mastoras007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν θέλει να ανεβάσει το κοινό του επιβάλλεται. Υπάρχουν χιλιάδες channels στο youtube αφιερωμένα στη γυμναστική, για ποιον λόγο να προτιμήσουν το δικό του, για τα βίντεο κακής ποιότητας ή για την κινούμενη οθόνη και χάλια ήχο ή τον αξύριστο άσχετο από πίσω που θα περνάει; Αν θέλει απλώς να κάνει την κάβλα του υπάρχουν και κινητά των 40 ευρώ που τραβάν και βιντεάκια. Το παιδί φαίνεται πως ψάχνεται και θέλει να βγάλει καλό αποτέλεσμα. Καλό αποτέλεσμα τραβώντας από κινητό απλά δεν υπάρχει. Δεν το βλέπουμε και τόσο επαγγελματικά.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2016 από mastoras007
mastoras007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλά μωρέ.. εσύ btw παρήγειλα κάμερα σήμερα να την εχω γενικά γιατί εχω και εγώ δικό μου κανάλι μικρό και ανεβάζω διάφορα, πηρα μια action camera να τραβάω και κανα snowboard που κάνω. Οπότε τώρα θέλω ένα πρόγραμμα να μοτάρει σε καλή ποιότητα και πάμε δυνατά. go pro hero4 session
star12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 ο καθε ενας ανεβαζει βιντεος στο YT και καπιοι ουτε επ ειναι ,ουτε οτιδηποτε αλλο.αρα ολα τα χιλιαδες αρνητικα που θα ακουσεις απ αυτο το σαιτ μη τα δινεις σημασια.καλα ειναι να κανουμε μια καλοπροαιρετη κριτικη,αλλα το να δηλωνει καπιος πως θελει να ασχοληθει με κατι που του αρεσει, και να ερχεται ο καθε ενας να λεει το μακρυ και το κοντο του,που τις περισσοτερες φορες ειναι το κοντο του.τοτε αυτο δεν παει σε καλοπροαιρετη κριτικη,αλλα σε κακια και ζηλια,κατι που θα το βρεις αρκετα συχνα σε αυτο το φορουμ αλλα και στη ζωη. για αυτο δοκιμασε προσπαθησε και δεs πως θα εξελιχθει με views, earnings η μονη μου κριτικη παντως θα ταν πιο ωραια, αν το κανατε το βιντεο με αγγλικα η εστω με αγγλικους υποτιτλους ,για vA ειχατε διεθνεις . views και επισης προωθησε το βιντεο αμεσως οταν το ανεβαζεις στα κοινωvικα δυκτια, που σημαινει περισσοτερος κοσμος θα το δει. σιγουρα θα χρειαστεI καπιος καιρος για να βγαλεις ενο ποσο εστω και μικρο απ το YT και τις διαφημησεις,αλλα τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο στη ζωη. αυτα
Predatorkill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Star12 πηγαινε διπλα να πεις τα κακογουστα ανεκδοτα σου, εδω συζηταμε σοβαρα πραγματα. 1
alxlightning Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 εγω παντως εχω λυσει το οικονομικο μου σιγουρα για μεχρι το 2020
mastoras007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 εγω παντως εχω λυσει το οικονομικο μου σιγουρα για μεχρι το 2020 Πώς? Εγώ τη δουλεια μου την εχω δεν εχω πρόβλημα ευτιχός, το ytube το κανω και σαν χομπι-ασχολία αλλα δεν θα με χαλάσει να βγαλω καικανα φράγκο.
alxlightning Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πώς? Εγώ τη δουλεια μου την εχω δεν εχω πρόβλημα ευτιχός, το ytube το κανω και σαν χομπι-ασχολία αλλα δεν θα με χαλάσει να βγαλω καικανα φράγκο. ειμαι πιο viral κι απ τον ζυκα μαλλον ειρωνευομαι, προφανως. ξαναλεω, με τα rpm της ελλαδας δε θα δεις προκοπη. ουτε χιλιαρικο δεν εχω βγαλει τοσα χρονια. απο affiliations και απο συμφωνιες εξω μπορεις να κανεις κατι παντως. αλλα επειδη δε θελω να γινω γλιτσας προτιμω να μπορω να λεω ακατεργαστα τη γνωμη μου και να αυτοσυντηρουμαι με οχταωρο, παρα να ειμαι μια κινουμενη διαφημιση
Alekos Koan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χαίρεται κι από μένα δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα youtube, δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις του τόπικ, αλλά γενικά φαντάζομαι θα κινούμαι στα ίδια πλαίσια με ό,τι έχει ήδη ειπωθεί αν πας με τη λογική να το κάνεις για να βγάλεις λεφτά, καλύτερα μην το κάνεις καν αν το αγαπάς, σ' ενδιαφέρει όντως το θέμα και έχεις όρεξη και χρόνο να ασχοληθείς και να πειραματιστείς και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, τότε κάντο, και άμα ξεχωρίσεις (μετά από καιρό, μήνες, ίσως και χρόνια) τότε μπορεί να βγάλεις και χαρτζιλίκι, μπορεί να καταφέρεις ακόμα και να ζεις αποκλειστικά απ' αυτό (δεν το γνωρίζω αυτό με σιγουρία, απ' ότι ειδα οι απόψεις και τα στοιχεία διίστανται, παρόλα αυτά έχω ακούσει για youtubers που ζούνε απ' αυτό και στην ελλάδα - στο εξωτερικό εννοείται - και νομίζω ότι όντως ισχύει, αν και είναι μετρημένοι στα δαχτυλά) Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να σπαταλήσεις χρόνο και να αφοσιωθείς όσο περισσότερο γίνεται Θα σου δώσω ένα προσωπικό παράδειγμαΕγώ ασχολούμαι με τη λογοτεχνία, γράφω σε δυο μπλογκς (αυτά στην υπογραφή μου) και το κάνω χρόνια. - όχι μόνο το γράψιμο, αλλά και το ανέβασμα στο ίντερνετ, προώθηση σε φόρουμς, σόσιαλ μίντια κλπ. Με τον καιρό έχω καταφέρει να δημιουργήσω ένα μικρό κοινό που με παρακολουθεί και με διαβάζει. Έχω τυπώσει και μόνος μου δυο βιβλιαράκια και τα πούλουσα κυρίως χέρι με χέρι ή με πάγκο σε κάποια ιβέντς, και κατάφερα αφενός να βγάλω τα έξοδα τυπώματος και τελικά και ένα μικρό κέρδος, ένα χαρτζιλικάκι. Διαφορετικά τελείως πεδία, η λογοτεχνία ποτέ δεν πλήρωνε κλπ, το youtube έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, πολύ μεγαλύτερο κοινό, διαφορετικό τρόπο εσόδων (δεν πουλάς δηλαδή το προιόν σου αλλά πουλάς τη διαφήμιση άλλων προιόντων μέσα στη δημιουργία σου) και γενικά είναι τελείως διαφορετικό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν εγώ σ' ένα πεδίο που ποτέ δεν είχε κέρδος κατάφερα να βγάλω ένα χαρτζιλίκι σε δυο περιπτώσεις (αν και μιλάμε βέβαια για πολύ μικρά νούμερα, αλλά και πάλι), τότε προφανώς και συ και ο καθένας έχει δυνατότητες να βγάλει ένα μικρό ή μεγαλύτερο κέρδος μέσω ενός τόσο διαδεδομένου και δημοφιλούς μέσου όπως το youtube. Αλλά εγώ για να καταφέρω να βγάλω αυτό το ελάχιστο κέρδος σ' ένα τόσο δύσκολο πεδίο έχω αφοσιώσει άπειρες ώρες σε κάτι που πραγματικά αγαπάω, κι έχω ζοριστεί πολύ και για να το προωθήσω κλπ. Αν λοιπόν το κάνεις αυτό που θες να κάνεις με πάθος, με αγάπη, αν σπαταλήσεις ώρες για να δουλέψεις και για να ξαναδουλέψεις, τότε ναι, εκατό τοις εκατό μπορείς να βγάλεις κάποια λεφτά - και που ξέρεις; ίσως μια μέρα να καταφέρεις να βγάζεις και κανονικό μισθό απ' αυτό. Αλλά θέλει δουλειά,δουλειά,δουλειά και χρόνο,χρόνο,χρόνο και πολλή αγάπη 2
star12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Star12 πηγαινε διπλα να πεις τα κακογουστα ανεκδοτα σου, εδω συζηταμε σοβαρα πραγματα. και κριμα που εσυ δε συζητας σοβαρα και τρολαρεις οπως ειπα οι κακοπροαιρετοι παντα θα ειπαρχουν.το ληγω εδω και καλη επ στο καναλι
mastoras007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ειμαι πιο viral κι απ τον ζυκα μαλλον ειρωνευομαι, προφανως. ξαναλεω, με τα rpm της ελλαδας δε θα δεις προκοπη. ουτε χιλιαρικο δεν εχω βγαλει τοσα χρονια. απο affiliations και απο συμφωνιες εξω μπορεις να κανεις κατι παντως. αλλα επειδη δε θελω να γινω γλιτσας προτιμω να μπορω να λεω ακατεργαστα τη γνωμη μου και να αυτοσυντηρουμαι με οχταωρο, παρα να ειμαι μια κινουμενη διαφημιση Το βλεπουμε πολλύ χαλαρά. γυμνατική γουσταρουμε και οι 2 πάμε gym κάθε μέρα. σιγα σιγά θα φτιαχνουμε και απο ένα βιντεο και θα το ανεβάζουμε.εμενα η δουλεια μου η κανονική είναι σε υπολογιστή κάθε μέρα αρκετές ώρες (ιντερνετ καφέ) και καθημερινές πρωί είναι χαλαρά και γενικά σκυλοβαριέμαι οποτε τώρα βρήκα κατι να κάνω και να περνάει η ώρα ποιο καλά. οποτε κάνω αυτό.δέν χάνω τον ελευθερο χρόνο μου δλδ. Εχω και δικό μου κανάλι που ανεβάζω που και που βίντεο διάφορα. ενα βίντεο μάλιστα εχει περάσει της 1000 προβολές ειναι το μοναδικο στο ιντερνετ που τραβάει την βάση μηχανής του αυτοκινήτου μου η οποιοα έχει πρόβλημα. αν πχ πατησει κάποιος το μοντελο και επειτα προβλημα βαση μηχανης ειναι το 1ο που βγαζει το Google και στα καθα καθούμενα εχω 1000 προβολές σε κάνα μήνα μέσα.. τωρα θα φτιαχνω βιντεο με snowboard που κάνω (πήρα go pro) και kitesurf το καλοκαιρι πίζει να ξεκινησω και windsurf
Selinaa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μαλλον απανταω πολυ αργα...τι κανατε τελικα με το καναλι? 😂 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σε αποθαρρυνει τοσος κοσμος. Εγω πιστευω αν εχετε κατι ιδιαιτερο στα βιντεο σας και σας κανει να ξεχωρισετε τοτε γιατι οχι να βγαλετε λεφτα? Δοκιμαστε το για ενα χρονο πχ αλλα οχι για την πλακα σας, με σοβαρη προσπαθεια, και αν δεν πετυχει κλαιν παμε για αλλα 1
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Selinaa είπε Μαλλον απανταω πολυ αργα...τι κανατε τελικα με το καναλι? 😂 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σε αποθαρρυνει τοσος κοσμος. Εγω πιστευω αν εχετε κατι ιδιαιτερο στα βιντεο σας και σας κανει να ξεχωρισετε τοτε γιατι οχι να βγαλετε λεφτα? Δοκιμαστε το για ενα χρονο πχ αλλα οχι για την πλακα σας, με σοβαρη προσπαθεια, και αν δεν πετυχει κλαιν παμε για αλλα τετοιο ξεθάψιμο, ουτε ο mentoras99 δεν εκανε ... 1
txcellas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά διαβάζοντας από την αρχή το θεμα είδα ότι αποκλείστηκε Από το insomnia ο yourtruelegend. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις