Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mεταξυ μας τωρα, ναι. Ο δικος τους κοσμος ειναι το 90+%

Edit:ακυρο Επεξ/σία από gnsX
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mεταξυ μας τωρα, ναι. Ο δικος τους κοσμος ειναι το 90+%

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δε το λέω για τη Microsoft. Αυτή καλά κάνει. Για τα δικά μας τα "τζιμάνια" το γράφω, που όταν ο κατασκευαστής 'Β' δεν είναι συμβατός με τον 'Α', είναι "τζιζ-κακό", αλλά όταν ο 'Α' δεν είναι συμβατός με τον 'Β' είναι όλα καλά και άγια. Το γνωστό "δυο μέτρα και δυο σταθμά".

Δημοσ.

Δεν απάντησα σε αυτό που είπες με το προηγούμενο ποστ μου.

Τώρα θα απαντήσω. Χρειάζεται να μπορεί να συνδεθεί για ένα και μόνο λόγο. Απαραίτητο για safe update του τηλεφώνου και μόνο. Αν το φοβάσαι -> αντάπτορας. Προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα. 

Φόρτιση θα πεί κάποιος. powerbank θα πω εγώ. 

Όλα τα άλλα γίνονται OTA με AirDrop και wifi sync και βολεύει ρε γαμώτο δεν το λέω για να σας την πω. 

Οπότε αν θέλω να μεταφέρω μια ταινία ή μουσική η ταχύτητα με το καλώδιο και ασύρματα είναι η ίδια, σωστά;

Δημοσ.

Έχει πλάκα ότι ορισμένοι προσπαθούν να διακαιολογήσουν τις πανάκριβες αγορές τους με απίθανες γενικεύσεις και σνομπίστικες ατάκες -του τύπου τα Apple είναι ακριβά παιχνίδια και αν δεν μπορείς μη κρίνεις... 

ΜΠΟΥΡΔΕΣ,

Τόσο μπούρδες όσο είναι τα διαγράμματα πωλήσεων που ξεχνάνε να γράψουν το τελικό αποτέλεσμα που είναι το μερίδιο αγοράς... Αν θέλετε να μιλήσουμε για πωλήσεις, δώστε στοιχεία μεριδίων αγοράς... τα υπόλοιπα είναι για τα marketing meetings των executives της Apple, τα πληρωμένα funboyz που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και κάθε άλλου πουλ μουρ τρολ των forums...

Καλά σχετικά με την άποψη περί επιστημόνων που επιλέγουν apple, είναι απλά αστεία... ΚΑΜΙΑ -και το εννοώ- σοβαρά επαγγελματική εφαρμογή δεν είναι γραμμένη μόνο για apple... είτε είναι cross platform, είτε είναι για τις όλες τις άλλες πλατφόρμες....

ΥΓ: Από αυτούς που γράφουν για τα χιλιάδες ευρώ που παίρνουν σε κάθε θέμα apple, ανάθεμα και αν υπάρχει έστω και ένας που να τα παίρνει στα αλήθεια... 

...και μιας που το συζητάμε, τα macbook pro είναι γενικώς εξαιρετικά μηχανήματα.. μην γράφετε βλακείες ΔΕΝ τα βοηθάτε... 

Αυτά... 

Δημοσ.

Όταν διαβάζω απο μερικούς σχόλια του στυλ " τα mac δε κολλάνε, χίλιες φορές να δώσω χίλια ευρω εξτρα αρκεί να μην εχω windows ", μου δημιουργείται η εντύπωση ότι εσείς παιδιά πρέπει να χρησιμοποιείται διαφορετικά windows από εμάς τους υπόλοιπους, δεν εξηγείται αλλιώς. Τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ pc από τα 7 και μετα, δε εχω δει το παραμικρό πρόβλημα. Το παμπάλαιο pc με τα xp πoυ έχουμε στο γραφείο για αρχεια word και excel λειτουργεί άψογα 12 χρόνια τώρα με Pentium 4 .

Δεν εχω κάτι εναντίων των mac ούτε των mac users, αλλά ας λένε τουλάχιστον τον πραγματικο λίγο που έχουν mac, δηλαδή το ψώνιο, το prestige, η επίδειξη πλούτου κ.τ.λ.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν διαβάζω απο μερικούς σχόλια του στυλ " τα mac δε κολλάνε, χίλιες φορές να δώσω χίλια ευρω εξτρα αρκεί να μην εχω windows ", μου δημιουργείται η εντύπωση ότι εσείς παιδιά πρέπει να χρησιμοποιείται διαφορετικά windows από εμάς τους υπόλοιπους, δεν εξηγείται αλλιώς. Τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ pc από τα 7 και μετα, δε εχω δει το παραμικρό πρόβλημα. Το παμπάλαιο pc με τα xp πoυ έχουμε στο γραφείο για αρχεια word και excel λειτουργεί άψογα 12 χρόνια τώρα με Pentium 4 .

Δεν εχω κάτι εναντίων των mac ούτε των mac users, αλλά ας λένε τουλάχιστον τον πραγματικο λίγο που έχουν mac, δηλαδή το ψώνιο, το prestige, η επίδειξη πλούτου κ.τ.λ.

Μια χαρά κάνεις και ζεις με τον pentium 4 και τα XP. Φυσικά και είναι λάθος να πάρεις κάτι πιο σύγχρονο αν αυτό που ζητάς από ένα σύστημα είναι να σου αντικαταστήσει την ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ ! Το office θα το έχετε και κόπια φαντάζομαι. Ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός μήπως είσαι ; 

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα διάφορα σχόλια παρατήρησα ότι όσοι δεν έχουν mac δεν έχουν επαφή ούτε και με τα windows. 

Οι περισσότεροι έχουν ένα μηχάνημα για να κατεβάζουν ταινίες και σειρές με 2-3 torents και κάνα office πειρατικό κι αυτό έτσι για να υπάρχει ή για να κάνουν λίστες στο  word τις σειρές που έχουν κατεβάσει.

Τα Windows έχουν το OneDrive που είναι το cloud τους. Εκεί μπορείς να αποθηκεύεις αρχεία και να μοιράζεσαι όποια από αυτά επιθυμείς με άλλους. Τους στέλνεις link ή email. Έτσι μοιράζεται ο κόσμος τα αρχεία του σήμερα κι όχι με usb sticks κι αηδίες. Έχετε μείνει χαλαρά μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ πίσω. 

To MS Office 365 έχει βγει και σε Mac και με OneDrive χώρο μάλιστα μέσα στο πακέτο και πολλά άλλα. Όχι μόνο μπορώ να στείλω αρχεία office σε κάποιον με windows και να τα δει αλλά μπορώ να του δώσω και δικαίωμα να επεξεργάζεται κι αυτός το αρχείο όπως σωστά ανέφερε κάποιος πιο πάνω. Ζούμε στην εποχή του "share" δεν παίζει ρόλο τι μηχάνημα ή λειτουργικό χρησιμοποιεί ο καθένας.

Είναι πραγματικά αστείο να διαβάζεις για στικάκια σε τεχνολογικού φόρουμ threads του 2016. 

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα διάφορα σχόλια παρατήρησα ότι όσοι δεν έχουν mac δεν έχουν επαφή ούτε και με τα windows. 

Οι περισσότεροι έχουν ένα μηχάνημα για να κατεβάζουν ταινίες και σειρές με 2-3 torents και κάνα office πειρατικό κι αυτό έτσι για να υπάρχει ή για να κάνουν λίστες στο  word τις σειρές που έχουν κατεβάσει.

Τα Windows έχουν το OneDrive που είναι το cloud τους. Εκεί μπορείς να αποθηκεύεις αρχεία και να μοιράζεσαι όποια από αυτά επιθυμείς με άλλους. Τους στέλνεις link ή email. Έτσι μοιράζεται ο κόσμος τα αρχεία του σήμερα κι όχι με usb sticks κι αηδίες. Έχετε μείνει χαλαρά μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ πίσω. 

To MS Office 365 έχει βγει και σε Mac και με OneDrive χώρο μάλιστα μέσα στο πακέτο και πολλά άλλα. Όχι μόνο μπορώ να στείλω αρχεία office σε κάποιον με windows και να τα δει αλλά μπορώ να του δώσω και δικαίωμα να επεξεργάζεται κι αυτός το αρχείο όπως σωστά ανέφερε κάποιος πιο πάνω. Ζούμε στην εποχή του "share" δεν παίζει ρόλο τι μηχάνημα ή λειτουργικό χρησιμοποιεί ο καθένας.

