Προς το περιεχόμενο

selida paromoia me tin insomnia help

hacker5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδια, επειδη ειναι προφανες οτι και δεν χρειαζεται μεγαλο IQ για να καταλαβει καποιος τι ειδους ερωτησεις θελει να κανει ο hacker5, πραγμα που καταλαβε ο Dark_son20 και που καποιοι κανετε οτι δεν καταλαβατε. Αυτος ειναι και ο λογος που ποσταρε ο Dark_son20 φιλε Chinaski και οχι για να προσβαλει οποιονδηποτε.

ναι αλλα μην κατηγορεις καποιον που μαντεψες τι ισως θα ηθελε να ζητησει γιατι η ερωτηση του ειναι διατυπωμενη σαφεστατα. και εγω σου λεω αν μια στις 10 δεν ρωταει αυτο που νομιζετε, ειναι σωστο να του χυματε ετσι? ισως να μην θεωρει την βοηθεια των χρηστων του insomnia αποτελεσματικη και να αναζητα πιο εξειδικευμενο forum, δηλαδη θα τον φαμε τον ανθρωπο? αλλα ακομη και αν ζητα κατι το παρανομο... μην ασχολειστε στο κατω κατω, υπαρχουν moderator για αυτη την περιπτωση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς icem4n

H προστασια του insomnia ειναι χρεος ολων, τουλαχιστων αυτων που τους ενδιαφερει πραγματικα.

Επειδη απο οτι φαινεται ειμαι πιο εξυπνος απο εσενα, ξερω πολυ καλα τι ηθελε ρωτησει.

Βλεπω τον υπερασπιζεσαι σθεναρα, ακομη κι αν ζητα κατι παρανομο οπως λες και αυτο και μονο τα λεει ολα, και φυσικα δεν θα μου κανεις εσυ υποδειξη αν θα ασχοληθω μαζι του και οτι υπαρχουν mods, το ξερω πολυ καλυτερα απο σενα.

Και ξαναδιαβασε τους κανονες.

Έχετε χάρη που είναι Χριστούγεννα.

Άλλη φορά δεν θα ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές.

Στο Insomnia δεν κάνουμε διαγωνισμό γνώσεων και χλευασμό προς τους των άλλους, αλλά βοηθάμε όποτε και όπου μπορούμε τους άλλους χρήστες του φόρουμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...