firewalker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Στην παρακάτω μητρική έχει σπάσει το πλαστικό που στηρίζει την ψύκτρα. Συγκεκριμένα το "νύχι" που πιάνει το κλιπ (κόκκινος κύκλος). Υπάρχει στο εμπόριο ψύκτρα για AMD ΑΜ3 που δεν απαιτεί αυτό το πλαστικό;
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Είναι και lan party, πόνεσα! Θα βρεις ανταλλακτικό απο κάποια πεθαμενη μητρική, ή θα βρεις ψύκτρα που στηρίζεται μόνο σε βίδες. 2
nikos903 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Πόνος όντως... Τώρα πως θα βάλεις να κάτσει η ψήκτρα είναι το θέμα... Για ανταλλακτικό βρίσκεις έξω με το κιλό πάντως αλλά πότε θα έρθει.... Προσωρινά μπορείς να ανοίξεις 2 τρύπες στο πλαστικό και να περάσεις δεματικό να κρατάει το σίδερο κάτω, λογικά θα πιάσει. Δες που λέω να κάνεις τις τρύπες (με το πλαστικό εκτός μητρικής ε; ). Αλλιώς όπως λέει και ο sheogorath απο πάνω ψήκτρα με άλλες βάσεις..
firewalker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ωραία. Γνωρίζεται καμιά ψύκτρα με βίδες; Όσες βρίσκω εγώ θέλουν το πλαστικό.
nikos903 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αυτή πρέπει να έχει δικιά της βάση: λινκ Αλλά μέχρι πόσο κοιτάς; Edit: Και αυτή πρέπει να αλλάζει βάση. 1
coolerman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 έχω εγώ αν θέλεις,δωρεάν ΑΝ δεν βρείς,στείλε π.μ 2
IT chef Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το ίδιο με τον από πανω. Και ότι θα πήγαινα την μητρική για πέταμα. Είμαι Αθήνα,στο Ίλιον. Περνάς και το παίρνεις και σήμερα, στείλε π.μ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από IT chef 2
firewalker Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μιας και δεν είναι για δική μου χρήση θα τους προτείνω να αγοράσουν την Arctic Freezer A11 που πρότεινε ο nikos903. Από αυτά που βλέπω στην σελίδα τους δεν θέλει το πλαστικό. http://support.arctic.ac/index.php?p=fa11&lang=en
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα