Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντελώς τυχαία ο τύπος αυτός είναι και νούμερο 1 σε αριθμό subscribers στο youtube. (49 εκατομμύρια) ...

Εντελώς τυχαία επίσης ο τύπος ανεβάζει σήμερα βίντεο και σε μια βδομάδα ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια views...

Τι συγκρίνουμε τώρα, και ο Ωνάσης ήταν έλληνας...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ανεβάσει στο κανάλι μου βίντεο από συναυλίες, έχω περίπου 93000 views και μέσα σε 2 χρόνια έχω βγάλει 61,95€. Roughly (και πολύ average) βγαίνει 0,08€ την ημέρα ή 0.00067€ ανά προβολή. Και είναι κάτι που δε το κυνηγάω (δεν ανεβάζω καθόλου συχνά βίντεο) αλλά δεν είναι και όλα original content.

Γενικά πιστεύω ότι αν έχεις ποιοτικό και συχνό original content (καθημερινά ή τουλάχιστον 2-3 βίντεο τη βδομάδα) και προσπαθείς να είσαι engaged σε όλα τα social media και να σπρώχνεις τα βίντεό σου, νομίζω θα καταφέρεις κάτι. Τώρα εξαρτάται και το πόσο ενδιαφέρον είναι το content σου, πόσο ωραία τα λες και μοντάρεις τα βίντεο και πόση διάθεση έχεις να το ποστάρεις παντού και να λες σε φίλους και γνωστούς να το κάνουν share.

• Like 1
Δημοσ.

Εμεις θα ασχοληθούμε. εχθές φτιάξαμε ακόμα ενα συνολο 4 μεχρι τώρα.

Αποψε θα πάμε να ταβήξουμε κιάλλα και μεσα την εβδομάδα θα τα μοντάρω και αυτα κάθε εβδομάδα θα φτιάχνουμε 3-4 και οταν ειναι αρκετος ο αριθμος θα τα κοινοποιήσουμε και κάθε εβδομαδα θα ανεβάζουμε 2-3 μέχρι να στερέψουμε και να ανεβάζουμε 1.

Έχω ανεβάσει στο κανάλι μου βίντεο από συναυλίες, έχω περίπου 93000 views και μέσα σε 2 χρόνια έχω βγάλει 61,95€. Roughly (και πολύ average) βγαίνει 0,08€ την ημέρα ή 0.00067€ ανά προβολή. Και είναι κάτι που δε το κυνηγάω (δεν ανεβάζω καθόλου συχνά βίντεο) αλλά δεν είναι και όλα original content.

Γενικά πιστεύω ότι αν έχεις ποιοτικό και συχνό original content (καθημερινά ή τουλάχιστον 2-3 βίντεο τη βδομάδα) και προσπαθείς να είσαι engaged σε όλα τα social media και να σπρώχνεις τα βίντεό σου, νομίζω θα καταφέρεις κάτι. Τώρα εξαρτάται και το πόσο ενδιαφέρον είναι το content σου, πόσο ωραία τα λες και μοντάρεις τα βίντεο και πόση διάθεση έχεις να το ποστάρεις παντού και να λες σε φίλους και γνωστούς να το κάνουν share.

Ωραιος.Δηλαδή για να καταλάβω....πληρώνει με της προβολές ασχετα σε πόσο διάστημα θα γίνουν αν πχ σε 10 χρόνια εσυ είχες τησ ίοδιες προβολές πάλι τα ιδια θα έπερνες?

Έχω gaming κανάλι. Έχω 615 subscribers αυτή την στιγμή. Τα views από κάθε μου βίντεο είναι περιπου στα 50-110 στα gaming βιντεο καινκια φορά την εβδομάδα που βγάζω κάποια βίντεο από συνεντεύξεις cosplay φτανω τα 200-250 views. Τον λογαριασμό με το adsense τον σύνδεσα 3 χρόνια μετά. Τον σεπτεμβρη που μας πέρασε τον σύνδεσα και πλέον έχουμε νοερμβρη. Έχω βγάλει 2.26 ευρώ. 1.14 ευρώ τον Σεπτεμβριο και άλλα 1.14 τώρα τον Οκτωμβριο. Το κανάλι μου αν θες να τσεκαρεις λέγετε GrGameAmigo. Σε καλυψα;

50-100 view εχω εγω σε ενα που εφτιαξα πώς να κάνεις φρέντο εσπρεσο πριν κάμια εβδομαδα 10 μέρες και το εχω δεί μόνο εγ΄'ω και κάνα 2 φιλαράκια..και σκεψου δεν το κοινοποιησα στο facebook μιλάς για παρα πολυ λίγα veiws

Δημοσ.

Ωραιος.Δηλαδή για να καταλάβω....πληρώνει με της προβολές ασχετα σε πόσο διάστημα θα γίνουν αν πχ σε 10 χρόνια εσυ είχες τησ ίοδιες προβολές πάλι τα ιδια θα έπερνες?

Βασικά όχι, αλλά παρέθεσα τα παραπάνω στοιχεία για να πάρεις μια ιδέα περίπου για το τι traffic έχουν τα βίντεο και πόσο revenue έχει βγει συνολικά απ' όλα.

Τα αντικειμενικά έσοδα είναι από monetized ads στα βίντεο. Δηλαδή αν θα βάλεις pre-roll add, popup ad, ή διαφμίση κατά τη διάρκεια του βίντεο. Δε νομίζω ότι με τους 87 subscribers που έχω και τα 93000 συνολικά views σε όλα μου τα βίντεο είναι αρκετά για να δίνει το youtube revenue. Οπότε αν θες παίξε έτσι για αρχή, μέχρι να αρχίσεις να έχεις users και revenue.

P.S.: Αν θες στείλε μας κανα λινκ από τα βίντεο, αν θες να σου δώσουμε και feedback από το content, design prospective, και γενικά review σαν σύνολο.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα εισαι εκτος μπιζνες πλαν και μονο που δεν εχεις διαφημισει εδω το καναλι.

το μονο που επρεπε να κανεις μετα το 1ο ποστ είναι να μας πεις ποιο ειναι..

μονο εμεις οι 3-30-300-3000-30000 που θα μπαιναμε να δουμε τι αεροπλανικα κανεις, φτανει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δέν το είπα εδώ και μου χάλασε η δουλεια...

ειμαστε 2 εγω μονταρω και ο φίλος είναι το ''μοντελο'' συμφωνήσαμε να μην κοινοποιησουμε ακομα τίποτα μέχρι να εχει το κανάλι ένα αξιολογο αριθμό βίντεο ειναι πολυ πρόχειρο ακόμα.

δείτε αυτο αν θέλετε για να πάρετε μια ιδέα.

τα εχουμε απόρητα τα οιπολοιπα ακόμα δεν φαινονται

Επεξ/σία από mastoras007
  • Like 1
Δημοσ.

εκτος απο τα οιπολοιπα πείτε μου και ΄πως σας φάνηκε το βιντεο σαν βιντεο.

ποιοτητα δέν ειναι και η καλυτερη γιατί με το movie maker χανει ποιότητα

Δεν βλέπω τίποτα, αν και νομίζω ότι στην ουσία με το link συνδέθηκα στον δικό μου λογαριασμό.

το ξαναεβαλα

Δημοσ.

Friendly tip, κάντε upgrade σε καλύτερη κάμερα και please όχι πράσινο χρώμα και κακή γραμματοσειρά. Με το ζόρι διαβαζόταν το κείμενο. Αν το movie maker σου χαλάει και τη ποιότητα, μάλλον χρησιμοποίησε άλλο πρόγραμμα ή τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου για να μη χάνεις σε ποιότητα.

Επίσης, κάνε mute τον ήχο του βίντεο και βάλε μουσική, και μίλα πάνω στο βίντεο, αν θες να βγει πιο professional αποτέλεσμα. 

• Like 2
Δημοσ.

το κειμενο ειναι τοσο χαλια γιατί με το movie maker μολις το αποθηκευσω χαλάει πολύ η ποιοτητα για κάποιο λόγο προσπαθω να δω τι φταιει.

εχετε να πρωτεινετε κάποιο άλο προγραμμα? ευκολο..

ο ηχος θα βγει ναι και θα μπει μουσική λογικά οπος είπα ακόμα είναι ολα πρόχειρα.

Το μιλητό ακόμα δέν το έχουμε οποτε θα τα κανουμε ετσι όλα ισος στο μέλον να το κάνουμε και μιλητο σε ποιο πολύπλοκες ασκήσεις.

δέν θέλουμε να φτιαξουμε ταινίες.. μικρά βιντεάκια και οσο δυνατόν ποιο απλά να  μπορεί να καταλάβει και ο ποίο χαζός πος γίνετε η ασκηση..

θα παρουμε ενα κινιτό φίλου με πολύ καλή κάμερα την επόμενη φορά απλά το πρόβλημα είναι οτι τραβαει Mp4 και το movie maker δεν τα πάιρνει οποτε πρέπει να τα κανω μετατροπή οπότε χάνει και απο εκει ποιότητα και στο τέλος καταλήγει χάλια ποιοτητα αυτο που βλέπετε

Δημοσ.

Εμένα ως άσχετο από γυμναστική και βίντεο making, μου φάνηκε αρκετά ουσιαστικό και περιγραφικό ως προς τις οδηγίες, είναι κάτι plus δηλαδή. Στην πράξη δε μπορώ να κρίνω κατά πόσο οι οδηγίες είναι σωστές και βέβαια ότι ο τύπος είναι τούμπανος ίσως απομακρύνει το μέσο αρχάριο, αν και δε φταίει ο άνθρωπος για αυτό.

Για το βίντεο, θα έλεγα ότι φαίνεται λίγο ερασιτεχνικό με το βελάκια και τις γραμμές σαν να είναι από paint. Δηλαδή ίσως απομακρύνει κάποιος πιθανούς θεατές με την πρώτη ματιά, που δε σας ξέρουν. 

Εγώ πάντως αν συνέχιζα το άθλημα, θα το παρακολουθούσα, αλλά δυστυχώς έχω διακόψει λόγω τραυματισμού. Βέβαια φαντάζομαι για κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο να ανεβάσετε όλα τα βιντεάκια από την αρχή και να έχουν διακριτό τίτλο για κάθε άσκηση. Πχ, να γράφετε "Chest Exercises: Dumbell Incline Chest Press", αν και το συγκεκριμένο φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Καλή επιτυχία!

Δημοσ.

Δοκίμασε το Adobe Premiere ή και το blender. Είναι πιο advanced εργαλεία, αλλά θα βγάζεις πολύ πιο ποιοτικότερα βίντεο.

Καταλαβαίνω ότι είναι ακόμα όλα πρόχειρα, απλά αναφέρω ό,τι είδα στο βίντεο ότι δε στέκει καλά, για να τα χετε υπ' όψιν. 

Ισχύει ότι το περιεχόμενο και η περιγραφή των ασκήσεων είναι αρκετά καλή, και εγώ που δεν είμαι φαν, κατάλαβα πως γίνεται η άσκηση. Απλά δεν αρκεί μόνο το περιεχόμενο να είναι καλό. Πρέπει και το βίντεο σαν σύνολο να είναι ωραίο. Ρίχτε επίσης μια ματιά σε άλλα κανάλια που κάνουν το ίδιο με εσάς (όχι απαραίτητα τις ίδιες ασκήσεις κλπ, απλά κανάλια που να εξηγούν ασκήσεις για γυμναστική) για να πάρετε κι άλλες ιδέες όσον αφορά το περιεχόμενο, τη δομή του και τον πιο ωραίο τρόπο παρουσίασής του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...