frozex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Πήρε ο αδερφός μου αυτόκινητο και θέλω να του κάνω δώρο διάφορα προιοντα περιποίησης του αυτοκινήτου, κυρίως για τον εξωτερικό χώρο, σαπούνι, γυαλιστικό, αφρό για τα λάστιχα, δεν ξέρω αν αξίζει το κερί και τέλος θα ήθελα για μένα ένα το οποίο θα καθαρίζει τα χτυπήματα. Τι ακριβώς εννοώ, ακούμπησα με την πόρτα ένα βαμένο κάγκελο και η μπογιά του έμεινε στο αυτοκίνητο, προσπάθησα με ένα ΣΟΝΑΞ σαπούνι που είχα αλλά δεν βγήκε, προσπάθησα και με AVA τίποτα, έχετε καμιά ιδέα; Καμιά πρόταση για τα παραπάνω προιοντα; Εταιρία προιοντος; ιστοσελίδα;
panos2171 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αν μιλάμε για μεταχειρισμένο δε νομίζω να χρειάζονται όλα αυτά τα προϊόντα. Κάντου δώρο ένα γυάλισμα-κέρωμα που θα κρατήσει. Και από κει και πέρα πλύσιμο με sonax. Για την περίπτωσή σου κάτι τέτοιο μάλλον φεύγει με πηλό ή wet sanding αλλά μετά ίσως θέλει πάλι κερί σε εκείνο το σημείο. Πάντο καλύτερα σε έναν detailer.
Haldol Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ψωνίζεις: 1) Ένα καλό κερί (π.χ. Meguiar's, ~30 ευρώ), 2) Σετ στιλβώματος για επιφανειακές γρατσουνιές στο βερνίκι (π.χ. SONAX, <20€), 3) Διάφορα πανάκια μικροϊνών, σφουγγάρι πλυσίματος "φορετό" (γάντι) και μαλακό πινέλο για λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Με ένα 80άρι έχεις φτιάξει full σετ περιποίησης που στη χειρότερη θα βγάλει 2 χρόνια. Για τα ελαστικά πάρε καθαρή γλυκερίνη από το φαρμακείο (2€) και κάνε μείγμα 1:2 με νερό. Καλύτερο και φτηνότερο από οποιονδήποτε αφρό του εμπορίου. Για βρωμιές που δεν φεύγουν (π.χ. πίσσα) πριν καταφύγεις στον πηλό που θα σου φάει ένα πρωινό, δοκίμασε με white spirit και μετά ξέβγαλμα με νερό. Δεν κάνει ζημιά στο βερνίκι. 1
andreapaog328 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 ρε σείς βλέπω κατι βιντεο μαυτο το sonax για τις ζαντες στο ιντερνετ και απορω ωρες ωρες μην ειναι κανα μονταζ. κανει οντως τοσο καλη δουλεια? πουλανε σε κανα πρακτικερ? εχω τις ζαντες και ειδικα οι μπροστα εχουνε πιασει μακκα απ τα δισκοφρενα.
sam75 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 ρε σείς βλέπω κατι βιντεο μαυτο το sonax για τις ζαντες στο ιντερνετ και απορω ωρες ωρες μην ειναι κανα μονταζ. κανει οντως τοσο καλη δουλεια? πουλανε σε κανα πρακτικερ? εχω τις ζαντες και ειδικα οι μπροστα εχουνε πιασει μακκα απ τα δισκοφρενα. Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα έχουν γίνει χάλια... Είναι και ιταλικές σπέσιαλ, για δείξε link.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 για τις ζαντες παιδια δοκιμαστε αυτο που ειναι σε παρα πολυ καλη τιμη. απο προσωπικη εμπειρια,βγαζει τα παντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα