trendkill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Ειχα ενα στικάκι στο tower κατω απο το γραφειο και μετά απο κλωτσιά εσπασε (κλασικη περιπτωση βλαβης που λενε). Εχω πολλα σημαντικα αρχεια μεσα. Τι μπορω να κανω? Μπορει να το ξανακολλησει καποιος με κολλητηρι ή να γινει recover με καποιο τροπο?
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πάνω στις 4 επαφές στην πλακέτα, κόλλησε ένα καλώδιο usb. Ο connector σκέτος είναι δύσκολη δουλειά, αλλά το καλώδιο είναι εύκολο. Μικρό σε μήκος, όχι πάνω απο 30 πόντους πχ.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αν θες βγάλε μια φωτογραφία να δούμε τι έχει απομείνει. Αν το στικάκι πάντως είναι μεγάλο σε μέγεθος(όχι αυτά που είναι μια σταλιά)τότε ναι φτιάχνεται με την προϋπόθεση οτι δεν έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά.
trendkill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αυτο ειναι http://www.insomnia.gr/gallery/image/19346-15102288-10209595900148191-1530544110-o/ http://www.insomnia.gr/gallery/image/19347-15102308-10209595914308545-684184505-o/
postfire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 φτιαχνει φιλος.πηγαινε σε καποιον ηλεκτρονικο κοντα σου να σου κολλησει τα πινακια πανω στην πλακετα
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 και Next time backup.τωρα το σπασες αν καιγοταν τι θα εκανες? 1
trendkill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες. Εχει ξεκολλησει και ο χαλκος της πλακετας και δε φτιαχνει με κολληση.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες. Εχει ξεκολλησει και ο χαλκος της πλακετας και δε φτιαχνει με κολληση. θα πρεπει αν γινεται καποιος να δει που καταληγει αυτο και να το κανει παρακαμψη.δεν ξερω αν μπορει να γινει γιατι πολλες φορες ειναι πολλα layers.οπως ειδα στην φωτο ειναι το δευτερο πινακι σωστα?δεν εχει μεινει καθολου υλικο για να κανει επαφη?
trendkill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μου ειπε ο ηλεκτρονικος οτι αν προσπαθησει να βαλει κολληση, το μονο που θα πετυχει ειναι να καψει τη πλακετα... Λετε στο πλαισιο να καταφερουν κατι καλυτερο;
postfire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες. Εχει ξεκολλησει και ο χαλκος της πλακετας και δε φτιαχνει με κολληση. ας δει πια γραμμη ειναι ο χαλκος και να κανεις γεφυρωμα. ας το στερεωσει προχειρα μετα μεχρι να κανεις την μεταφορα βγαλε μια μεγαλυτερη φωτο να το δουμε καλυτερα
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μου ειπε ο ηλεκτρονικος οτι αν προσπαθησει να βαλει κολληση, το μονο που θα πετυχει ειναι να καψει τη πλακετα... Λετε στο πλαισιο να καταφερουν κατι καλυτερο; το πλαισιο δεν θα ασχοληθει καν με κατι τετοιο.το βασικο ειναι αν εχει ξεκολλησει ολο ή αν βλεπεις εστω και λιγο οποτε να γινει κολληση προσωρινα. 1
trendkill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Σε τι περιοχη βρισκεσαι; Κατω πατησια
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κατω πατησια Απέχουμε αρκετούτσικα ρε γαμώτο για να το έβλεπα εγω λίγο μήπως και. Γενικώς έχω κάνει καποιες πατεντιάρικες τέτοιες επισκευές. Όπως είπαν απο πάνω δηλαδή θα πρέπει να βρεθεί που καταλήγει το σημείο που έχει ξεκολλήσει πράγμα που δεν είναι δύσκολο. Δε νομίζω να έχει πολλά επίπεδα αυτή η πλακέτα συγκεκριμένα μιας και δεν είναι κάτι τόσο πολύπλοκο το στικάκι, αλλά και πάλι δεν είναι απαραίτητο να προκαλούσε πρόβλημα αυτό. 1
trendkill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Απέχουμε αρκετούτσικα ρε γαμώτο για να το έβλεπα εγω λίγο μήπως και. Γενικώς έχω κάνει καποιες πατεντιάρικες τέτοιες επισκευές. Όπως είπαν απο πάνω δηλαδή θα πρέπει να βρεθεί που καταλήγει το σημείο που έχει ξεκολλήσει πράγμα που δεν είναι δύσκολο. Δε νομίζω να έχει πολλά επίπεδα αυτή η πλακέτα συγκεκριμένα μιας και δεν είναι κάτι τόσο πολύπλοκο το στικάκι, αλλά και πάλι δεν είναι απαραίτητο να προκαλούσε πρόβλημα αυτό. Αθηνα εισαι; Αν μπορεσεις να το σωσεις στο φερνω καπου, ετσι κι αλλιως δε βλεπω να το φτιαχνει καποιος αλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα