Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα pc μετα παρακατω specs

I5 4690k oc 4.2ghz

8gb ram

Corsair cx 650m 80 plus gold

Και θελω να αναβαθμίσω την κάρτα και να παρω την msi gtx 1080 και αλλα 8gb ram μαζι με εναν ssd θα υπάρχει πρόβλημα λετε με την καρτα και τον cpu? Θα μπορει να την αντέξει?

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα pc μετα παρακατω specs

I5 4690k oc 4.2ghz

8gb ram

Corsair cx 650m 80 plus gold

Και θελω να αναβαθμίσω την κάρτα και να παρω την msi gtx 1080 και αλλα 8gb ram μαζι με εναν ssd θα υπάρχει πρόβλημα λετε με την καρτα και τον cpu? Θα μπορει να την αντέξει?

άσχετο, δώσε specs μητρικής ram άν έχεις aftermarket ψύκτρα ή την stock και ποιος ο λόγος που επέλεξες την 1080. Μονιτορ ποιό;

Δημοσ.

Και btw το CX δεν είναι Gold.

Άμα το πήρε απο το πλαίσιο είναι gold σταμάτα.

Δημοσ.

Οπότε θέλεις gaming σε 4k αν κρίνω από την τηλεόρασή σου...από όσα βλέπουμε σε reviews πάντως ούτε μια 1080 είναι ικανή να κρατήσει 55-60fps σε όλα τα νέα παιχνίδια σε ultra γραφικά...θα κατεβάζεις λεπτομέρειες σε αρκετά παιχνίδια ή θα παίζεις σε χαμηλότερη ανάλυση...δεν είναι κρίμα να δώσεις 800 ευρώ περίπου και να μην παίζεις φουλ γραφικά τα παιχνίδια σου; Εγώ είτε θα έκανα υπομονή για να δω μήπως παίξει η 1080ti που περιμένουμε σε 4k πιο άνετα τα νέα παιχνίδια φουλ, ή μήπως η vega αρχιτεκτονική της amd μας δώσει κανένα τέρας κατά την άνοιξη. Στο μεταξύ ή μένεις με την υπάρχουσα κάρτα που έχεις, ή πας σε μια που παίζει άψογα σε 1080p ότι θες και την πουλάς σε λίγο καιρό αν πάρεις κανένα τερατάκι amd ή nvidia. Κρίμα τα λεφτά που θα δώσεις τώρα...

Δημοσ.

Μάλλον ετσι θα κανω...ξέρετε ποτε βγενει η 1080ti

Έχω την εντύπωση πως μέχρι τον Μάρτιο θα τη δούμε. Χωρίς να είμαι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...