txcellas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ. Όποτε σε όλα γίνεται; είτε έρχονται από από αποθηκη Κίνας είτε ευρωπαϊκή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Απορία....όταν πιέζω το κουμπί, δεν πηγαίνει στο επόμενο εικονίδιο/λειτουργία που έχω επιλέξει αλλά ανά δύο τα αλλάζει. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα και αν εχει βρει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cvento Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Κάποιος που να παρήγγειλε με έκπτωση; Ας δώσει εκ νέου οδηγίες, γιατί κι εμένα ότι δοκίμασα δεν το δέχτηκε το GB. Εκτός αν υπάρχει κι άλλος αξιόπιστος φθηνός πωλητής;.. Ευχαριστούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 πρεπει να περιμενεις να ξαναβγει προσφορα (πραγμα που συμβαινει συχνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysif Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το Zapals το έχει στα 21.50 δολάρια https://www.zapals.com/genuine-xiaomi-mi-band-2-smart-wristband-bluetooth-heart-rate-monitor.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cvento Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω Έστειλα τελικά στο geek.. είμαι έτοιμος για σκληρές προπονήσεις και δε κρατιέμαι Δεν έχω ξαναψωνίσει από αυτούς, ελπίζω να ναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Να έχετε στο νου σας ότι από αυτή την εβδομάδα μέχρι και 3 Φεβρουαρίου όλα στην Κίνα υπολειτουργούν (ή/και δεν λειτουργούν καθόλου) ελέω Chinese New Year. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οι κινέζοι όλο γιορτές και αργίες είναι.κοντευουν χειρότεροι από εμάς να γίνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω Έστειλα τελικά στο geek.. είμαι έτοιμος για σκληρές προπονήσεις και δε κρατιέμαι Δεν έχω ξαναψωνίσει από αυτούς, ελπίζω να ναι οκ αντε μ το καλο .. Μια χαρα ειναι μην αγχωνεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μου ήρθε και εμένα σήμερα , αλλά δεν με βολευει στο χερι. Οποιος φίλος απο Χανιά το θελει στην τιμή που το πήρα να μου στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Λίγο άσχετο, αλλά έβγαλε και η Lenovo δικό της smartwatch. Όμορφο φαίνεται... https://www.aliexpress.com/item/Lenovo-HW01-Smart-Wristband-Bluetooth-4-2-Real-time-Heart-Rate-Monitor-Sleep-Manage-Pedometer-Sports/32788696731.html Ίσως έχει λίγο καλύτερη εφαρμογή διαχείρισης από κάποια άλλα κινέζικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimiathens Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το έχω κι εγώ πλέον στην κατοχή μου και όλα δουλεύουν κομπλέ με την ελληνική εφαρμογή mi fit. Έχει κανονικά και αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά. Για τα λεφτά του είναι σούπερ. Λίγο άσχετο, αλλά έβγαλε και η Lenovo δικό της smartwatch. Όμορφο φαίνεται... https://www.aliexpress.com/item/Lenovo-HW01-Smart-Wristband-Bluetooth-4-2-Real-time-Heart-Rate-Monitor-Sleep-Manage-Pedometer-Sports/32788696731.html Ίσως έχει λίγο καλύτερη εφαρμογή διαχείρισης από κάποια άλλα κινέζικα. Ενδιαφέρον φαίνεται..Όμως με ποια εφαρμογή θα δουλεύει αυτό το lenovo και άραγε έχει αναγνώριση κλήσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Που τη βρισκουμε αυτη την ελληνικη εφαρμογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Που τη βρισκουμε αυτη την ελληνικη εφαρμογη?Στο Ελληνικό φόρουμ των φίλων της χιαομι, www.miui.grhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10046-Mi-Fit-v2-2-10-GR-%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Mi-band/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις αγόρασα 2 απο banggood28.35€ αρχική τιμή και έκπτωση -20% με το κουπόνι miband27 μεταφορικά 1,69€ με priority mail μέσω Ολλανδίας (Παράδοση σε 10-15 εργάσιμες) μου βγήκαν τα 2 μαζί με τα μεταφορικά 47,05€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις