Uberalles_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, νοικιάζω 2 ξεχωριστούς shared hosting servers και θα ήθελα εκεί να στήσω ένα web socket για έναν πελάτη μου. Μην φανταστείτε τίποτα trafiic, χαλαρά πράγματα. Αυτό που χρειάζομαι είναι να τρέχει μια php ασταμάτητα όπου θα είναι ο "server" του web socket. O πρώτος μου είπε ότι δεν γίνεται να τρέχεις php scriptakia με timeout 0 σε έναν shared hosting server και πρέπει να πας σε VPS Ο δεύτερος μου είπε ότι πρέπει να παίξεις μπάλα με SSH. Απορίες: Ισχύουν ή όχι τα λεγόμενα του πρώτου; Έχει ασχοληθεί κανείς με SSH; Στο interface έχει ένα SSH access και εκεί φτιάχνεις κάτι κλειδιά και κάτι τέτοια. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη
Predatorkill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Οι shared hosting servers δεν επιτρεπουν full ssh, με το ssh κανεις οτι θελεις τον (vps κτλ) σερβερ. Απο οσο ξερω δινουν ssh αλλα πολυ limited, δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Οσο για το socket αμα δε δοκιμασεις ή δε στειλεις email στην υποστηριξη οτι και να σου πουμε εμεις δεν εχει νοημα.
Uberalles_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μα αφού γράφω ξεκάθαρα τι μου απάντησε ο καθένας.....
Corona Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Για ποιό λόγο δεν θα τρέξουν τα PHP scripts σου στον shared? Για ποιό λόγο πρέπει να παίξεις μπάλα σε SSH? Έχω την εντύπωση ότι μια χαρά θα την κάνεις την δουλειά σου στον shared.
Predatorkill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μα αφού γράφω ξεκάθαρα τι μου απάντησε ο καθένας..... Εχεις δικιο, νομιζα οτι οι πελατες σου στο ειπαν :S
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Έχω καταφέρει και τρέχει "συνέχεια" μια php μέσω cron job. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα