Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα μικρο notebook ASUS eEE pc 1101ha ( https://www.cnet.com/products/asus-eee-pc-1101ha-seashell/specs/  δηλαδη ενα απο αυτα που μοιρασε στην πρωτη γυμνασιου σε ολους τους μαθητες ο Καραμανλης   :-D  :-D  :-D ) εχω εγκατεστημενα τα xp (me product key νομιμα κτλ.) Θελω να κανω φορματ και να περασω τα windows 7 ή και 8,10. Ερωτηση: Μπορει η ολη διαδικασια να γινει με το νομιμο product key ουτως ωστε να εχω ενα ΝΟΜΙΜΟ λογισμικο; Μετα απο το φορματ! Θελω δλδ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ.
Ευχαριστω Χριστος

Δημοσ.

Με αυτο το product key που εχεις ειναι μονο για τα windows XP. Αν θες να κανεις φορματ και να ξαναβαλεις XP τοτε οκ αλλιως...

Αν θελεις κατι αλλο και το θες και νομιμο τοτε θα πρεπει να το αγορασεις απο καποιο κλειδαδικο μεσω ιντερνετ ή απο καποιο ελληνικο καταστημα (πιο ακριβα)

• Like 1
Δημοσ.

Τα Windows 7, 8 & 8.1 δεν πωλούνται, καθώς έχουν αντικατασταθεί από τα Windows 10. Οπότε δεν μπορείς να αγοράσεις άδεια χρήσης γι' αυτές τις εκδόσεις. Ταυτόχρονα στο e-shop της Microsoft δε βρίσκω upgrade pricing. Φαντάζομαι λοιπόν ότι ο μόνος τρόπος είναι να δώσεις τα 135€ που είναι η τιμή λιανικής των Windows 10.

Πρόσεξε όμως τη συμβατότητα με το hardware του EeePC. Δεν είναι και ότι πιο δυνατό σαν μηχάνημα, το αντίθετο θα 'λεγα! Τα Windows 10 έχουν σαφώς πιο ανεβασμένες απαιτήσεις από τα Windows XP.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτο το product key που εχεις ειναι μονο για τα windows XP. Αν θες να κανεις φορματ και να ξαναβαλεις XP τοτε οκ αλλιως...

Αν θελεις κατι αλλο και το θες και νομιμο τοτε θα πρεπει να το αγορασεις απο καποιο κλειδαδικο μεσω ιντερνετ ή απο καποιο ελληνικο καταστημα (πιο ακριβα)

Τα XP δεν υποστηριζονται πλεον, αρα δεν μπορω και να τα εγκαταστησω , νομιμα εννοω. Δηλαδη μου λες να βαλω μαυρα xp με το παλιο product key. Eyxarist;v

Δημοσ.

Το ότι δεν υποστηρίζονται δε σημαίνει ότι είναι και παράνομα. Σημαίνει ότι δεν ενημερώνονται πλέον. Φυσικά όμως και μπορείς να τα εγκαταστήσεις νόμιμα βάζοντας το κλειδί που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι δεν υποστηρίζονται δε σημαίνει ότι είναι και παράνομα. Σημαίνει ότι δεν ενημερώνονται πλέον. Φυσικά όμως και μπορείς να τα εγκαταστήσεις νόμιμα βάζοντας το κλειδί που έχεις.

Eχεις δικιο! Ομως που θα μπορεσω να βρω μια εκδοση των XP, την  οποια θα εγκαταστησω με το παλιο key; Ειμαι και ανιδεος βλεπεις! :unsure: . Ευχαριστω!

Δημοσ.

δεν έχει recovery partition η κάποιο άλλο πρόγραμμα το netbook;

μην φύγεις απο xp πάντως,ιδιαίτερα αν έχεις 1 γίγα ραμ.

Όχι οτι με 2 γίγα θα γίνει κάτι αλλα τουλάχιστον τα xp είναι ελαφρύτερα απο τα υπόλοιπα λειτουργικά που αναφέρεις.

Παλαιότερα είχα αγοράσει και γω ενα netbook acer με τον N450,απο την πρώτη στιγμή το πήγα στα 2 γιγα ραμ,και ύστερα απο καιρό πέρασα σε 7αρια.

Το σύστημα δυστυχώς δεν μπορούσε να αποδώσει όπως πριν και το ξαναγύρισα τα xp.

• Like 1
Δημοσ.

Τα θυμάμαι αυτά  netbook, είχα και Linux. (όχι πως ήμουν μαθητής τότε   :-D  )
 Καλά θα είναι να βάλεις πάλι Linux, κάποια ελαφριά έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Eχεις δικιο! Ομως που θα μπορεσω να βρω μια εκδοση των XP, την  οποια θα εγκαταστησω με το παλιο key; Ειμαι και ανιδεος βλεπεις! :unsure: . Ευχαριστω!

Κοιτα τι εκδοση windows xp εχεις και βρες και κατεβασε απο οπουδηποτε (πχ απο torrent) μια αντιστοιχη αρκει να μην ειναι πειραγμενη (πχ κατι black box, κατι gamer edition κλπ).

Εγκατεστησε τη χρησιμοποιώντας το serial που εχεις και εαν δεν ενεργοποιηθει αυτοματα τοτε παρε τηλεφωνο στο δωρεαν τηλεφωνικο κεντρο να κανεις τηλεφωνικη ενεργοποιηση. (Εχεις οδηγιες στον οδηγο ενεργοποιησης).

• Like 1
Δημοσ.

Εάν κατεβάσεις τα Windows XP, ψάξ' τα με τον όρο "MSDN untouched".

Τα Starter (Windows 7) τι λένε σε τέτοιο μηχάνημα, έχει δοκιμάσει κανείς; Υποτίθεται ότι για τέτοια μηχανήματα κυκλοφόρησαν... λογικά θα πηγαίνουν καλά. Αλλά εκεί μπαίνουμε στα χωράφια "του θείου", αφού δεν έχει κλειδί για W7, ούτε και μπορεί (νόμιμα) να αποκτήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...