Προς το περιεχόμενο

Canon 700d ληψεις σε κλαμπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα! Εχω την 700d με 2 φακους! Τον KIT και εναν 50mm 1.8f! Θα ηθελα να μαθω αν ειναι ικανος νμα τραβηξει φωτογραφιες σε κλαμπ οπου ο φωτισμός ειναι πολυ χαμηλός! Πρεπει παντα να τραβαω με φλας; Τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω για να εχω ενα ωραιο αποτελεσμα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη στα κλάμπ που εχουν Laser για εφε!

Εαν τυχει να σου σκασει το Laser μεσα στον φακό σου την ωρα που ειναι ανοιχτο το διαφραγμα διοτι τραβας φωτογραφια, θα σου καψει μονιμα pixel απο τον αισθητηρα σου και θα μεινουν σαν σημαδια σε καθε σου φωτο.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2

Καλημερα! Εχω την 700d με 2 φακους! Τον KIT και εναν 50mm 1.8f! Θα ηθελα να μαθω αν ειναι ικανος νμα τραβηξει φωτογραφιες σε κλαμπ οπου ο φωτισμός ειναι πολυ χαμηλός! Πρεπει παντα να τραβαω με φλας; Τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω για να εχω ενα ωραιο αποτελεσμα; 

θες flash ναι και να χτυπάς προς τα πάνω το flash για ομοιόμορφα χρωματάκια

Δλδ οι φωτογράφοι στα μαγαζια τι dslr χρησιμοποιουνε; Που εχουν φλας οι φωτογραφίες αλλα παλι δρν φαίνεται τοσο.

Θελω η ατμόσφαιρα του μαγαζιου και τα χρώματα να μενου. Με φλας φαινονται χαλια και χωρις καθολου blur background. Τι βγάλω με το κινητό με φλας τι με την dslr το ιδιο πράγμα.

Κατι ενδεικτικο δεν εχεις; Παιζει να ειναι και το πιο δυσκολο ειδος φωτογραφίας αυτο. Εκτος κι αν μιλας για κλασικες τυπικες μπουζουκο-φωτογραφιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τετοιο ειδος φωτογραφιας, φρονω πως με εναν 35mm και ενα καλό flash μπορεις να εχεις πολυ καλα αποτελεσματα

Επεξ/σία από blu3_orion
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαμηλο διαφραγμα 1.4-2.8, αργες ταχυτητες κλειστρου 1/40-1/80 και iso οσο σηκωνει η μηχανη σου χωρις προβλημα (ιδανικα να ειναι οκ στα 3200-6400). Τον κιτ τον ξεχνας δεν θα σε βολεψει το κλειστο του διαφραγμα, θες εναν tamron η sigma 17-50, φλας που θα πρεπει να μαθεις να φωτιζεις τα θεματα σου και που να κανεις bounce και ιδανικα θα ηθελες εναν 35αρη 1.8 οχι 50αρη γιατι στην μηχανη σου γινεται 75αρης.

Επεξ/σία από snik

Εαν θελει κατι τετοιο ειναι σχετικά εύκολο. Μικρές οι απαιτησεις. Ενα καλό φλας με ρυθμιζομενη κεφαλή και ενα diffuser, λιγο εξασκηση για τις ρυθμίσεις, λιγο υπομονη για την σωστή στιγμη και θεση και ολα καλα.

Ριξε μια ματια σε αυτο (ή σε αλλα παρομοια) για τα βασικα:

http://www.nightclubphotographytips.com/2010/01/nightclub-photography-tips.html?m=1

Νομιζα οτι μιλουσαμε για αλλου τυπου φωτογραφιες οπως εδω:

http://www.digital-photography-bureau.com/nightclub-photography-tips.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...