Προς το περιεχόμενο

Photoshop 8 + crack help

hacker5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα θα το έχουν ρίξει στο γλέντι τώρα.

Ε καί μέρες που είναι τώρα αν ξεφύγει και μια λεξούλα δεν έγινε και τίποτα!!!!!!!

Από αυτό που κατάλαβα έγινε παρεξήση. Ο πρώτος ποστάρων εδώ το θέμα δεν το εξέφρασε καλώς.

Επρεπε να πεί.

Παιδιά θέλω πληροφορίες εγκατάστασης γιατί δεν το έχω ξανακάνει.036.gifgruntgrinani.gifsmiley-evil.gif

Εεεε ψιτ.

Καλά Χριστούγεννα

xmastree101.gif

• Super Moderators
Δημοσ.

Topic locked. Επειδή είναι γιορτές και δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν (είμαι, βλέπετε, σε καλή διάθεση) δεν θα αρχίσω να μοιράζω bans. Μην το εκμεταλλευτείτε.

Προσέξτε λίγο τους κανόνες ρε παιδιά. Δεν έχουν μπει για να κάνουν την ζωή μας πιο δύσκολη αλλά για να προστατέψουμε το forum το οποίο αγαπάμε και θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει. Μην νομίζετε, όλοι μας (υποθέτω) θα θέλαμε να κατεβάζουμε τσάμπα προγράμματα και να μην τα πληρώνουμε και να έχουμε τις τελευταίες εκδόσεις - έτσι, για την 'μαγκιά' κι όχι επειδή τις χρειαζόμαστε πραγματικά. Επίσης όλοι θα θέλαμε τσάμπα ταινίες, τσάμπα τραγούδια κ.ο.κ. Αυτό όμως δυστυχώς δεν μπορεί να γίνεται μέσω του forum, τα πράγματα έχουν αγριέψει και οι εταιρείες κυνηγούν ανηλεώς τους παράνομους. Κοινώς, το τσάμπα πέθανε. Η BSA παραμονεύει και το ίδιο και η ΑΕΠΙ...

Ό,τι κάνουμε οι moderators το κάνουμε όχι για να επιδείξουμε την ηθική μας ή για να επιβάλλουμε κάποια 'εξουσία' στα υπόλοιπα μέλη αλλά για να προστατέψουμε τον Hal9000 και το forum. Εν τέλει, για να προστατέψουμε εμάς τους ίδιους. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε έναν χώρο σαν την Insomnia για να συζητάμε και να βρισκόμαστε...

Αυτά τα ολίγα και καλές γιορτές σε όλους. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...