Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα iPhone 6 το οποίο είχε κάποια θέματα λόγο χρήση (δεν δούλευε σωστά η δόνηση και το η είσοδος του φορτιστή και είχε και ένα σπάσιμο στην οθόνη ) λοιπόν βρήκα ένα iPhone 6 κλειδωμένο σε icloud και αποφάσισα να βάλω την μητρική από το λειτουργικό iphone σε αυτό με το icloud αφού τελείωσα και άνοιξα το κινητό δεν λειτουργούσε ούτε η κάμερα η μπροστά ούτε η πίσω ούτε το flash να προσθέσω πως το κινητό ανοιχτεί και έκλεισε τέλεια. Αυτό νου είχε ξανά τύχη με ένα ίδιο iphone 6 αλλά σε εκείνο είχε συμβεί στα καλά καθούμενα το πήγα στην istorm (καθώς ήταν εντός εγγύησης εκείνο και μου το έκαναν μέσα σε 3 ώρες το κινητό εκείνο δεν είναι ανοιχτεί ποτέ) λοιπόν για να μην τα πολύ λέω εγώ πιστεύω πως είναι θέμα λογισμικό οποία άποψη δεχτεί ευχαριστώ

Δημοσ.

Λοιπόν για τα μπέρδεψα λίγο παραπάνω το πρόβλημα μου είναι ότι όταν ανοίγω είτε την μπροστά κάμερα είτε την πίσω κάμερα έχω μαύρο φόντο παράλληλα δεν λειτουργεί ούτε το φλας του κινητό

Δημοσ.

Αυτο συμβαίνει συχνά στα iPhone 6 κατά την αλλαγή οθόνης. Ένα ολοκληρωμένο που είναι υπευθυνο για τις κάμερες χαλάει αν δε δωθεί η απαραίτητη προσοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...