drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μία απο τις 1080 κάμερες της xiaomi σε flash sale απο το gearbest. http://m.gearbest.com/ip-cameras/pp_487830.html?wid=21 Σε μια γρήγορη αναζήτηση δεν εξακριβωσα αν είναι και τόσο προσφορά. Ακόμα δεν ξέρω τα αρνητικά που έχει. Πχ αν δουλεύει στην Ευρώπη η θα κλειδώσει σε κάποιο update. Πριν αγοράστε τσεκάρετε τι αγοράζετε. Edit: ΠΡΟΣΟΧΗ αποστολές από Ιανουαρίου του 2017! Αν δεν αξίζει ας κλειδώσει. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2016 από drdedus
paylidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το προηγούμενο μοντέλο ειναι ΠΟΛΥ μυστηριο και στο setup του αλλα και με θεματα κλειδωματων σε update κλπ... Την εχω και ειναι κουραστικό το όλο θεμα...
stelios18120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Και εκτός αυτού όποιος την θέλει θα την πάρει στα χέρια του περίπου τέλος ιανουαριου του 2017 Οπότε πολυ αναμονή έχει...
moutsa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Για να έχει αποστολή στις 3 Ιανουαρίου καλό Πάσχα και καλη ανάσταση. Θα βαρεθειτε να περιμένετε.
drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ships on Jan 3...ουτε καν το είδαflash sale λέει αλλά αυτό είναι τύπου preorder όπως το παει
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το προηγούμενο μοντέλο ειναι ΠΟΛΥ μυστηριο και στο setup του αλλα και με θεματα κλειδωματων σε update κλπ... Την εχω και ειναι κουραστικό το όλο θεμα... Κι εγώ ίδιες εμπειρίες από xiaomi. Αγοράστε καλύτερα μια κάμερα που να υποστηρίζεται κανονικά στην χώρα μας. Γενικά δεν θα αγόραζα κανένα προιόν της Xiaomi που χρειάζεται firmware/software υποστήριξη, εκτός από κινητό ίσως. Είναι λες και εκδικούνται τους αγοραστές τους, βάζοντας περιορισμούς σε επόμενα firmware updates. Απαράδεκτα προιοντα για χώρες εκτός Κίνας ή οσων προοριζονται... Αγορά μόνο αν δεν σας ενοχλεί σε κάποιο μελλοντικό επίσημο (και υποχρεωτικό) update να ακούτε "this camera does not work outside of China" και να ψάχνετε για χακαρίσματα...
kamui Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έχει International εκδόσεις για μερικά προϊόντα η Yi (το subbrand της Xiaomi). Όσοι πήραμε κινέζικες κάμερες πρέπει να τις φλασάρουμε με πειραγμένο firmware που δεν επιτρέπει την κάμερα να επικοινωνεί με Xiaomi servers. https://diy.2pmc.net/solved-xiaomi-xiao-yi-ant-home-camera-can-used-china/ Μερικοί που θέλουν να ψαχτούν όπως έχω κάνει και εγώ και παίζει η καμερούλα μια χαρά 2
hara75gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ένα περίεργο, στην εφαρμογή, το βγάζει αποστολή το Νοέμβρη. Να ρισκάρω? 2
stelios18120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ρίσκαρε και αν το στείλουν έχει καλώς Αλλιώς από την νέα χρονιά. 1
hara75gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τί εναλλακτική υπάρχει σε αυτή την τιμή, με ανιχνευτή καπνού και 1080p, με αξιόπιστη λειτουργία και ποιότητα Xiaomi? 1
SnakeMJK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τί εναλλακτική υπάρχει σε αυτή την τιμή, με ανιχνευτή καπνού και 1080p, με αξιόπιστη λειτουργία και ποιότητα Xiaomi? Έχει όντως ανιχνευτή καπνού;;; Νομίζω απλά μπορεί να επικοινωνήσει με το ανιχνευτή καπνού της xiaomi που πουλιέται ήδη εδώ και καιρό (για το home xiaomi gateway).
hara75gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έχει όντως ανιχνευτή καπνού;;; Νομίζω απλά μπορεί να επικοινωνήσει με το ανιχνευτή καπνού της xiaomi που πουλιέται ήδη εδώ και καιρό (για το home xiaomi gateway)."Support motion and sound detection, detects the smoke and CO alarm, send you the alarm when it is triggered"... Λέει ότι έχει, αλλά δε βρήκα επίσημο link για τη συγκεκριμένη
drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 έλεγα να περιμένω 4Κ αλλά με ψήνει.. εδω λένε λιγα http://xiaomininja.com/2016/10/13/xiaomi-launches-15-little-square-smart-camera/ 22 Νοεμβρίου παραδίδει τα πρώτα κομματια η xiaomi διαβαζα αλλου..
Alphaleader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 μην ασχολειστε με κάμερες που ειναι region specific, μην αγοραζετε κάμερες που στηριζονται σε υπηρεσια του κατασκευστη και δεν μπορουν να δουλεψουν/σωσουν ανεξαρτητα, μην αγοραζετε καμερες που δεν υποστηριζουν ONVIF.... οσο ωραιες και να ναι, οσο καλη τιμη και αν εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις