nikos9595 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να κάνω τον χρήστη του υπολιστη να έχει περιορισμό στις σελίδες? Έχω έναν υπολιστη στον οποίο μπενω εγώ και το προσοπικο...θέλω στο account του προσωπικού να τους κάνω να μπαίνουν σε συγκεκριμένες σελίδες ενώ στο admin account να μπαίνω όπου θέλω...
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τι δίκτυο είναι, πόσους υπολογιστές έχεις, έχεις dns;
nikos9595 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Είναι γυμναστήριο....και έχω έναν υπολογιστή στον οποίο μπενω εγώ και το προσοπικο...θα ήθελα στο account που μπενει το προσωπικό να έχει περιορισμό σελίδων...
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ενεργοποιήσε των γονικο ελεγχο των windows
nikos9595 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εχω εναν υπολογιστη στον οποιο εχω προσβααση εγω σαν admin και το προσωπικο σε αλλο account ! θελω να κανω το account του προσωπικου να εχει περιορισμο σε σελιδες του ιντερνετ για παραδειγμα να μπενει μονο σε μια σελιδα στην οποια θα πεζει μονο μουσικη! facebook κτλπ να μην φορτωνει καθολου! στο internet που εχω το εχω κανει hotspot για τους πελατες του γυμναστηριου! εχω windows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα