Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει μια ταινία και τους υπότιτλους της και έχω σε ξεχωριστό αρχείο τους υπότιτλους.

Έβαλα στην τηλεόραση μου που παίρνει USB  ένα USB  με την ταινία και τους υπότιτλους και η τηλεόραση δεν τους αναγνώριζε... Θέλω να μου πείτε πώς μπορώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους στην ταινία και να μην είναι σε ξεχωριστό αρχείο.

Δοκίμασα με το free make video converter και το βιντεο εχει ερωτηματικα αντί για τους υπότιτλους.

Έχω κατεβάσει και το format factory και δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνει αυτό.

Σας παρακαλώ αν ξέρετε πως γίνεται με άλλο πρόγραμμα ή κάποιο από αυτά που κατέβασα, πείτε μου.

Δημοσ.

Δεν μου έγινε δες τι μου έβγαλε

[finding-dory-2016-3d-1080p-bluray-x264-psychd.srt]
 "finding-dory-2016-3d-1080p-bluray-x264-psychd.avi" not found

Completed in 8 sec

WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

END OF OPERATION

Δημοσ.

Το AVIaddxsbs είναι για... avi! B)

Πες μας ποια τηλεόραση έχεις (μάρκα-μοντέλο). Κάποιες samsung θέλουν το οι υπότιτλοι να είναι σε utf-8 και κάποιες άλλες θέλουν να είναι μέσα στο mkv (π.χ. με το mkvtoolnix)

Δημοσ.

Δεν μου έγινε δες τι μου έβγαλε

[finding-dory-2016-3d-1080p-bluray-x264-psychd.srt]

"finding-dory-2016-3d-1080p-bluray-x264-psychd.avi" not found

Completed in 8 sec

WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

END OF OPERATION

Κατ'αρχήν η ταινία σου ειναι 3D ή σε avi; Αν είναι σε 3D θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα όπως το 3D Subtitler. ( μπορώ να σου στείλω εναν οδηγό τι θα κάνεις ) για να φτιάξεις δύο αρχεία .idx & .sub ώστε να το βλέπεις σωστά. Αν και τους srt θα έπρεπε να τους βλέπεις, θολά βέβαια.
αφού και το 3D είναι mkv καλό ειναι να χρησιμοποιήσεις το mkvtoolnix για να τους ενσωματώσεις μετά.
Δημοσ.

Άλλαξε την κωδικοποιηση των υποτιτλων σε ansi,σε ότι samsung εχω δοκιμασει παίζει!

Εγω το εχω σε utf 8 και ειναι ενταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...