Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τηλεοραση το 2017? meh..

φίλε μου έχει πολύ μεγάλη διαφορά η free τβ και η συνδρομιτική.

• Like 1
Δημοσ.

μάλλον ΔΕΝ κατάλαβες τι εννοώ.  

Λέω λοιπόν να υπάρχει ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ έκδοση για  ios συσκευές επί πληρωμή όσο και η υπηρεσία  multiroom που να ξεκλειδώνει το  Airplay  σε Apple TV.

Γιατί η υπάρχουσα εφαρμογή δεν το επιτρέπει 

Υπάρχουν ήδη πολλά προβλήματα στα apps τα οποία δεν τους πολυενδιαφέρει να λύσουν. Το κύριο σε αυτό που λες είναι οτι η εφαρμογή από μόνη της απαγορεύει το mirroring (όπως και το airplay, είναι το ίδιο πράγμα). Επίσης απαγορεύει και το να χρησιμοποιούν 2 συσκευές ταυτόχρονα την υπηρεσία (για λόγους κατάχρησης). Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία χρειάζεται επιβεβαίωση μεσω sms, άρα πρέπει οπωσδήποτε να παίρνει κάρτα sim η συσκευή. Αν λοιπόν κάποιος κάνει ένα app που να παρακάμπτει όλα αυτά και είναι λειτουργικό φαντάζομαι ήδη πολλές αγγελίες εδω μέσα "Νοικιάζεται multiroom μέσω ios/android 15ευρω/μηνα, μόνη προϋπόθεση πάροχος οτε και προπλήρωση 4 μηνών".

Δημοσ.

Δεν κοιτάνε εκεί που στις ευρυζωνικές συνδέσεις το σήμα ακόμα είναι 720p μας σπάσανε τα @@ για την αλλαγή του ονόματος...
του χρόνου η dorna στο motoGP θα δίνει σήμα 4Κ και αυτοί ακόμα στα 1080p και στα 720p θα είναι...

Δημοσ.

Η υπηρεσία πλέον αν το καταλάβατε συνδυάζει ευρυζωνικη και δορυφορική σύνδεση. 

Αυτό  γίνεται μόνο με τους νέους υβριδικούς αποκωδικοποιητες.

Οι αποκωδικοποιητές άλλαξαν από τον περσινό Σεπτέμβριο και ΑΝ έχεις καταλάβει το οτι συνδυάζει τις 2 συνδέσεις το κάνει από τον περασμένο Φεβρουάριο...

Στα Τρίκαλα έχω TV μέσω ίντερνετ και στην Αθήνα όταν πάω για μέρες λόγω δουλειάς έχω μέσω δορυφόρου... και απλα ανεβοκατεβάζω μαζί τον ίδιο αποκωδικοποιητή ...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι παίζει γιατι δεν βλεπω και τηλεόραση να ενημερωθώ απο την διαφημίση.καταλαβε καπιος να μου εξηγήσει ;

Δημοσ.

το rebrand αυτό είναι χειρότερο από ψόφια καμήλα.
τι cosmote tv και cosmote fixed ρε , δεν ξόδευαν τα λεφτά του όλου project στο να φτιάξουν ότι δεν παίζει και ταλαιπωρεί τους καταναλωτές του ; 

Βγάζουν για το θεαθήναι βλακείες υπηρεσίες , άτοπες και παντελώς με "πιο λάθος πεθαίνεις" specs (Booster σου λένε....) και μας έχουν ως beta testers με Router που δεν κάνουν ούτε τα αυτονόητα (δεν ζητάμε NAS,VPN κτλ. Απλά να δουλεύει σωστά το ρημάδι και να μη θέλει Reboot κάθε δύο εβδομάδες....

Μιλάμε στους κουφούς των call center και όλα τα παράπονα και οι επικοινωνίες από υπεύθυνους θάβονται , φυσικότατο αν σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει επίσημο κανάλι ηλεκτρονικής επικοινωνίας για να γίνονται ρόμπα σε social media... τσακάλια ;) 

Βάζω στοίχημα πως όταν βγάζουν μια υπηρεσία και πιάνουν οι managers τον στόχο πέφτουν email εσωτερικά congrats στον φοβερό αγώνα για το brand μας από βαρεμένους wannabe κρετίνους βυσματίες "project manager" της κακιάς ώρας, που στάνταρ είναι παιδάκια ή φλώροι με μέσο.

Δεν παίζει άνθρωπος σωστός με τεχνικό backround και πτυχίο να αποφασίζει πως θα βγαίνουν έτσι όλες αυτές οι υπηρεσίες. 

Για να μην παρεξηγηθώ, πείτε μου ΜΙΑ , ΜΙΑ όχι δύο, ΜΙΑ υπηρεσία ή προϊόν που έβγαλαν  εδώ και 6 ΧΡΟΝΙΑ που να το αγοράσατε και να μην βλασφημήσατε από τουλάχιστον δύο διαφορετικά προβλήματα , που ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ BETA TEST . Προκαλώ οποιοδήποτε fanboy. 

και όχι δεν υπάρχουν δικαιολογίες στυλ "έτσι είναι αυτά " διότι έχουμε 2016 μπούφοι και ότι έχει βγει τα τελευταία 6 χρόνια είναι δοκιμασμένο έξω σε άλλους παρόχους, και επιπλέον τον ΟΤΕ τον έχει πάρει η DT. 

Εδώ ένας άνθρωπος πέθανε και βγάλαν ανακοίνωση οι κρετίνοι που την μετατρέψανε στο δεύτερο σκέλος σε εμπορική διαφήμιση , οι ΞΕΦΤΥΛΕΣ !

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ, πάντως, είμαι μια χαρά ευχαριστημένος από το Cosmote TV. Εδώ και 2 χρόνια που το έχω, βλέπω συνεχώς νέο περιεχόμενο/δικαιώματα, υπηρεσίες και αναβαθμίσες. Συνεχώς αναβαθμίζονται κανάλια σε HD, μπήκε το Hybrid με το replay TV, μετά μπήκε το TV plus κλπ.

Μακάρι να ήταν στα ίδια επίπεδα και το internet της εταιρείας και η υποστήριξη, αλλά δυστυχώς εκεί είναι πολύ μέτρια τα πράγματα. Νομίζω, όμως, ότι με μοναδική εξαίρεση τον (όντως ηλίθιο) περιορισμό του TV Go με Cosmote κινητό, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να έχει κανείς παράπονο από την υπηρεσία TV.

Παράξενο και μόνο το γεγονός ότι πληρώνεται λεφτά για να δείτε ΟΤΕ τν

Προφανώς και είναι παράξενο, αφού σωστά σκέφτεσαι: (ότι δεν κάνω εγώ)=παράλογο .

• Like 3
Δημοσ.

Παράξενο και μόνο το γεγονός ότι πληρώνεται λεφτά για να δείτε ΟΤΕ τν

Πραγματικά μυστήριαι αι βουλαί του πλήθους. Και να με πληρώνουν δεν το βάζω. Θέλω να κατευθύνω απόλυτα την προσοχή μου στο περιεχόμενο που εγώ επιλέγω και διαχειρίζομαι άμεσα. Είναι φαντάζομαι ευκολία για κάποιους. Καναπές, τηλεκοντρόλ, έτοιμο "curated" περιεχόμενο. Οκ. Δεν με συγκινεί πλέον. Κάνω το "curating" ο ίδιος και βέβαια δωρεάν ή σχεδόν...

Δημοσ.

Ωραία ξεκίνησε η συνεργασία cosmotetv με το studio paramount και έρχεται και η Disney studio αποκλειστικά στην CosmoteTV να ανεβεί λίγο το κομμάτι ταινιών διότι ήταν πολύ πίσω σε σχέση με την Nova

Δημοσ.

Οτι να ναι.. Έζησα να δω και επίσημα τους αντιρρησίες του καναπέ.. Χαχαχ

@Whoever81 και μονο αυτο που λες πως ουτε αμα σε πληρωνανε φιλε...

Με ξεπερναει...

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με ενα φίλο ποιο πάνω. Αντί να κάθονται και να ακούνε το κάθε marketing manager ας ακούσουν και κανέναν τεχνικό. Όσο άφορα το call center όσες φόρες έχω πάρει άκρη δεν βρήκα και πάντα τυχαία πέφτει η γραμμή. Ας φτιάξουν το απαίσιο Ote tv go για windows να δουλεύει το copy/paste και μετά συζητάμε τα υπόλοιπα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...