Προς το περιεχόμενο

Mi Band 2 - Official Global Version @ 21 ευρώ

argi73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λέει κάπου εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής και αποστολής; Επίσης καταλαβαίνει κανείς αν στις κλήσεις δείχνει και ονόματα ή μόνο ένδειξη; Ελληνικά αραγε να δείχνει; Ή οθόνη ανάβει σηκώνοντας/γυρνώντας τον καρπό; Διάβασα διάφορα sites αλλά δε βρήκα σαφείς απαντήσεις...

Μπορω να σου απαντησω μονο αν αναβει οταν γυρνατας τον καρπο! ναι αναβει!

Παιδια σορυ για το  hijack

Εχει βρει καποιος τροπο να συνδεθει το Μi Band 2 με το official app της Xiaomi σε Samsung Νote 3 ?

Με το Mi Band 1 δεν ειχα κανενα προβλημα

Φιλε ασχετο αλλα παρελαβες απο geekbuying?

Γενικως ειναι δοκιμασμενο σαν site? εχετε κανει αλλες συναλλαγες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλιστα. Ελπίζω να δουλεύουν.

Γνωρίζει κανείς αν το smartwatch χρειάζεται να είναι συνεχώς συνδεδεμένο με το κινητό για να δουλέψει ή μπορεί να κρατήσει δεδομένα τα οποία μετά θα κατεβάσω εγώ στο app του κινητού ?

Δεν συνηθίζω να πηγαίνω γυμναστήριο ή για τρέξιμο με το κινητό μαζί οπότε για εμένα παίζει ρόλο.

το παρελαβα χθες το mi band 2 (ειχα παραγγειλει πριν την προσφορα)

εγω το εχω συνεχως συνδεδεμενο με το κινητο αλλα δεν ειναι αναγκαιο αν δεν θες ειδοποιησεις κλησεων κλπ

το παρελαβα χθες το mi band 2 (ειχα παραγγειλει πριν την προσφορα)

εγω το εχω συνεχως συνδεδεμενο με το κινητο αλλα δεν ειναι αναγκαιο αν δεν θες ειδοποιησεις κλησεων κλπ

Μάλιστα. Δηλαδή για καταγραφή παλμών, αποστάσεων, διαδρομών, κ.τ.λ. κάνει και από μόνο του χωρίς να είναι paired με το κινητό ?

Περίεργο μου φαίνεται. Διαβάζω από σκρουτζ το εξής :

Κάνει πλεόν 20-26Ε στο εξωτερικό. Για τη τιμή του είναι φοβερό. Το πεδομετρο και ο αισθητήρας παλμών λειτουργούν μία χαρά και η μπαταρία βγάζει 20 μέρες. Φυσικά αν θέλετε για αθλητικές μετρήσεις προτιμήστε μια πιο εξειδικευμένη μάρκα αλλά και πιο ακριβό. Στα αρνητικά ότι δεν έχει μνήμη οπότε πρέπει να είναι συνδεδεμένο συνέχεια και οτι τα analytics από το app δεν είναι κάτι ιδιαίτερο (λογικό γιατί δεν έχει τους αισθητήρες άλλων πιο ακριβών). Εμένα που έχω μωρό σπίτι με έχουν βολέψει τρομερά οι ειδοποιήσεις του γιατί βάζω στο αθόρυβο το κινητό και δε χάνω κλήση και email.

Μάλιστα. Δηλαδή για καταγραφή παλμών, αποστάσεων, διαδρομών, κ.τ.λ. κάνει και από μόνο του χωρίς να είναι paired με το κινητό ?

Περίεργο μου φαίνεται. Διαβάζω από σκρουτζ το εξής :

Δεν ισχύει αυτό που γράφει στο skroutz, κρατά τα δεδομένα ημερών χωρίς να χρειαστεί να το έχεις συνδεδεμένο. Δεν ξέρω μέχρι πόσες μέρες μπορεί να  κρατήσει, εγώ το συνδέω κάθε 2-3.

Δεν ισχύει αυτό που γράφει στο skroutz, κρατά τα δεδομένα ημερών χωρίς να χρειαστεί να το έχεις συνδεδεμένο. Δεν ξέρω μέχρι πόσες μέρες μπορεί να  κρατήσει, εγώ το συνδέω κάθε 2-3.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Όταν λέμε δεδομένα μιλάμε για καρδιακούς παλμούς, διανυθείσα απόσταση, διαδρομή κ.τ.λ. ? (πώς καταγράφει τη διαδρομή άραγε αν δεν είναι συνδεδεμενο με το GPS/3G του κινητού ?)

Επίσης, έχει ξυπνητήρι αν δεν είναι paired με το κινητό ?

Αν είναι έτσι, το παίρνω αύριο κιόλας, δεδομένου ότι υπάρχει και app για windows phone.

Εδώ είχε το 1ο miband μνήμη και μόλις το έκανες pair με το κινητό έκανε συγχρονισμό. Δεν θα έχει το 2;

Δεν κανει με το official app της Χioami ,,,,κανει ομως με το  Notify & Fitness  αρα δεν ειναι προβλημα του Mi Band

[...]

Τελικά, παρορμητικά μάλλον κι επειδή δεν μπορούσα ν' αποφασίσω πήρα

- και το Cubot V2, για τον σχεδιασμό (πάντα ήθελα ένα ρολόι σε σχεδιασμό παρόμοιο με των Rado)

- και το X9 (Mini) επειδή είναι το μόνο με stopwatch/timer στη χαμηλή κατηγορία.

Ένας λόγος που πήρα και τα δύο είναι γιατί δεν ξέρω τί απόθεμα έχει το Gearbest, ίσως ότε-αν σταλεί το ένα να ακυρώσω το άλλο...

....είχα ήδη παραγγείλει το Zeband μέσα Οκτώβρη και έλεγαν αποστολή σε 7 εργάσιμες (από το support, όχι η ένδειξη στην ιστοσελίδα) και έφτασε το πρώτο 10ήμερο του Νοέμβρη και δεν το είχαν παραλάβει ακόμη, οπότε το ακύρωσα...

Ελπίζω κάποιο από τα παραπάνω να σταλεί σύντομα.

[...]

Δυστυχώς εμένα μου ακύρωσαν μόνοι τους τη παραγγελία για το X9 Mini, για το οποίο είχα υψηλές προσδοκίες...είπαν πως έχουν θέμα με τον προμηθευτή και δεν ξέρουν καθόλου πότε θα παραλάβουν.

Κι εγώ από 13 Νοεμβρίου είχα παραγγείλει μαζί και το Cubot v2, αλλά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση...

Στο site αναφέρουν πως χρειάζεται από 2-7 εργάσιμες μέρες για να γίνει η αποστολή, οπότε είναι εντός των ορίων που αναφέρουν. Επειδή τώρα είναι σκ οπότε δεν πρόκειται να προχωρήσει θα σας πρότεινα να περιμένετε μέχρι δευτέρα και μετά να ανοίξετε live chat.

• Like 1

Καλημέρα.

Με caller ID support (όχι ελληνικά) υπάρχει αυτό

http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_180797.html

Όπου υπάρχει κάποια υποστήριξη και στο xda. βολική φόρτιση και υπάρχουν και ανταλλακτικά λουράκια στο Ali.

Πήρα ένα για τι γυναίκα για δοκιμή 11€ βγαίνει το οποίο το έστειλε ήδη το gear. Παραγγελία ίδια μέρα με το miband

Καλησπέρα για όποιον ενδιαφέρεται. παρέλαβα το παραπάνω και υποστηρίζει κανονικά ελληνικά όπως και notifications από VIBER.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...