και το σχέδιο των κ8 και κ10 και άλλα κινητά μέχρι τα 140 δεν μαρέσουν τόσο.

Kαι το x screen μου λέει κάτι και φαίνεται οκ από χαρακτηριστικά, αλλά το κ10 οπτικά μου αρέσει πιο καλά.

ΥΓ: Ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε τίποτα βαρύ κάνω.. (fb, viber, messenger, aldiko, browsing θέλω)

Δημοσ.

Δεν θα το συνιστούσα το συγκεκριμένο. Συμπλήρωσε την φόρμα να δούμε τις απαιτήσεις σου αν και θεωρώ κάποιο xiaomi ταιριάζει κομπλε για εσένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ok, θα κάνω edit με την φόρμα παρακάτω, αλλά πριν από αυτό να επισημάνω: αγορά από Ελλάδα, τιμή μαξ 140 ευρώ, καλό σερβις (θεωρητικά πάντα, γιατί παντού υπάρχουν απρόοπτα)... (μαρέσουν πολύ οπτικά όμως τα κ8 και κ10... δηλαδή για τη χρήση που κάνω για μικροδιαφορές δεν θα προτιμήσω κάποιο άλλο... χωρίς εννοείται να είμαι κλέιστός σε προτάσεις)

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει για ένα διάστημα το K10. Πέρα από την αξιοπρεπή οθόνη και μια οκ εμπειρία χρήσης, κατά τα άλλα δεν...

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 140 μαξ, αγορά από κατάστημα Αθήνας και να είναι ετοιμοπαράδοτο 

2) Την χρήση του κινητού (fb, viber, messenger, aldiko, browsing θέλω):

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι μαξ 5.3 που είναι το κ10

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Aν δεν είναι k8 και k10, ας έχει και ένα notification led  :-D

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Aς είναι καλές. Κάτι το τρελό δεν ζητάω στο budget μου

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι, εκτός (αν όπως στην περίπτωση του κ10) υπάρχουν καλύτερα χαρακτηριστικά στην dual 

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; (δεν με απασχολέι)

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; (δεν θα έλεγα όχι, αλλά αμα έχω 16gb rom λογικά θα είμαι οκ όπως και να χει)

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 6

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; (πάνω από 2000 mah΄και αν είναι δυνατόν αποσπώμενη)

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Mόνο Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Μόνο καταστήματα Αθήνας και ετοιμοπαράδοτα τα κινητά

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούριο.

Το είχα δοκιμάσει για ένα διάστημα το K10. Πέρα από την αξιοπρεπή οθόνη και μια οκ εμπειρία χρήσης, κατά τα άλλα δεν...

Τί πιστεύεις ότι μπορεί να με χαλάσει στη χρήση μου ή και γενικότερα κάτι που είδες και σου φάνηκε αρνητικό και το έκανε ''σπαστικό'' στη χρήση;;

ΥΓ: Αν στο κ8 πηγαίνουν οι εφαρμογές στην sd (ρωτάω δηλαδή τώρα... πηγαίνουν στο κ8 στην sd;; :P ), μήπως είμαι οκ μιας και μαρέσει πιο πολύ οπτικά από το κ10 καθώς και θα ''γλιτώσω'' καμια 30αρια ευρώ σε σχέση με το κ10;;

ΥΓ2: Ενημερωτικά, σε περίπτωση που υπάρξει σαν πρόταση, τo zero lg από κοντά που το είδα σήμερα δεν μου άρεσε τόσο όσο τα κ8 και κ10.

Δημοσ.

Sorry για το bump, αλλά ρίξτε καμιά απάντηση, γιατί αύριο πρωί πριν την δουλειά πρέπει να πάω να πάρω κάποιο, το παλιό τα έφτυσε.

Δημοσ.

Τελικά αγοράστηκε το Lg K10 dual LTE και νομίζω ήταν σωστή επιλογή, μιας και μου άρεσε πολύ οπτικά, για τη χρήση που κάνω φαίνεται μέχρι ώρας να είναι υπερ αρκετό και η έκδοση που πήρα (dual, lte) έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και καλύτερο επεξεργαστή (mali t720, mt6753) από το ''απλό'' (adreno και snapdragon 410) και ενώ σε 1-2 review του k10 έβλέπα στο antutu να βγάζει 29000 σκορ περίπου, αυτό που έχω έβγαλε 35000.

post-182562-0-55618900-1479232666_thumb.png

post-182562-0-52843900-1479232668_thumb.png

post-182562-0-91592300-1479232670_thumb.png

post-182562-0-81589700-1479232672_thumb.png

post-182562-0-82521300-1479232674_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικα μετα απο σχεδον 2ημερη χρηση με το κ10 dual lte εχω να πω τα εξης:

Πολυ καλο στη χρηση και γρηγορο.

Ωραια οθονη, ζωντανή, χωρις πιξελακια στα εικονιδια, ομορφη κατασκευή, λεπτό, ελαφρύ κλπ. Καλη ευαισθησία και ακρίβεια στο touch.

Το 1.5gb ram μέχρι ωρας φαινεται να επαρκεί, εχω περασει ότι εφαρμογη θελω και παντα εχει 400-600 gb ελεύθερα.

Μετριες καμερες, χαμηλο ακουστικό και ηχειο.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Ενημερωτικα μετα απο σχεδον 2ημερη χρηση με το κ10 dual lte εχω να πω τα εξης:

Πολυ καλο στη χρηση και γρηγορο.

Ωραια οθονη, ζωντανή, χωρις πιξελακια στα εικονιδια, ομορφη κατασκευή, λεπτό, ελαφρύ κλπ. Καλη ευαισθησία και ακρίβεια στο touch.

Το 1.5gb ram μέχρι ωρας φαινεται να επαρκεί, εχω περασει ότι εφαρμογη θελω και παντα εχει 400-500 gb ελεύθερα.

Μετριες καμερες, χαμηλο ακουστικό και ηχειο.

Πόσα χρήματα έδωσες; Θεωρώ ότι ένα redmi 3 θα σου ήταν πολλές φορές καλύτερο... Θα είχες και τρομερή υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα
Δημοσ.

Πόσα χρήματα έδωσες; Θεωρώ ότι ένα redmi 3 θα σου ήταν πολλές φορές καλύτερο... Θα είχες και τρομερή υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα

130 ευρώ έδωσα.

Συμφωνώ ότι μπορει και αλλά κινητά να ήταν μια χαρά και ίσως καλύτερα απο το κ10 αλλα επειδή με ενδιέφερε και το οπτικό του θέματος, εκεί το κ10 (για τα γούστα μου) ήταν το πιο όμορφο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...