Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

23,90 τα 30 mbps (ΟΤΕ). Τα 50mbps 27,9 στη wind(μαζι με φορητότητα) και 25,5(μαζι με φορητότητα) τα 35 στη Cyta

το 50αρι της vodafone απ ότι είδα είχε γύρω στα 33 ...η forthnet το 50αρι το εχει 27,9 +την φορητότητα φαντάζομαι

Δημοσ.

άρα ο οτε με συμφέρει περίσσοτερο απ όλα, καλη η τιμη της wind αλλα ξεφεύγει λίγο για μένα, άσε που είναι για 2 χρόνια συμβόλαιο ενώ ο ΟΤΕ 1

• Moderators
Δημοσ.

Σιγουρεψου ότι περνεις από την καμπίνα που βλέπεις στα 150 μέτρα γιατί αν είναι 150 μέτρα τότε θα πρέπει να κλειδώσεις 30 ακριβώς για να λένε 20-25 μήπως περνεις από αλλού

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικά τώρα που το ξανακοίταξα έχει καμπίνα έξω ακριβώς απ την πολυκατοικία μου...

εντωμεταξύ έχω κάνει την αίτηση απ την προηγούμενη τρίτη και υποτίθεται θα ερχόταν το ρούτερ την προηγούμενη πέμπτη, με πήραν και μου είπαν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και θα με ξανακαλέσουν εκ νέου για να κλείσουμε ραντεβού για την παραλαβή...ακόμα περιμένω τους έχω πάρει πόσα τηλ και τίποτα, λένε θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα...μου χουν σπάσει τα νεύρα...

Δημοσ.

βασικά τώρα που το ξανακοίταξα έχει καμπίνα έξω ακριβώς απ την πολυκατοικία μου...

Και εμενα εχει ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου στα 8 μετρα.

Αυτην την περιοδο κ πριν 20 ημερες εβαλαν το κα-φαου, κ μετα μια εβδομαδα εφτιαξαν κ το πεζοδρομιο.

Σημερα ξαναρθαν κ ξανασκαψαν στο ιδιο ακριβως σημειο.

Ποσο οργανωμενοι ειναι αραγε;; ειμαστε για πολλα χαστουκια.

Εν τω μεταξυ εχουν σκαψει ολη την Ηλιουπολη εδω κ 1,5 μηνα, κ αφηνουν παντου λακουβες στα πεζοδρομια, ανοικτα φρεατια κ μπαζα!!!!!!!!!!!

Οποτε  κ ο χαρτης που εδωσε ο συμφουριτης θελει ενα σεταρισμα! :) :-)

Οι αριθμοι κα-φαου παιζουν στο 300+ εχω δει απο 325 εως 350 περιπου, αν θυμαμαι καλα!

Αληθεια εμας που το σκεφτομαστε να βαλουμε VDSL, (υπαρχει κ η αυξηση φορων στην σταθερη)

Μπορουμε να εκμεταλευτουμε αυτα τα "κουτακια" που τα εχουμε αγκαλια πλεον διπλα μας;

Εννοω αν θα μεγαλωσουν οι ταχυτητες μας που μας παιδεύουν τοσα χρονια;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...