stefanos_th Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Εχω ενα UMi London, καθε φορα αργει να ξεκινησει. Φοβαμαι να το σβησω η να κανω reset. Απο την πρωτη του εκκινηση ετσι εκανε. Σημερα το χρονομετρησα 14:30. Δεκατεσσερα λεπτα ειναι παρα πολλα. Οταν παταω κουμπι να ανοιξει βγαζει ενα παραθυρο που λεει: Εκκινηση android βελτιστοποιηση της εφαρμογης 1/2 Αραγε ολα τοσο κανουν ή το δικο μου εχει προβλημμα ?
xifiassamsung Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 κανει update ολα τα τηλεφωνα οταν γραφουν αυτο το μυνημα μπορει να κανουν 5-10 λεπτα να ξεκινησουν.Αν στο κανει συνεχεια εχεις θεμα σιγουρα,δοκιμασε κανα factrory reset
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 14 λεπτά?????? Παραααα πολλά Μήπως κάνει update; Βασικά δοκίμασε ένα factory reset και μετά βλέπεις τι κάνεις. Πάντως και update να έκανε πολλα είναι 14 λεπτά,συνηθως 4-5 λεπτά κάνουν.
stefanos_th Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 update εκανε μια φορα, πηρε καμια ωρα να συνελθει. Το θεμα ειναι οτι καθε φορα αργει. factory reset δεν εχω κανει, θα το δοκιμασω σημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα