spanoskostas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας.Φτιαχνω ένα script με python και θέλω να μην μου εμφανίζει κάποια στοιχειά διπλά μπορεί κάποιος να βοηθειηση Ευχαριστώ import xlrd import json wb = xlrd.open_workbook('files') sh = wb.sheet_by_index(0) for _,name in zip(sh.col_values(13),sh.col_values(15)): if name: print json.loads(json.dumps(_)),json.loads(json.dumps(name))
k33theod Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αφαιρέσεις τα διπλά αντικείμενα αλλά παίζει ρόλο τί είναι αυτά, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα sh.col_values(13) και (15) δοκίμασε for _,name in set(zip(sh.col_values(13),sh.col_values(15))): ίσως δουλέψει
spanoskostas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας Προσπαθώ να φτιάξω ένα script για να αντιστοιχήσω τους δήμους με τις δημοτικές ενότητες αν έχουν το ίδιο όνομα να καταχωρώ το id που έχω από του δήμους. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει Ευχαριστώ import xlrd import json wb = xlrd.open_workbook('C:/Users/kostas/mydata/kallikraths.xls') with open ('C:\Users\kostas\mydata\kallikraths.txt','r')as f: sh = wb.sheet_by_index(0) c=1 #z=0 for _,name in set(zip(sh.col_values(13),(sh.col_values(15)))): for line in f.readlines(): #if name: if name == title: #z=1 print '(',c,z,","'u"'+json.loads(json.dumps(_)),json.loads(json.dumps(name))+'"),' c=c+1
spanoskostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 γεια χαρά παρότι έχω βάλει την set μου εμφανίζει διπλά οποίος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ import xlrd import json d={} wb = xlrd.open_workbook('C:.xls') sh = wb.sheet_by_index(0) for name,key in set(zip(sh.col_values(15),sh.col_values(19))): for i in range(138): cell_value_name = sh.cell(i,2).value cell_value_key = sh.cell(i,0).value d[cell_value_name] = cell_value_key print json.loads(json.dumps(name)),json.loads(json.dumps(key))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα