Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω καποιες αποριες και θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει και εχει ορεξη.

1)Ειναι προτιμοτερο καποιος να φτιαξει μια εφαρμογη κινητου η Web εφαρμογη?

2)Γνωριζει καποιος αν υπαρχει κατοχυρωση ιδεας οσον αφορα ενα app ?Μ χουν πει οτι δεν υπαρχει και οτι καποιος ο οποιος θελει απλα να αντιγραψει την ιδεα, αλλαζει ενα feature και την πλασαρει σα νεα εφαρμογη.

3) υπαρχει κερδος απτις διαφημισεις, αν δε θες να βαλεις κοστος στην εφαρμογη? Αξιζει δηλ?σε περιπτωση βεβαια που πιασει η εφαρμογη.

4) τι ισχυει οσον αφορα φορολογια για τα κερδη απτις διαφημισεις? Εχω ακουσει οτι μεχρι ενα ποσο ετησιως δεν δηλωνεις κατι , αλλα μετα θα πρεπει να κανεις εναρξη επιχειρησης στην εφορια κτλ. Ευχαριστω πολυ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

1) Αυτή η εφαρμογή τι θα κάνει ακριβώς; Ποιος είναι ο στόχος; Είναι σα να ρωτάς αν θα πάρεις αγροτικό ή μηχανάκι χωρίς να δίνεις επιπλέον πληροφορίες.

2) Νομίζω γίνεται να κατοχυρώσεις ιδέα αλλά πρέπει να είσαι αηδιαστικά αναλυτικός στο τι κατοχυρώνεις. Επειδή μάλλον όμως καταλαβαίνω πώς το εννοείς, google nobody will steal your idea.

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο τι θα κανει,ουτε ειναι ξεκαθαρο το συνολικο σεναριο, καθως εχω απορια για το αν αξιζει. Με ενδιαφερει καποιος να με διαφωτισει στα παραπανω! ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

3) Μια μικρή συμβουλή μόνο

Οι χρήστες έχουν μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε ανεβάσουν πολύ ψηλά. Μην ασχολείσαι με το τι θέλει η Google αλλά ασχολήσου με τους χρήστες.

Να μην βάζεις ενοχλητικές διαφημίσεις στις εφαρμογές σου. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ΔΩΡΕΑΝ-ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ εφαρμογές ώστε να προσελκύσεις κόσμο.

Κανονίζεις δηλαδή να φτιάξεις 1, 2, όσες θες εφαρμογές ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις για να αποκτήσεις κοινό. Μετά τους πλασάρεις και μια paid (ή με adds) εφαρμογή.

Ή μπορείς μετά από καιρό να προσθέσεις καμιά διαφήμιση στις υπάρχουσες εφαρμογές. Θα πρέπει φυσικά να είναι πολύ διακριτική και να μην ενοχλεί την λειτουργία όλης της εφαρμογής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...