Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιτυχης συνδεση σε wifi, αλλα δεν βγαινει στο ιντερνετ παρολο που το wifi λειτουργει με αλλες συσκευες κανονικα.

ποιο συγκεκριμενα: εχω ενα παλιο λαπτοπ το οποιο απο μαμα ειχε win XP. εβαλα win 7 και λειτουργει μια χαρα μιας και το θελω να το αφησω στο χωριο μονο για broswing και ολες οι συσκευες και τα περιφεριακα λειτουργουν κανονικα και στο device manager ολα εχουν αναγνωριστει.

κανω συνδεση με το wifi του σπιτιου μου το οποιο μοιραζει κανονικα σε αρκετες συσκευες, κινητο, νετβοοκ κλπ και το λειτουργω καθημερινα.

η συνδεση απο το λαπτοπ ειναι επιτυχης. δηλαδη το εικονιδιο δεν μου βγαζει καποιο διακριτκο οπου να με παραπεμπει στο να δω οτι υπαρχει καποιο προβλημα (το κιτρινο θαυμαστικο κλπ)

μπορω να ανοιξω και να συνδεθω μεσω browser με πολλες συσκευες του δικτιου. π.χ. το modem-router, το nas server klp. συσκευες που ειναι στο εσωτερικο δικτυο του δικτυου δηλαδη.

το προβλημα ειναι οτι οταν παω να επισκευτω μια σελιδα στο νετ, δεν την ανοιγει και βγαζει κανονικα το μήνυμα οτι δεν ανταπωκρινεται κλπ.

η πρωτη σκεψη που εκανα ειναι μπας και ειναιθ θεμα driver, αλλα απο την αλλη, ουτε υπαρχει μια ένδειξη οτι η ασυρματη καρτα δεν λειτουργει σωστα, και επίσης οπως ειπα, τα web interface πολλως εσωτερικων συσκευων του δικτυου τις ανοιγει κανονικα.

κανοντας ipconfig /all, ολα τα δεδομενα που περνω (dns, dhcp klp) ειναι κοινα με αυτα που εχω εαν το συνδεσω μεσω LAN, με μονη διαφορα οτι αντι να εχει π.χ. την X.X.X.10 εχει την X.X.X.11, που αυτο ειναι σωστο για ευνοητους λογους.

εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...