panos_saxo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα , έφαγα ban σε μια σελίδα που μπαίνω και παίζω παιχνίδια (dod.gr) χωρίς κανέναν λόγο και μάλιστα για 1 ολόκληρο χρόνο έτσι στα ξαφνικά. Δεν με συμφέρει να κάνω άλλο λογαριασμό γιατί θα πρέπει να ξεκινήσω από το 0 χωρίς βαθμούς εμπειρίας κλπ. Υποθέτω ότι το ban είναι στη ip μου , αλλά προσπάθησα με reset στο router και πάλι δεν μπορώ να μπω. Καμια ιδέα ?
pita_kontosouvli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Το μπαν είναι στο account, όχι στην Ip. 1
panos_saxo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αρα δεν υπαρχει καμια ελπιδα? πρεπει να περιμενω 1 χρονο ?
pita_kontosouvli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Φτιάξε νέο λογαριασμό. Μέσα σε ένα χρόνο καψίματος θα φτάσεις τα παλιά σου στάνταρ.
panos_saxo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 δεν ειναι λυση αυτη ρε μαν μια 2 φορες μπαινω τη βδομαδα στις μεγαλες βαρεμαρες , δε συμφερει
MaxPayne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 μεταξυ μας τι σημασια εχουν τα σκορ,περισσοτερο ειναι μερος για να μαθεις να παιζεις καποια παιχνιδια..αφου ξερεις να παιζεις πλεον τι σε πειραζει :ρ
panos_saxo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 δε με πειραζει απλα πχ στο τιτσου που παιζω , τωρα με 0 level kai εμπειρια δε προκειτε να μπει κανεις στο ιδιο τραπεζι μαζι μου γτ θα νομιζει οτι ειμαι αχρηστος.
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Τώρα με το ban σε λογαριασμό δύσκολα τα πράγματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνο αν στειλεις κανένα μαιλ σε admin και να του πεις τίποτα και μετά ελπιζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα