DarthVader1908 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έτσι απρόσμενα, ένα βράδυ Σαββάτου, βρέθηκε το Dell Latitude E5470 στα χέρια μου (δεν έχει σημασία πως) Έχω ψάξει σε αρκετά site και δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο.. Να σημειώσω ότι εκτός από 16GB RAM έχει και 254GB ssd. Η ερώτηση μου.. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο και αν έλεγα να το πουλήσω, ποια θα ήταν μια καλή τιμή; Σας ευχαριστώ!
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έτσι απρόσμενα, ένα βράδυ Σαββάτου, βρέθηκε το Dell Latitude E5470 στα χέρια μου (δεν έχει σημασία πως) Έχω ψάξει σε αρκετά site και δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο.. Να σημειώσω ότι εκτός από 16GB RAM έχει και 254GB ssd. Η ερώτηση μου.. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο και αν έλεγα να το πουλήσω, ποια θα ήταν μια καλή τιμή; Σας ευχαριστώ! Ύποπτο... Anyway, κανα 400άρι άνετα.
IT chef Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εχθές το βράδυ, μου την έπεσαν κάτι στορμτρούπερς και μου έκλεψαν ένα ίδιο. Μήπως ξέρεις κάτι για αυτό,σκοτεινέ άρχοντα; Γιατί έσβησες το όνομα του pc; Για δείξε την εικόνα,μην μπλέκουμε με ΔΗΕ τώρα,κρίμα είναι.
DarthVader1908 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ύποπτο... Anyway, κανα 400άρι άνετα. Μεταξύ αστείου και σοβαρού το "δεν έχει σημασία πως".. Είναι από εξωτερικό το netbook και πιθανότατα δεν έχει έρθει Ελλάδα το συγκεκριμένο Εχθές το βράδυ, μου την έπεσαν κάτι στορμτρούπερς και μου έκλεψαν ένα ίδιο. Μήπως ξέρεις κάτι για αυτό,σκοτεινέ άρχοντα; Γιατί έσβησες το όνομα του pc; Για δείξε την εικόνα,μην μπλέκουμε με ΔΗΕ τώρα,κρίμα είναι. IT chef I am your father
IT chef Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τα ποσοστά μου από την πώληση ,πατέρα. Αν και,αν σου χρειάζεται,μην το πουλήσεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Φορητοι Υπολογιστες και Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...; Διαλεγεις και παιρνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις