Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια είχα ΟΤΕ 24άρι με 22,5 ευρώ το μήνα, τώρα έληξε το συμβόλαιο και το αντίστοιχο πρόγραμμα στον ΟΤΕ τώρα έχει 17,5, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα ψήνομαι να βάλω VDSL. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα σταθερά τηλέφωνα. Επίσης από κινητό έχω wind όπου βάζω 10 ευρώ κάφε 25 μέρες και έχω 1500΄ και 1500mb...Έχετε να προτείνετε τίποτα; :)

Δημοσ.

ωραιο το vdsl αλλα απο 17,5 θα πληρωνεις 35-40€ για πρωτο χρονο και μετα λιγα περισσοτερα. αξιζει προφανως η μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα σκεψου εσυ αν αξιζει τα περισσοτερα 20€ το μηνα δεν ειναι και λιγα. αν σε καλυπτει μεινε οπως εισαι εγω 24 εχω και ειμαι κομπλε.. 

Δημοσ.

Με τα γρήγορα μαθηματικά βγαίνει 23,90 τα 30 mbps (ΟΤΕ). Τα 50mbps 27,9 στη wind(μαζι με φορητότητα) και 25,5 τα 35 στη Cyta.

Ερώτηση τώρα. Μου είπαν ότι απ το κέντρο είμαι γύρω στο 1,5 κμ και πιάνω 10mbps(σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του ρούτερ). Με τα 30mbps του ΟΤΕ πόσα θα πιάνω περίπου; αξίζουν τα 6 ευρώ παραπάνω;

• Moderators
Δημοσ.

Αξίζει με τα 1000 αν μπορέσεις να βάλεις!

Δεν συγκρίνεται. Streamάρεις ό,τι θες, κατεβάζεις ό,τι θέλεις πολύ γρήγορα, ανοίγεις 10 youtube 1080 ταυτόχρονα χωρίς να bufferιάζει.

Για το upload και τα οφέλη του (hosting, transcode upstream τις ταινίες σου παντού στον κόσμο, ratio κλπ κλπ κλπ) δεν νομίζω ότι πρέπει να επεκταθώ! :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχουν μπει τα νέα ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ στο Ν.Κόσμο? Δεν νομίζω και χωρίς αυτά με 1.5km απόσταση δεν παίζει διαθεσιμότητα VDSL...

Πόσο downstream line attenuation λέει το router σου ότι έχεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

http://fttxgr.eu/map?

Αν και δεν είναι τέλειο, για να μην δείχνει ούτε 1 καμπίνα στον Ν.Κόσμο φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει ούτε μια για VDSL. Εκτός αν είσαι σε σύνορα πχ με Ν.Σμύρνη και παίρνεις από το Α/Κ της και τις καμπίνες της. Με 1.5km από το Α/Κ πάντως VDSL πάνω από 20mbps λογικά δεν προβλέπεται...

Δημοσ.

βασικά είμαι πάνω στα σύνορα με ν.σμύρνη

edit: στο χαρτη η οδός μου φαίνεται σαν ν.σμύρνη αλλά κανονικά είναι ν.κόσμος..το κοντινότερο vdsl καφάου απ ότι βλέπω είναι γύρω στα 150 μετρα :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Τότε λογικά θα παίρνεις από Ν.Σμύρνη. Ζήτα διευκρίνηση πάντως για να είσαι σίγουρος.

Στα 150m θα πιάνεις πανεύκολα και 50mbps...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν πας σε HOL/Wind/Forthnet λογικά θα σου βγαίνει στα ίδια χρήματα με τα 50αρια τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...