Προς το περιεχόμενο

3x SJ4000 @ banngood EU@ 66 euros ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με το giving ass εχει και 5% cash back :P

εγω για δωρακια το σκεφτομαι... και την yi που την εχω ακριβοπληρωσει το ομολογω δεν θυμαμαι να την εχω χρησιμοποιησει ποτες   :P

edit  τελικα ενεδωσα (αν και δεν νομιζω να τις στειλουν για 66$, το εω ξαναπαθει) ο αγιος Βασιλης θα φερει μη αυθεντκες SJ4000 φετος

• Like 1
Δημοσ.

Τον τιτλο μπορει να τον αλλαξει και ο topic starter. Πατα για χρηση πληρους επεξεργασιας στο πρωτο post.

Δημοσ.

Τον τιτλο μπορει να τον αλλαξει και ο topic starter. Πατα για χρηση πληρους επεξεργασιας στο πρωτο post.

Τον έχω διορθώσει ότι διόρθωση νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω μαν :) ty

Αν ο matrix νομίζει κάτι άλλο μπορεί να τον ξανααλλαξει

Δημοσ.

Την έχω αγοράσει εγώ τη συγκεκριμένη από παλαιότερη προσφορά του geekbying, βέβαια όχι τόσο φτηνά. Την έχω ήδη έναν χρόνο σχεδόν και έχει περάσει τα πάντα. Από σκι σε βουνά μέχρι όλο το καλοκαίρι στις θάλασσες της ελλάδας και βουτιές σε ποτάμια της Ηπείρου. Επίσης μερικές φορές την κολλάω έξω από το αυτοκίνητο και τρώει έντονο αέρα. Η κάμερα δεν έχει κάνει κιχ. Βγάζει πολύ τίμιο βίντεο 1080p και πολύ καλές φωτογραφίες. Ακόμα και τώρα που γράφω να χαλάσει τα έχει βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Από τότε έχω πάρει άλλες 6 για φίλους και όλοι λένε τα καλύτερα. Αυτό το γράφω για να βοηθήσω όσους το σκέφτονται επειδή είναι κλώνος. Εμένα δεν μου χρειάζονται άλλες κάμερες :P

ΥΓ σε ένα review απέναντι στην ορίτζιναλ sj4000 έλεγαν -και φαινόταν- ότι τραβάει καλύτερο βίντεο.

Δημοσ.

Τραγικο να λένε ότι ή fake τραβάει καλύτερα από την original κάμερα.

Αυτο δεν παίζει να έχει μισή τιμή,και να έχει καλύτερο φακό. Απλά σκεψου το ;)

Τώρα ότι την δουλειά της θα την κάνει αυτό ναι οκ.

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι "Without AV-OUT Function

". Εαν ειχαν αυτη τη λειτουργεία θα ήμουν και εγω μέσα... Εχω πάρει ωστόσο ήδη κανα 2-3 και ειμαι απογοητευμενος... Ουτε 1080i ουτε τιποτα... σε κοντινες αποστάσεις μάλιστα (π.χ. σε ενα unboxing) δεν εχει εστιαση!!

Δημοσ.

Τραγικο να λένε ότι ή fake τραβάει καλύτερα από την original κάμερα.

Αυτο δεν παίζει να έχει μισή τιμή,και να έχει καλύτερο φακό. Απλά σκεψου το ;)

Τώρα ότι την δουλειά της θα την κάνει αυτό ναι οκ.

Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που μιλάω χωρίς στοιχεία, δείτε το μόνοι σας!

1080p στα 30fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...