Προς το περιεχόμενο

Mi Band 2 - Official Global Version @ 21 ευρώ

argi73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαιρετική τιμή... Χτύπησα ένα! Ευχαριστώ!

Όταν έρθει με το καλό γράψτε μας εντυπώσεις παιδιά. Θελουμε κ άλλοι να παραγγείλουμε κ αυτή η τιμή είναι απίστευτα χαμηλή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας και ξεθάφτηκε να πω πως ακόμα περιμένω το δικό μου απο gearbest. Βάζω το tracking # και μου γράφει Austrian Post. Ξέρει κανείς τι παίζει μ'αυτό το status?

To έχω πάρει εγώ..Δεν έχω να πω και πολλά γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο activity tracker.Με τους παλμούς μου φαίνεται πολλές φορές μούφα. Τα βήματα πάνω κάτω καλά τα πάει.Στην καταγραφή ύπνου μάλλον καλά και εκεί.Σε γενικές γραμμές δεν το μετάνιωσα για την αγορά αλλά ούτε ενθουσιάστηκα.

• Like 1

To έχω πάρει εγώ..Δεν έχω να πω και πολλά γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο activity tracker.Με τους παλμούς μου φαίνεται πολλές φορές μούφα. Τα βήματα πάνω κάτω καλά τα πάει.Στην καταγραφή ύπνου μάλλον καλά και εκεί.Σε γενικές γραμμές δεν το μετάνιωσα για την αγορά αλλά ούτε ενθουσιάστηκα.

]

Τι παραπάνω δηλαδή περίμενες να κάνει; Μην γινόμαστε υπερβολικοί...

]

Τι παραπάνω δηλαδή περίμενες να κάνει; Μην γινόμαστε υπερβολικοί...

Να ψήνει καφέ, να πάει τα παιδιά σχολείο...

παραγγελια 24/11

tracking number 27/11

αποστολη 6/12

ακομα δεν εχει φτασει ελλαδα, λογικα την αλλη βδομαδα οσοι παραγγειλαν ιδια ημερομηνια πρεπει να μας ερθει.

Παραγγελία 28/11

Tracking number 8/12

Ανιχνεύσιμο tracking από 12/12

Καλό 2017...

παιδιά για τα λεφτά αυτά υπεραξίζει. το έχω παραλάβει εδώ και μια εβδομάδα (είναι ακόμα στο 56% η μπαταρία) με μόνιμες ειδοποιήσεις ανοιχτές bluetooth στο κινητό κλπ. 

Γενικά σε σύγκριση με ενα nike fuel band που είχα (παλαιότερης τεχνολογίας βέβαια) πολύ καλύτερο το Xiaomi. 

Θετικά

- Μπαταρία 

- Δόνηση για ειδοποιήσεις στα applications που θέλετε (μέχρι πέντε νομίζω). To έχω για viber, whatsapp, σεισμούς, messenger, linkedin. 

- Δόνηση σε τηλέφωνα και sms

- Καταγραφή με gps αποστάσεων σε περίπτωση που έχετε και το κινητό συνδεδεμένο με BT (εμφάνιση σε χάρτη κλπ)

- Ανάλυση ύπνου (πολύ ενδιαφέρον feature - τουλάχιστον αρχικά) 

- Ξυπνητήρι με δόνηση (μια χαρά ξυπνάω που δεν ξυπνάω και εύκολα - είμαι από αυτούς που έχω ξυπνητήρι στο κινητό 8:00, 8:05, 8:10, 8:15, 8:16,17,18,19,20  και σηκώνομαι στο 20 :P

- επίσης μπορείς να ορίσεις νομίζω - τι διαστήματα να μην δονείτε κλπ π.χ το βράδυ από τις 12-8 να μην σε ενημερώνει για μηνύματα τηλέφωνα κλπ 

Να πω επίσης ότι όποιος κάνει ποδηλάτο, σκι, snowboard η γενικά αθλήματα που δεν κουνάει τόσο πολύ το χέρι χρειάζεται παρόμοια λύση ώστε να συνεργάζεται με το gps του κινητού κλπ. To nike π.χ πήγαινε άκλαφτο σε τέτοια αθλήματα καθώς "διαβαζε" άξονα κίνησης χεριών 

Αρνητικά 

- η δόνηση καμιά φορά μετά από πολλές δονήσεις να σε κάνει να αισθανθείς λες και έχεις καμια μέλισσα στις φλέβα σου :P

- το heart-rate είναι γενικά καλό αλλά μη περιμένετε και τπτ νοσοκομειακό 

- δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις ντους μαζί του - αν ξέρει ας απαντήσει κάποιος

- η μπαταρία του κινητού πέφτει πολύ γρηγορότερα με μόνιμα ανοιχτό το bluetooth - λογικό βέβαια

• Like 2

Παρέλαβα εγώ το Cubot V2

Θετικά

- πολύ όμορφη εμφάνιση, μαζεμένο μέγεθος, ευκρινέστατη οθόνη

- καλύτερη η εφαρμογή απ' ότι περίμενα, με κανά-δυο λαθάκια μεταφραστικά πχ όταν κάνει συγχρονισμό (please waiting)

- πολύ άνετο στο χέρι, μαλακό αλλά ανθεκτικό υλικό, πολύ ασφαλής εφαρμογή

- η μέτρηση βημάτων πολύ ακριβής στο περπάτημα (δεν δοκίμασα τρέξιμο κτλ), πχ 200 βήματα τα μέτρησε ακριβώς

- η δόνησή του είναι αισθητή

- έχει ξυπνητήρι μέσω εφαρμογής

- απομακρυσμένη λήψη φωτογραφίας από το κινητό κ.α. που δεν δοκίμασα

Μέτρια

- με μονίμως ενεργοποιημένη τη καταγραφή καρδιακών παλμών πρέπει να βγάζει ίσα-ίσα το 24ωρο...

...δεν είμαι σίγουρος για αυτό γιατί το σκάλιζα πολύ και μπορεί να μειώθηκε έτσι κάπως η μπαταρία, αλλά σίγουρα κάπου εκεί κυμαίνεται

- Ασχετο βέβαια , γιατί το ρολόι το παίρνεις για να μην κοιτάς το κινητό και να ελέγχεις από εκεί τις πληροφορίες άμεσα, αλλά πχ και συνδεδεμένα να είναι κινητό/ρολόι, σταματάει πολύ γρήγορα στιγμή να δείχνει ζωντανά τη μέτρηση βημάτων...πρέπει να αφήσεις την εφαρμογή αχρησιμοποίητη και να ξανασυνδεθείς για να δεις τη μέτρηση...επίσης μερικές φορές ενώ μετράει κανονικά τους παλμούς στην εφαρμογή δεν καταγράφεται η ζωντανή ένδειξη ως αριθμός, αλλά καταγράφεται στο ιστορικό.

Αρνητικά

- δεν βρήκα κάτι αρνητικό, αλλά μου φάνηκε τελικά πολύ "γκατζετάκι" που δεν πολυχρειάζομαι...περισσότερο η ιδέα της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στη καθημερινότητα.

Πώς έτυχε και δεν αντάλλαξα μηνύματα και δεν με πήραν τηλέφωνο όσο το δοκίμαζα κι έτσι δεν είδα πώς ακριβώς προβάλλει τα μηνύματα και τις κλήσεις.

Βασικά η δοκιμή ήταν πολύ σύντομη, γιατί η εφαρμογή απαιτεί κινητό με 4.3 και άνω έκδοση Ανδροιδ, ενώ εμένα το ταπεινό μου THL T5S έχει 4.2.2 και έπρεπε να εγκαταστήσω custom ρομ για 4.4, που όμως δεν μου κάθεται καλά στο κινητό, οπότε φλάσαρα πάλι τη παλιά έκδοση, με την οποία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το smart band, δεν με αφήνει το Playstore να εγκαταστήσω την εφαρμογή

Αν κάποιιος από Σαλόνικα το θέλει, το δίνω στα 15€.

Να πω επίσης ότι όποιος κάνει ποδηλάτο, σκι, snowboard η γενικά αθλήματα που δεν κουνάει τόσο πολύ το χέρι χρειάζεται παρόμοια λύση ώστε να συνεργάζεται με το gps του κινητού κλπ. 

Τι εννοείς παρόμοια λύση; Και αφού πρέπει να έχουμε και το κινητό μαζί, γιατί να μη χρησιμοποιούμε μόνο το κινητό για να καταγράφει τις διαδρομές όταν ποδηλατούμε; :P

Να ξερουμε τι αγοραζουμε παιδια ,το mi band 2 δεν ειναι hardcore sports band ,οποιος χρειαζεται ακριβεια κ συνεχεις μετρησεις αγοραζει καποιο garmin πολλαπλασιου κατα πολυ κοστους 

για απλη χρηση + δυνατοτητες ειδοποιησεων + caller id σε συναρτηση με το κοστος του κ την υποστηριξη που το συνοδευει το mi band 2 ειναι παραπανω απο οκ

• Like 1

παιδια μην το ψαχνετε..Μετα απο 2 εβδομαδες κ κατι μαζι του το ειναι αψογο για τα λεφτα του κ αναλυω.

Design πολυ ομορφο διακριτικο δειχνει αρκετα high tech και φυσικα κανεις δεν καταλαβαινει οτι κανει 21 ευρω...|

Ποιοτητα κατασκευης,προς το παρον αψογη ανετο στο χερι ,χωρις να εχει παρουσιασει κατι ουτε το κουμπωμα ουτε το λουρακι ουτε η συσκευη.

Μπαταρια φοβερη,μετα απο 2+ εβδομαδες στο 48%,με συνεχομενη χρηση με sms ειδοποιησεις κ τα σχετικα...Εφαρμογη στο κινητο πολυ καλη απλη χωρις φαμφαρες(παιζει κ με αλλες οποτε μια χαρα).

Δονηση για ειδοποιησεις,μηνυμα στην οθονη,μετρηση παλμων κ βηματων κομπλε.

Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει,σε σχεση τιμης κ προιοντος,αφοβα το εκανα δωρο και το αγοραζα ξανα αν μου χαλαγε πχ σε κανενα χρονο.

Τωρα αν καποιος περιμενει με 21 ευρω να φτιαχνει καφε,να εχει hd εγχρωμη οθονη και να μιλαει κ με το αυτοκινητο του,τοτε ας παρει του ιπποτη της ασφαλτου...

εχει παει κανεις το update με το caller id?

πηρε σημερα update το app κ το band αλλα δεν ειδα καποια αλλαγη εκτος του οτι στις κλησεις κουνιεται το σημα του τηλεφωνου

εχει παει κανεις το update με το caller id?

πηρε σημερα update το app κ το band αλλα δεν ειδα καποια αλλαγη εκτος του οτι στις κλησεις κουνιεται το σημα του τηλεφωνου

Θέλει αγγλικά σαν γλώσσα τηλεφώνου και δουλεύει ;-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...