Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω την Cryorig H5 ULTIMATE, πρόσφατα προσπάθησα να ανεβάσω λίγο το fanάκι και μου έσπασε το σιδεράκι που κρατάει  κρατάει το fan πάνω στην ψήκτρα. Το πακέτο μέσα περιείχε και άλλα σιδεράκια αλλά ήταν για πιο μικρά fanακια. Συνεπώς τώρα δεν μπορεί να κάτσει το fan πάνω στην ψήκτρα. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αυτό το σιδεράκι;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα, στη συσκευασία είχε άλλο ένα σετ ίδια.

01:38

Δημοσ.

Καλησπέρα, στη συσκευασία είχε άλλο ένα σετ ίδια.

01:38

Καλησπέρα, δυστιχώς δεν είναι το ίδιο είναι πιο μικρά από ότι αυτά που έχει ήδη ο fan.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχεις την universal;

Δοκίμασε να τα περάσεις στον ανεμιστήρα, δεν μπορεί να γίνεται αυτό που λές. Βγάλε μια photo άν μπορείς.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό που λές δεν είναι δυνατό.

Μήπως έχεις την universal;

Δοκίμασε να τα περάσεις στον ανεμιστήρα, δεν μπορεί να γίνεται αυτό που λές. Βγάλε μια photo άν μπορείς.

Όχι η ultimate είναι, το είχα προσπαθήσει και τότε το πήρα χαμπάρι ότι είναι διαφορετικά.

https://imageshack.com/i/pmHr0iOEj

Στα δεξιά είναι αυτό που μου έσπασε και στα αριστερά αυτό που είχε σαν έξτρα.

Επίσης έτσι είναι το κανονικό: https://imageshack.com/i/poBJG9KHj

Ενώ αν προσπαθήσω να βάλω το πιο μικρό: https://imageshack.com/i/po1BY8KNj

Δημοσ.

Δοκιμασες να το βαλεις στις κατω τρυπες του ανεμιστηρα? Αν και απο ο'τι βλεπω πρεπει να ειναι για 15μμ ανεμιστηρες το δευτερο

Δημοσ.

Ανακαλώ και συγγνώμη που επέμεινα ωσάν άπιστος Θωμάς.

Δοκίμασε να βάλεις τα σιδεράκια στις τρύπες της πλευράς που ακουμπά ο ανεμιστήρας πάνω στην ψύκτρα όχι δλδ όπως το έβαλες τώρα.

Δημοσ.

Ενδεχομενως αν λυγισεις λιγο τις γωνιες να μπορεσεις να το κοντυνεις αρκετα ωστε να μπορει να ασφαλισει τον ανεμιστηρα στις κατω τρυπες

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασες να το βαλεις στις κατω τρυπες του ανεμιστηρα? Αν και απο ο'τι βλεπω πρεπει να ειναι για 15μμ ανεμιστηρες το δευτερο

Το δοκίμασα αλλά δεν το κρατάει ουσιαστικά, κουνάει πάνω κάτω. Καμία σχέση με το άλλο.

Ενδεχομενως αν λυγισεις λιγο τις γωνιες να μπορεσεις να το κοντυνεις αρκετα ωστε να μπορει να ασφαλισει τον ανεμιστηρα στις κατω τρυπες

Φοβάμαι ότι θα σπάσει, καθώς και το άλλο μου έσπασε χωρίς πολύ δύναμη ή κόπο για να το λυγίσω, απλά πήγα να το κατεβάσω λίγο ώστε να βγει από εκεί που ήταν, ίσως με λίγο περισσότερη δύναμη από ότι χρειαζόταν, αλλά όχι υπερβολική.

Ανακαλώ και συγγνώμη που επέμεινα ωσάν άπιστος Θωμάς.

Δοκίμασε να βάλεις τα σιδεράκια στις τρύπες της πλευράς που ακουμπά ο ανεμιστήρας πάνω στην ψύκτρα όχι δλδ όπως το έβαλες τώρα.

Κανένα πρόβλημα :-D είναι το πρώτο που θα έπρεπε να γίνει! Το δοκίμασα αλλά κουνάει.

Δημοσ.

Στείλε ένα email στο support της Cryorig και ζήτησε να σου στείλουν το ανταλλακτικό. Δες αν το αναφέρουν με κάποιο κωδικό στο manual για να είσαι σίγουρος ότι θα σου στείλουν το σωστό.

-Σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχα παλαιότερα με Phanteks πάντως, μου έστειλαν το προβληματικό part με δικά τους έξοδα.

Δημοσ.

Στείλε ένα email στο support της Cryorig και ζήτησε να σου στείλουν το ανταλλακτικό. Δες αν το αναφέρουν με κάποιο κωδικό στο manual για να είσαι σίγουρος ότι θα σου στείλουν το σωστό.

-Σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχα παλαιότερα με Phanteks πάντως, μου έστειλαν το προβληματικό part με δικά τους έξοδα.

Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να υπάρξει άμεση απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Πολύ λεπτό πλαστικό δεματικό ή ακόμα καλύτερα twist tie (το πλαστικό που συνήθως δένουν τα καλώδια, βλέπε φωτό)

Θα το περάσεις μέσα από τα fins και τις 2 άκρες του θα τις δέσεις στην τρύπα του ανεμιστήρα.

Το έχω κάνει πολλές φορές δένοντας 12ρηδες ανεμιστήρες πάνω σε μαμά ψύκτρες και δεν κουνιούνται καθόλου.

Το twist tie έχει το καλό ότι σφίγγει πολύ γερά και δεν λύνεται με τίποτα.

post-39300-0-78629300-1479163493_thumb.jpg

Δημοσ.

Τους έστειλα το Σάββατο πήρα μόλις απάντηση. Χρειάζονται στοιχεία αποστολής και ένα τηλέφωνο. Μου τα στέλνεις σε pm η κάνεις την ίδια διαδικασία εσύ. Καλημερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...