Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitor [Gigabyte R9 390X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες όλους για τις απαντήσεις σας.

MG279Q it is!

Μια ερώτηση στους κατόχους. Το BLB είναι ανύπαρκτο σε σας ή μάθατε να ζείτε με αυτό; (με QC Ουγκάντας τέτοιες ερωτήσεις πλέον είναι φυσιολογικές..)

Μετά από προσωπική μου έρευνα βλέπω ότι πολλοί αγοραστές σταμάτησαν στο τρίτο (!) DRM καθότι είχε τόσο BLB που δεν άξιζε το ρίσκο να πάνε στην τέταρτη και να είναι χειρότερα..  :shock: :shock:  :shock: 

Δεν μπορώ να καταλήξω δηλαδή στο ΠΟΣΟ λαχείο είναι το monitor αυτό. Ένα πάνελ στα πέντε; Ένα στα δέκα;

Αν είναι να κάνω το Οικεία-Mysystems, Θησείο-Πλάκα , δεν ξέρω αν θέλω να μπω στην ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία. :-D

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς, ειδικά για Ελλάδα ακόμη και αν είχες πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία δεν θα βγαζες συμπέρασμα

η αλήθεια είναι πως ουσιαστικά το θέμα μεγενθύνθηκε λόγω hype γιατί τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι mid-hi end gaming προϊόντα και ακόμη και οι άσχετοι χρήστες πληροφορήθηκαν και για το θέμα αλλά και το τι πρέπει να κάνουν (επιστροφές μέχρι να τους πέσει ο λαχνός)

αυτό όμως έχει ουσιαστικές συνέπειες αφού σιγά σιγά μειώνεται η διαθεσιμότητα καλών οθονών και αυξάνεται η διαθεσιμότητα των κακών από τη στιγμή που δεν επισκευάζονται

ακόμη και αν αρχικά είχαν μια φυσιολογική αναλογία κακών/καλών τώρα δεν υπάρχει αυτό

αλλιώς προσωπικά αμφιβάλλω αν αυτές οι οθόνες είχαν από το εργοστάσιο μεγαλύτερο πρόβλημα από τις διάσημες για το θέμα dell για παράδειγμα, η διαφορά είναι ότι χρήστες των dell δεν ήταν τόσο ενημερωμένοι ή και πανικοβλημένοι γύρω από αυτό το θέμα

τώρα που το σκέφτομαι το θέμα μοιάζει πολύ με bank run, αυτοτροφοδοτούμενο πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά ήμουν στην ίδια φάση με σένα για αγορά του mg279q η του acer xf270hu αλλά με αυτά που διάβασα και τα τόσα προβλήματα που βγάζουν κατέληξα στην dell u2515 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου! 

• Like 1
Δημοσ.

πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο νομίζω πως κυκλοφορεί σε κάποια μεγάλα καταστήματα, εν λειτουργία εννοώ

αν είχα ανησυχία για panel lottery και όλα τα άλλα μου έκαναν, απλώς θα ρωτούσα αν μπορώ να αγοράσω κάποιο από αυτά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...