Προς το περιεχόμενο

3x SJ4000 @ banngood EU@ 66 euros ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν αγορασεις τρεις SJ4000 με το κουπονι thankeu50 απο ευρωπαικη αποθηκη βγαινουν 80 ευρω και οι τρεις μαζι... τι θα κανω τρεις, θα μου πεις... γιορτες ερχονται, φθηνα δωρακια.... δεν την εχω να σας πω εντυπωσεις, αλλα γενικα εχει καλες κριτικες (μοντελο τελος 2014)

http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-SJ4000-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Waterproof-wp-Eu-938985.html

###### για το πως θα το κανετε 66 ευρω δειτε παρακατω τα ποστ του συμφουριτη Billator ######

7bd089b3690c4d04a3bbacc0fa8602b7.png

Επεξ/σία από Agathoklis
  • Like 2
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο για την SJ400 το συγκεκριμένο κουπόνι. Ισχύει για πολλά προϊόντα από EU warehouse, είναι εορταστική προσφορά λόγω της "ημέρας των ευχαριστιών" και θα ισχύει έως 1/12.

Περισσότερα εδώ.

Δημοσ.

Δεν γράφει πουθενά original... Οπότε ας διαγραφει το τοπικ

Δεν είναι μόνο για την SJ400 το συγκεκριμένο κουπόνι. Ισχύει για πολλά προϊόντα από EU warehouse, είναι εορταστική προσφορά λόγω της "ημέρας των ευχαριστιών" και θα ισχύει έως 1/12.

Περισσότερα εδώ.

Δεν αξίζει κάτι άλλο μαν. Αν ήταν αυθεντική η συγκεκριμένη θα άξιζε, αλλά δεν

Δημοσ.

Το "δεν αξίζει" θα το κρίνει ο καθένας από μόνος του, μιας κι έχει πολλά προϊόντα. Δε ψάχνουν όλοι action cams (εγώ δε την έπαιρνα ούτε με $5, μου είναι άχρηστη :P). Ζήτα να αλλάξουν τον τίτλο απλά, διότι το κουπόνι ισχύει κανονικά, όλο και κάτι μπορεί να βρει κάποιος που να θέλει και να κερδίσει 50-100 USD.

• Like 1
Δημοσ.

Το "δεν αξίζει" θα το κρίνει ο καθένας από μόνος του, μιας κι έχει πολλά προϊόντα. Δε ψάχνουν όλοι action cams (εγώ δε την έπαιρνα ούτε με $5, μου είναι άχρηστη :P). Ζήτα να αλλάξουν τον τίτλο απλά, διότι το κουπόνι ισχύει κανονικά, όλο και κάτι μπορεί να βρει κάποιος που να θέλει και να κερδίσει 50-100 USD.

Αν βρεις κάτι που να αξίζει στα 30-35 αντικείμενα για ξεστοκαρισμα για τα οποία ισχύει το κουπόνι και να φτάσεις στα 100$ θα σε συγχαρω

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις τα τσεκαρα κ εγω

Δεν αξίζει κάτι να αγορασετε.

Σαν το λέω σαν γνήσιος θαμωνας του site με καθημερινό ελενχο στις τιμές.

• Like 3
Δημοσ.

Αν βρεις τρίτο δεν θα έλεγα όχι, για την εμπειρία... Αθήνα ειμαι

Χωρίς μεταφορικά πάντως δεν παίζει γιατί είναι από Γαλλία

Δημοσ.

11 blitzwolf φορτιστες αυτοκινήτου τι θα τους κάνεις; Εμπόριο; :P

Ρε παραδειγμα έβαλα για να μην γεμίζω με διαφορετικά πράγματα! χααχαχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...