Είναι πραγματικά αστείο να διαβάζεις για στικάκια σε τεχνολογικού φόρουμ threads του 2016. 

Χαλάρωσε λίγο ρε ταξιδιώτη από το μέλλον. Τα στικάκια δεν ειναι μόνο μέσο διαμοιρασμού, είναι βασικά μέσο αποθήκευσης. Δεν τα χρησιμοποιείς για να μοιράσεις τα word ή excel αρχεία σου δεξιά και αριστερά. Τα στικάκια και οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι χρειάζονται ακόμα για ασφαλή αποθήκευση και γρήγορη μεταφορά ΜΕΓΑΛΟΥ όγκου δεδομένων. Ταχύτητα, μεγάλος χώρος αποθήκευσης και universal usb συμβατότητα. Για όλα τα άλλα μικροαρχεία υπάρχει το cloud φυσικά. Οι ταχύτητες του ιντερνετ και οι τιμές του mobile ιντερνετ κρατάνε ακόμα πίσω το πιθανό όραμά σου περί κατάργησης των φυσικών μέσων αποθήκευσης.

Δημοσ.

Για να τελειώνουμε κλασικα οπως γραφω σε καθε θεμα Apple σε μερικους που δεν θελουν να βαλουν μυαλο:και του χρόνου....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι ομως φιλε μου, εχεις κατι κατα των mac και των macusers και αυτο λεγετε κομπλεξ. Κρινεις κατι χωρις να το εχεις δοκιμασει καν. Τωρα αν θεωρεις επιδειξη πλουτου την αγορα ενος macbook ενημερωσου λιγο για τις τιμες πωλησης των premium surfbook, xps κτλ. Σε αυτη τη ριμαδα τη ζωη δυστυχως οτι πληρωσεις παιρνεις!

Επεξ/σία από polteris
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω ρε φιλε ,εμεις που δουλευουμε με windows 10, ολη μερα πρεπει να φτιαχνουμε κ να χολοσκαμε ,οι δε θυρες μας μεταφερουν δεδομενα πιο αργα κ οι επεξεργαστες μας με το που δουν windows τρεχουν με μισους πυρηνες γιατι ετσι ,ααααα το ειπε κ το εμμισθο-πελατακι ριβιουερ του γιουτιουμπ

διαβαζεις μετα κ εμπεριστατωμενες αποψεις για λαμποργκινι λεει επειδη ετσι μπορει να ψωνιστει ο καθε πικραμενος κ λες δεν θελω να χω σχεση με αυτον τον κοσμο

μωρε οτι θελετε παρτε ,μην γραφετε κουφα μονο γιατι πονανε τα ματακια μας κ ολονων μας οι κωλοι θα τρωνε μνημονια στο τελος

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε κανέναν ψυχολόγο στην παρέα; Γιατί δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη με την απλή λογική... Κι αν σας ενοχλεί η λέξη ψυχολόγος, άντε να το κάνουμε κοινωνιολόγος. :)

Δημοσ.

Πάρτε FIAT και VW POLO...(με πέντιουμ 4ρο, με ram από το πανέρι, με usa,usb,usc,usd θύρες και eSATA να έχει που περπάτησε...).

Είναι το 90% εκεί έξω και είναι πετυχησιά...(γι'αυτό όλοι είναι ευχαριστημένοι...)

Σας ξέρουμε...το νου σας.... :-D  :-D

post-99176-0-69831600-1479117076_thumb.jpg

Περιμένουμε την ανάπτυξη για γίνουν οι βιτρίνες με τα ασημένια λάπτοπ προσιτά πάλι και μετά..."ω τι γεμάτο κρουασαν αυτά τα mac για να μπαινω στο fb; πόσο λέει που με ενημερώνει πότε έχω ραντεβού για κομμωτήριο (αντρικό) στην πλαινή στήλη;;;"

5 λεπτά αργότερα "Δεν έχει delete ρε....Θα το ξεπεράσω;" " Ε ναι. Δεν έχει κανένας τέτοιο στην καρδιτσομαγούλα..."

:eek:  :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...