Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις σκουπακι αυτοκινητου;Να προτεινει τπτ,στο 30αρι κοντα.
Δν παλευεται αλλο η κατασταση στα πατακια κ γενικα κ που το πας να στο πλυνουν,μεσα παιρνουν οτι βλεπει η πεθερα!

Δημοσ.

Σκουπάκι "αυτοκινήτου" (δηλαδή αυτά που παίρνουν ρεύμα από τον αναπτήρα) καλό με την έννοια της καλής κατασκευής και απορροφητικότητας προσωπικά δεν έχω βρει. Μόνο κινέζικες πλαστικούρες του κερατά με δύναμη να ρουφήξουν φλούδια από πασατέμπο (αλλά όχι όταν έχουν μπλεχτεί στις "τρίχες" που έχουν τα πατάκια)

Εναλλακτικές λύσεις είναι είτε κάποιο καλό σκουπάκι "κουζίνας" (επαναφορτιζόμενο) με έξτρα εξαρτήματα όμως (εύκαμπτο σωλήνα και στόμια διαφορετικής "κεφαλής") είτε κατέβασμα της σκούπας του σπιτιού με μπαλαντέζα (μακράν η λύση για σοβαρή δουλειά)

Δημοσ.

Με σκουπα το κανω κ 2 πολυπριζα κ ειναι μανικι..
Απλα ζοριζομαι με τη σκουπα που ειναι 100 φορες πιο δυνατη κ σκεφτομαι οτι το σκουπακι δν θα τραβαει κ πολλα!

Δημοσ.

Το lidl φερνει 1-2 φορες το χρονο με 15ε και 3 χρονια πραγματικης εγγυησης!

Πολυ δυνατο.. αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!

• Like 1
Δημοσ.

μην πάρεις το κλασικό σκουπάκια.πέραν του οτι είναι ψοφια,είναι και άβολα.πάρε απο αυτά που έχουν κάδο και εύκαμπτη σωλήνα.το πολύ 30 ευρα,και είναι σαν να εχεις κανονική σκούπα.

http://www.skroutz.gr/products/show/24738708

• Like 1
Δημοσ.

μην πάρεις το κλασικό σκουπάκια.πέραν του οτι είναι ψοφια,είναι και άβολα.πάρε απο αυτά που έχουν κάδο και εύκαμπτη σωλήνα.το πολύ 30 ευρα,και είναι σαν να εχεις κανονική σκούπα.

http://www.skroutz.gr/products/show/24738708

Πολυ καλή προταση. Για το ειδος του κυριως , οχι τοσο για το συγκεκριμενο μιας και δεν το γνωριζω οποτε και δεν μπορω να πω κατι αλλα φαινεται παρα πολυ βολικο καθως εχει μακρεια και λεπτη σωληνα οποτε θα μπορεις να σκουπιζεις ακομη και στα πιο απροσιτα σημεια. Εχω ενα κλασικου στυλ οπου παραλο που ειναι επωνυμο Β&D και δεν εχει μεγαλη δυναμη αλλα και σε καμμια σημεια δεν φτανει ουτε καν η προεκταση για να σκουπισεις ειδικα οταν θελεις να καθαρισεις αναμεσα στα μπροστινα καθισματα με το χειροφρενο. Οπου σαν καπνιστης στριφτου γινεται χαμος απο καπνους.

Δημοσ.

όταν λες"βγαίνει και αυτό",τι έννοιεις;εγραψες για κάνα σκουπακι μέχρι 30,και αν σου βγει 20,είναι ακριβό;για το 5ευρω μεταφορικά;;;;;;;

Δημοσ.

Εχω 2 bosch τα χρησιμοποιω καθε μερα σχεδον το καλοκαιρι για καθαρισμο αυτοκινητου και δεν εχω κανενα θεμα, ειναι πολυ καλα.

Απορω με τις κριτικες, ισχυει βεβαια οτι χωρις το ακροφυσιο δουλεια δεν γινεται.Θα το προτεινα ανεπιφυλακτα αν δεν εβλεπα το θαψιμο.Οπως ειπα εγω αν χρειαστει το ιδιο θα αγορασω παλι.

https://www.skroutz.gr/s/260100/Bosch-BKS4043.html?from=catspan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...