telemaxos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Βλέπω στο ebay iphone 6 unlocked να πουλιουνται με bid γυρω στα 100 ευρώ. Μεταχείρισμενα τα περισσότερα βέβαια αλλά είναι δυνατόν; Αν δεν μου φέρουν το προιον που ανέβασαν, θα πάρω τα λευτά μου πίσω; Απλά πρέπει να πληρώσω με Paypal;
Haldol Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Να πουλιούνται γύρω στα 100 ευρώ, ή να είναι το bid σε αυτά τα λεφτά τη στιγμή που κοιτάς; Διότι αν η δημοπρασία τρέχει, αύριο πρωί (ή συνηθέστερα λίγο πριν τη λήξη της) μπορεί να 'χει φτάσει στα 300 ευρώ.
Donalhioy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 εγω εχω ακουσει απο εναν φιλο του ξαδερφου του γειτονα... οτι ο γκομενος της φιλης, μιας κολλητης της πρωην γκομενας του αδερφου του φιλου του γιαννη του γειτονα απο το χωριο... οτι βρηκε το iphone 6 με 45 ευρο και το αγορασε τελικα χερι με χερι με μισο κιλο φετα 1 τενεκε λαδι και 20 αυγα +20 ευρο στο χερι... Υ.Γ παρτο και πουλα το 130... ολο και καποιος θα το παρει και θα βγαλεις εσυ και 30 ευρο... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 εγω εχω ακουσει απο εναν φιλο του ξαδερφου του γειτονα... οτι ο γκομενος της φιλης, μιας κολλητης της πρωην γκομενας του αδερφου του φιλου του γιαννη του γειτονα απο το χωριο... οτι βρηκε το iphone 6 με 45 ευρο και το αγορασε τελικα χερι με χερι με μισο κιλο φετα 1 τενεκε λαδι και 20 αυγα +20 ευρο στο χερι... Υ.Γ παρτο και πουλα το 130... ολο και καποιος θα το παρει και θα βγαλεις εσυ και 30 ευρο... όχι δεν π; ει έτσι Στο ebay τα βάζουν σε δημοπρασίες (αρκετές φορές με ελάχιστη τιμή δηλαδή άσχετα αν βαλω αρχική τιμή 1 δολάριο αν δεν πιάσει τα 300 δολάρια μέχρι την λήξη της δημοπρασίας τότε ακυρώνεται η δημοπρασία) Για να δελεασουν κόσμο συνήθως βάζουν μικρές αρχικές τιμές πχ 50 δολάρια αν αφήσει την δημοπρασία να τρέχει 1 βδομάδα τότε θα φτάσει άνετα 300-350 δολάρια ίσως και παραπανω πολλές φορές γιατί ο κόσμος πέφτει στη παγίδα έλα μωρέ βάλε αλλά 10 δολάρια κτλ
Donalhioy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 εσυ θα το εκανες? θα εβαζες 50-100-200 ευρο για μια συσκευη των 700? τωρα και μετα απο 2 χρονια επεσε στα 500 ακομα και αρχικη 300 να το βαλεις σαν τις μυγες θα πεσουν.... μη σου πω και 400 και οποιος δεν μπορει να το καταλαβει αυτο εχει γεννηθει απλα το θυμα.... και οπως λεει και ο bill jones "its immoral to allow suckers keep their money"
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 εσυ θα το εκανες? θα εβαζες 50-100-200 ευρο για μια συσκευη των 700? τωρα και μετα απο 2 χρονια επεσε στα 500 ακομα και αρχικη 300 να το βαλεις σαν τις μυγες θα πεσουν.... μη σου πω και 400 και οποιος δεν μπορει να το καταλαβει αυτο εχει γεννηθει απλα το θυμα.... και οπως λεει και ο bill jones "its immoral to allow suckers keep their money" Βάζουν αρχική τιμή στη δημοπρασία ένα χαμηλό πόσο για να μαζέψουν κόσμο, όσοι βάζουν χαμηλό πόσο εκκίνησης βάζουν και ελάχιστο πόσο πώλησης Και ναι το έχω κάνει και πάντα καλύτερα αποτελέσματα είχα όταν αρχική τιμή στη δημοπρασία έβαζα μικρό πόσο Άμα κάτι που το πουλάς στην αγορά στα 100 ευρώ το βάλεις αρχική τιμή 95 δεν θα μαζέψεις κόσμο για να παίξει το λεγόμενο bid war Αν όμως το βάλεις σε μια τιμή 10 (εννοείται ότι θα βάλεις την δημοπρασία να μείνει ανοικτή για 4-5 μέρες) τότε έχεις πιθανότητες να πάρεις περισσότερα λεφτά (για σιγουριά συνήθως βάζεις και μια ελάχιστη τιμή στα 90)αλλα επειδή αρκετός κόσμος βλέπει μικρή τιμή εκκίνησης ποντάρει στα τελευταία λεπτά όλοι λένε ρίξε κάτι ακόμα στη δημοπρασία τι είναι τώρα 5-10 δολάρια παραπάνω και ξεπερνάς χώρος να καταλάβεις την τιμή που θα το επερνες μια και καλή χωρίς δημοπρασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα