didicola Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ HISTORY HD ολοι οι αλλοι ιταλοι γερμανοι πολωνοι που το εχουν ειναι βλακες?
costas_iac1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 πρωτον γιατι δεν βαζουν pvr να βλεπουμε σε 2 τηλεορασεις,μια σαλονι μια κρεββατοκαμμαρα?εγω δεν βαζω σπιτι μου γι αυτον τον λογω.και ηθελα να ρωτησω για το kodi απο υποτιτλους εχει??δεν ξερουμε ολοι τελεια αγγλικα...
Vasilius Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Χτες πήρα τηλ ένα φίλο να δει μια εκπομπή με τρένα , άναψε το stb είχε καιρό να δει και είδε πως του ζήταγε login/reg ξανά!!!! έκανε reboot είδε μετά τον cisco loader/ firm update , δεν ανταποκρινόταν , πλέον μετά από 2 ακόμα reboot αφού κατέβασε το νέο firmware και το πέρασε δεν αντιδρά στις εντολές του Remote .... Το call center Λένε αντικατάταση , αλλά είναι η εύκολη λύση , αφού αν αφαιρέσει το Ethernet αντιλαμβάνεται το STB πως δεν έχει σήμα και αλλάζει εικόνα που σε ενημερώνει κατάλληλα, γιατί δεν βγάζουν public έναν τρόπο να μπορέσουμε να το αναβαθμίσουμε τοπικά σε άλλο firmware και να στρώσει και μας ταλαιπωρούν ;
Regulus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 πρωτον γιατι δεν βαζουν pvr να βλεπουμε σε 2 τηλεορασεις,μια σαλονι μια κρεββατοκαμμαρα?εγω δεν βαζω σπιτι μου γι αυτον τον λογω.και ηθελα να ρωτησω για το kodi απο υποτιτλους εχει??δεν ξερουμε ολοι τελεια αγγλικα... Έχει.
CyanBlue Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους της Cosmote TV. Από την στιγμή που υπάρχει διαθέσιμη η υπηρεσία multiroom σε Cosmote TV ευρυζωνικά με 6 ευρω μηνιαία, γιατί δεν υπάρχει και μια έκδοση για ios devices με in app purchases (αγορά εντός εφαρμογής) που να κάνει mirroring σε Apple TV (airplay) ?? Για να μην μιλήσω και για εφαρμογή για Apple TV 4 πάντα φυσικά επί πληρωμή. Πρέπει ίσως να ξανακοιτάξετε το δημιουργικό σας κομμάτι....
CyanBlue Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αν ήξερες πόσες φορές τους έχω στείλει mail και πόσες φορές τους έχω κάνει πρακτικές αλλά και τεχνικές προτάσεις - παρατηρήσεις που μπορεί να διευκολύνει τις πωλήσεις τους αλλά και τη ζωή μας... Απάντηση: Καμία στα mail, "δεν είμαι εγώ υπέυθυνος, θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα"... δηλαδή ποτέ. Φαντάζομαι οι τσάμπα συμβουλές χρηστών χτηπάνε και σπάνε σε κομμάτια στον τοίχο του σοβαρού τμήμτος μάρκετινγκ της εταιρίας....
nageorg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καποιοι πληρωνουν nova εδω και χρονια, εχεις δει ταινια σε δωρεαν Τηλεοραση και σε συνδρομητικη απλα, μια ταινια κραταει 1,3 ωρες το πολυ και οχι 2,5 με ολες τις διαφημισεις, Ποιοτικα ντοκιμαντερ και παιδικα (για οσους εχουν παιδια θα καταλαβουν τι εννοω) καθε 10 λεπτα 15 λεπτα διαφημισεις του εκαστοτε Μουστακα Jimbo και δεν συμμαζευεται, Πιστευω πως κανει καλη κινηση στο Triple play, σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη, Ο τσαμπας πεθανε παιδια, εγω κανω συνδεση με δωρεαν σκληρο δισκο κτλ.....ΟΤΕ tv περιεχει history και FOx για σειρες περιεχομενο που υπαρχει στη Nova, A ξεχασα και 24MBPS, DSL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα