Προς το περιεχόμενο

Windows 10 και CompatTelRunner.exe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου κάνει πολύ ώρα να ανοίξει και να έρθει σε φάση που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αυτό γιατί ο δίσκος δουλεύει στα κόκκινα για κάποιο διάστημα (HDD). Είδα ότι για αυτό φταίει το CompatTelRunner.exe. Θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αν το απενεργοποιήσω όπως γράφει στο παρακάτω λινκ;

http://superuser.com/questions/944067/windows-disk-i-o-100-at-boot-for-20-minutes

Το σύστημα τρέχει Windows 10 Pro x64.

*Επίσης, είδα ότι υπάρχει και η υπηρεσία "Συνδεδεμένες εμπειρίες χρηστών και τηλεμετρία" και την έκλεισα και αυτή, υπάρχει κάποιο θέμα (πέραν του ότι η MS δεν θα παίρνει τα δεδομένα που θέλει);

Δημοσ.

Παιδιά τώρα αλήθεια, τόσο ζημιά προκαλεί αυτό; Ακόμα δεν έχω κάνει επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να ξέρω αν βοηθάει κατά την εκκίνηση, αλλά νιώθω ότι γενικότερα το pc δουλεύει καλύτερα. 

Δημοσ.

Ο δίσκος μου δούλευε στα κόκκινα χάρη σε αυτή και έτρεχε κατά την εκκίνηση και όχι μόνο. Αρα πως δεν δημιουργεί πρόβλημα;

Δημοσ.

Η απάντηση ήταν σε αυτό:

Θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αν το απενεργοποιήσω όπως γράφει στο παρακάτω λινκ;

Σε μένα και σε άλλους που το έχουν ενεργό δε συμπεριφέρεται έτσι. Μήπως έχεις κάποιο firewall ή internet security ενεργοποιημένο; Δεν είναι λογικό να φορτώνει έτσι το σύστημα.

Δημοσ.

Κοίτα, σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι μιλάμε για sata2 σκληρό, αλλά το health του είναι οκ. 

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...