kostas.xatzigeorgiou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μου έστειλαν Εμαιλ και με καλέσαν να παρακολουθήσω το Open Event γιατί θα έιναι και πολλές εταιρίες και θα γίνουν και Code workshops και θα δικτυωθούμε και με άλλους προγραμματιστές.. Πάμε λετε?
kaliakman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μου έστειλαν[....]παρακολουθήσω.[....]δικτυωθούμε. Πάμε... ????
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Θα παω μηπως δω τον θεο. Καταδέχεται να πάει σε τέτοια events;
παπι Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εχει κανει και παρουσιαση. Στο tedx αν δεν κανω λαθος.
kostas.xatzigeorgiou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Θα έχει και εταιρίες από το εξωτερικό και θα γίνουν και μίνι-συνεντεύξεις.. Αυτά τα Coding Workshops δέν έχω καταλάβει ακόμα τί είναι.. Θα μας βάλουν να κάνουμε τεστάκια ή θα είναι σε στυλ ενημέρωση καινούργιων τεχνολογιών?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μάσα θα έχει; Γιατί γκόμενες και ποτά σίγουρα δεν έχει
kostas.xatzigeorgiou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Όλοι οι φίλοι μου είναι προγραμματιστές οπότε θα πάω για να κάνω καινούργιους φίλους.. οι εταιρίες με ξέρουν ήδη.. μάσα δέν πιστεύω να έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα