voltmod Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Η HTC άνοιξε τις προ-παραγγελίες για ένα νέο add-on, το οποίο κοστίζει $220, και το οποίο μετατρέπει το HTC Vive σε ένα ασύρματο headset εικονικής πραγματικότητας. Το περιφερειακό, που συνδέεται στην συσκευή κατασκευάστηκε από μία εταιρεία με την ονομασία TPCAST και σχεδιάστηκε υπό την ομπρέλα του προγράμματος Vive X. Αν θυμάστε, η HTC πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα που αφορούσε σε μία επένδυση $100 εκατομμυρίων σε start ups που θα δημιουργούσαν αξεσουάρ για το HTC Vive. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες του HTC Vive δεν πρόκειται να παρατηρήσουν κάποια σημαντική διαφορά κατά την χρήση της συσκευής, υπονοώντας ότι το αξεσουάρ δεν πρόκειται να μετατρέψει την εικονική πραγματικότητας σε μία εφιαλτική εμπειρία υστέρησης και lag. Μάλιστα, η HTC επιμένει ότι το αξεσουάρ θα “βελτιώσει σημαντικά” την όλη εμπειρία με το Vive.Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα UploadVR, ο Πρόεδρος του τμήματος Vive της HTC στην Κίνα, Alvin W. Graylin, ο οποίος μάλιστα δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει την πώληση μίας μεγαλύτερης μπαταρίας για το add-on μελλοντικά. Για την ώρα, το αξεσουάρ θα λειτουργεί με την μπαταρία που έρχεται στάνταρντ και η οποία διαρκεί για περίπου μιάμιση ώρα. Με την μεγαλύτερη μπαταρία, η εμπειρία θα κρατάει για αρκετά περισσότερο, αν και θα πρέπει να την έχετε στην τσέπη σας ή σε κάποια τσάντα. Οι προ-παραγγελίες στην Κινέζικη ιστοσελίδα της HTC έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, και για τη ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία του add-on σε άλλες αγορές, όπως στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη. Ο Alvin W. Graylin είπε πάντως ότι οποιοσδήποτε μπορεί να το αγοράσει, αν είναι πρόθυμος να πληρώσει τα μεταφορικά από την Ασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των τεμαχίων είναι περιορισμένος. Site: Engadget
Alani13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή τι του προσθέτει... wifi video streaming? Αν είναι πάντως για 1 VR headset να σκάσω ένα 1000άρικο στο σύνολο.. Άστο παίρνω καινούργιο pc... και οθόνη! 2
bubu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή τι του προσθέτει... wifi video streaming? Αν είναι πάντως για 1 VR headset να σκάσω ένα 1000άρικο στο σύνολο.. Άστο παίρνω καινούργιο pc... και οθόνη! Ούτως ή άλλως πρέπει να παρεις καινούργιο PC για δουλέψει σωστά το VR! 4
deafman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Προ καποιον χρονων βγηκε το wifi hdmi για να στελνεις απο pc σε οποιαδηποτε οθονη εχει πανω αντιστοιχο receiver. Νομιζω κατι τετοιο εχουμε και εδω αλλα δεν εκανε 220. Σιγουρα ειναι καλυτερη λυση απο την ιδεα της msi να σου φορεσει ενα pc των 1500€ στην πλατη για να εισαι "free". Σε καλο δρομο ειναι το πραγμα παντως. Σε λιγο καιρο θα εχει νοημα το vr. 5
panosveto12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παντός για το κρεβάτι είναι ότι καλύτερο το wireless . Τώρα που έχουν τα γνωστά πορνόsite πολύ περιεχόμενο για VR. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε με τις τιμές, πια τεχνολογία βγήκε στην αρχή και δεν κόστιζε παραπάνω από όσο θα θέλαμε και όσο κρίναμε πως θα ήταν βιώσιμο? Στην τελική δυο οθόνες 1200x1080 στα 90hz πόσο κάνουν?
aggelos_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Άσχετο, αλλά μόνο όρθιος μπορεί κανείς να παίξει με vr; Ξαπλωμένος δεν γίνεται; Εγώ πχ, έχω πρόβλημα με την μέση μου και δεν μπορώ να στέκομαι πολύ ώρα. 1
Silverage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Φαντάζομαι θα μπορείς με χειριστήριο αντί να περπατάς.
Nikolo1991 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παντός για το κρεβάτι είναι ότι καλύτερο το wireless . Τώρα που έχουν τα γνωστά πορνόsite πολύ περιεχόμενο για VR. Αμα είναι να δωσεις κοντα στα 2500 ευρω για να βλεπεις πορνο μέσα στη μουρη σου, ασ'το. Βγες να κανεις το κομματι σου, κερνα κανα δυο "ευκολες" σε ένα κλαμπ και θα δεις την τσοντα live!!! Πιο φτηνα θα βγει...τα λεφτα για το PC θα μεινουν. 5
panosveto12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αμα είναι να δωσεις κοντα στα 2500 ευρω για να βλεπεις πορνο μέσα στη μουρη σου, ασ'το. Βγες να κανεις το κομματι σου, κερνα κανα δυο "ευκολες" σε ένα κλαμπ και θα δεις την τσοντα live!!! Πιο φτηνα θα βγει...τα λεφτα για το PC θα μεινουν. Ενώ 2500ευρω αξίζουν για να παίζεις indie του 20λεπτου 1
Nikolo1991 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ενώ 2500ευρω αξίζουν για να παίζεις indie του 20λεπτου You missed my point... Το VR δεν αξίζει τα λεφτά του...ακόμα τουλάχιστον. Όταν ένα headset θα έχει μέγεθος και βάρος Google Glasses και Microsoft Hololens, τότε θα είναι η καλή εποχή. Δε γίνεται να παλεύουν και να τσακώνονται όλες οι εταιρίες, για το ποιος την έχει λεπτότερη (τη συσκευή ) και μετά να βγάζουν πανάσχημα κράνη και να μας ζητάνε παράλογα ποσά για πράγματα που δε μπορούμε να τα κάνουμε κάτι. Η HTC ήδη φτιάχνει το Vive 2. Σε ένα-δύο χρόνια που θα το βγάλουν (ελπίζω σε καλή τιμή) και αν και εφόσον έχουν βγει 3-4 παιχνίδια.......το συζητάμε πάλι.
Angelcrow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή δεν μπορούσαν να σκεφτούν να το βγάλουν ασύρματο από την αρχή!Kατά την ταπεινή μου άποψη είναι προαπαιτούμενο για κάθε VR headset!!!! 1
angel87 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλα για την ωρα trinus,tridef3d,moonlight και κινητο αναλυσης QHD με ενα vr headset 25ευρω και ολα καλα. Αυτα εχω και ειμαι ικανοποιημενος.
Nvidiaman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εγώ είμαι κάτοχος του Playstation VR και είμαι κατενθουσιασμένος. Είμαι πλέον σίγουρος ότι το VR μονόδρομος όταν εξελιχθεί και άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα