Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ μπορει να το κανεις για την πλακα σου οπως ισχυριζεσαι, το τοπικ παντως το ανοιξες για να μαθεις ποσα λεφτα θα βγαζεις.

Ναι δίκιο εχεις απλα να μάθω τι παίζει γενικά και οκ έμαθα φράγκο δέν παίζει.

ευχαριστώ για της απαντήσεις αν προκύψει κάτι διαφορετικό η αν μάθω κάτι διαφορετίκό απο αυτα που γραψαε εδώ θα το ποσταρω.

παρόλα αυτα αν κάποιος εχει πραγματικα ασχοληθεί ας γράψει, οχι κάποιος -που άκουσε, -του είπε ενας φίλος -πιστευει πός -κτλ κτλ κτλ κτλ αν κάποιος εχει ασχοληθεί ας πει τι παίζει και απο λεφτα και γενικές πληροφορίες.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ένα video που είδα πριν λίγες μέρες ένας youtuber με κάπου στους 150.000 subs, έβγαζε >$720 το μήνα,

έδειχνε screen capture και το πρόσεξα.

Δημοσ.

Σε ένα video που είδα πριν λίγες μέρες ένας youtuber με κάπου στους 150.000 subs, έβγαζε >$720 το μήνα,

έδειχνε screen capture και το πρόσεξα.

Για να βγάζει τέτοια ποσά με τόσους λίγους subscribers με affiliate marketing ασχολείται στα video και όχι με ασκήσεις γυμναστικής...

Δημοσ.

Εσυ μπορει να το κανεις για την πλακα σου οπως ισχυριζεσαι, το τοπικ παντως το ανοιξες για να μαθεις ποσα λεφτα θα βγαζεις.

Ε ναι, γιατί η πλάκα έχει κι ένα όριο! :D

• Like 1
Δημοσ.

Έχω gaming κανάλι. Έχω 615 subscribers αυτή την στιγμή. Τα views από κάθε μου βίντεο είναι περιπου στα 50-110 στα gaming βιντεο καινκια φορά την εβδομάδα που βγάζω κάποια βίντεο από συνεντεύξεις cosplay φτανω τα 200-250 views. Τον λογαριασμό με το adsense τον σύνδεσα 3 χρόνια μετά. Τον σεπτεμβρη που μας πέρασε τον σύνδεσα και πλέον έχουμε νοερμβρη. Έχω βγάλει 2.26 ευρώ. 1.14 ευρώ τον Σεπτεμβριο και άλλα 1.14 τώρα τον Οκτωμβριο. Το κανάλι μου αν θες να τσεκαρεις λέγετε GrGameAmigo. Σε καλυψα;

Δημοσ.

αυτό το πράγμα που όλοι προσπαθούν να βγάλουν λεφτά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά με με το κάθονται στο pc τους και να κάνουν κλικ σε διαφημίσεις, να ανεβάζουν βιντεάκια κι εγώ δε ξέρω τι άλλο.. έχει καταντήσει αηδία.

κανείς δε σε πληρώνει για να κάθεσαι και να μ@λ@κίζεσαι.

οκ, υπάρχουν κι εξαιρέσεις αλλά δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και δε λειτουργούμε με βάση την εξαίρεση.

κι όσοι σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο, μιας και κατα καιρούς εμφανίζονται ανάλογα θέματα, ας αναλογιστούν αν αυτοί θα πλήρωναν κάποιους άλλους για να κάνουν τη δουλειά που οι ίδιοι σκέφτονται να κάνουν.

Οπα ρε μεγάλε.

Και το Ελληνικό Δημόσιο δηλαδή πως λειτουργεί διαφορετικά;

Εδώ μεγάλωσαν γενιές και γενιές με το Greek Dream του ελληνικού δημοσίου.

Αρα αυτό που περιγράφεις γίνεται και μάλιστα από πολύ πλατιές μάζες ανθρώπων.

Επίσης αν πληρώνεις φόρους είσαι από αυτούς που αντίθετα με ότι γράφεις πληρώνεις κάποιον να κάθεται και να μ@λ@κίζεται.

• Like 2
Δημοσ.

Για να βγάζει τέτοια ποσά με τόσους λίγους subscribers με affiliate marketing ασχολείται στα video και όχι με ασκήσεις γυμναστικής...

Tech κανάλι ήταν αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Εαν εχεις πρωτοτυπο υλικο δικο σου,σωστα φτιαγμενο και προσεγμενο, μπορεις να βγαλεις πολυ καλο εισοδημα απο το youtube ,ακομα και απο την ελληνικη αγορα μονο.
εαν εισαι καλος μπορεις να φτασεις και τα 1-3 χιλιαρικα το μηνα και αργοτερα μπορεις να κανεις συμφωνια με youtube partner εταιρεια που ανηκεις για να εχεις ενα σταθερο μισθο αντι αυτου (πχ της ταξεως των 1300 το μηνα..)
παιζουν πολλα στο παιχνιδι αυτο,κοιτα πρωτα να κανεις καλο υλικο και αν μπορεις κοιτα το εξωτερικο

Δημοσ.

Σίγουρα......

Χωρίς να το έχεις δει έβγαλες συμπέρασμα.

Ε για να απαντάς tech κανάλι ήταν, είτε δεν ξέρεις τι είναι affiliate marketing είτε δεν εκφράζεις καλά στον γραπτό λόγο οσα σκέφτεσαι.

Δημοσ.

Ε για να απαντάς tech κανάλι ήταν, είτε δεν ξέρεις τι είναι affiliate marketing είτε δεν εκφράζεις καλά στον γραπτό λόγο οσα σκέφτεσαι.

Σιγά μην κάνω και ανάλυση.

Δημοσ.

μια συμβουλη μονο, καλυτερα να βρεις μια σοβαρη δουλεια, οσοι ασχολουνται με αυτα αργα η γρηγορα δεν θα εχουν μια στο περασμα του χρονου, ολα αυτα ειναι ευκαιριακα, μετα τελος.....

Δημοσ.

Σιγά μην κάνω και ανάλυση.

Τι ανάλυση να κάνεις σε κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

Να το ξαναπούμε, για να βγάζει τόσα λεφτά μηνιαίως με 160.000 συνδρομητές, ασχολείται με affiliate marketing.

Δεν υπάρχει ούτε μία στο άπειρο με αυτά τα δεδομένα να μην κάνει affiliate marketing.

Δημοσ.

ρε φιλαράκι δέν διαβάζεις τι γράφω?δεν διάβασες οτι το κάνουμε για την πλάκα μας αρχικά?

θές να το γράψω στα κεφαλαια να το καταλάβεις?

μου το πάιζεις και αγανακτησμένος.

διάβασε πρίν γράψεις..

δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...