Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera 30$ gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ειχες κανει φραγη σε τιποτα δικαιωματα της εφαρμογης;εγω και σε android και σε ios δεν εχα ποτε προβλημα αλλα εφοσων μπορεις μεσω του λογαριασμου να την σεταρεις σε οποιοδηποτε κινητο τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα!!!

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως ειχες κανει φραγη σε τιποτα δικαιωματα της εφαρμογης;εγω και σε android και σε ios δεν εχα ποτε προβλημα αλλα εφοσων μπορεις μεσω του λογαριασμου να την σεταρεις σε οποιοδηποτε κινητο τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα!!!

Στο ίδιο κινητό με την ίδια εφαρμογή και με τον δικό μου κωδικό δεν μπορούσε να σεταριστεί, μόνο με της γυναίκας μου το Profile...

Δημοσ.

Παιδιά έχει καταφέρει κάνεις να την βλέπει με το tinyCam Pro?

Χρειάζεται downgrade το firmware?

Αν το έχει καταφέρει κάποιος ας γράψει τις οδηγίες.

Δημοσ.

Σε εμένα η κάμερα από χτες αρνείται να δουλέψει εκτός δικτύου σπιτιού με την MI HOME 4.0.11, ανοίγει - βγάζει το πράσινο κυκλάκι , κάνει το 1-2-3 και μετά σταματάει, στην δε αριστερή πλευρά που αναφέρει την ταχύτητα των δεδομένων είναι στο μηδέν.

Δημοσ.

ερωτηση: Μπορουμε να καταγραψουμε video με αυτην την καμερα χωρις την εφαρμογη του mi home?Eννοω αποκλειστικα με 3rd party app

Δημοσ.

Σε εμένα η κάμερα από χτες αρνείται να δουλέψει εκτός δικτύου σπιτιού με την MI HOME 4.0.11, ανοίγει - βγάζει το πράσινο κυκλάκι , κάνει το 1-2-3 και μετά σταματάει, στην δε αριστερή πλευρά που αναφέρει την ταχύτητα των δεδομένων είναι στο μηδέν.

Βγάλτην απ την πρίζα και ξαναβάλτην, μου το χει κάνει 1-2 φορές το τελευταίο 3μηνο

Δημοσ.

Βγάλτην απ την πρίζα και ξαναβάλτην, μου το χει κάνει 1-2 φορές το τελευταίο 3μηνο

.....και αυτό το έχω κάνει, τα ίδια όπως καταλαβαινεις 

Δημοσ.

αυτό που κατάλαβα από την δικιά μου, επειδή είχα το πρόβλημα με το να μην μπορεί να συνδεθεί, είναι να είναι κοντά στο access point. μάλλον δεν έχει δυνατή κεραία και θέλει καλό σήμα. βάζοντας ένα repeater κοντά της κάνει θαύματα

Δημοσ.

αυτό που κατάλαβα από την δικιά μου, επειδή είχα το πρόβλημα με το να μην μπορεί να συνδεθεί, είναι να είναι κοντά στο access point. μάλλον δεν έχει δυνατή κεραία και θέλει καλό σήμα. βάζοντας ένα repeater κοντά της κάνει θαύματα

η δική μου είναι στο 1 μέτρο από το μοντεμ, σύνδεση inalan 100/100 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...