Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αντε μπας και δουμε το Bayonetta 2 σε αλλο μηχανακι.

Παιδιά, για πολλοστή φορά, δεν θα δείτε Bayonetta 2 πουθενά αλλού εκτός από μηχάνημα της Nintendo γιατί πολύ απλά το χρηματοδότησε η ίδια. Οπως έκανε η Sony με το Demon Souls/Bloodborne. Για το Bayonetta 3 το συζητάμε αλλά θεωρώ ότι αν αποφασίσουν να το φτιάξουν πάλι αποκλειστικό στο NS θα είναι. 

Δημοσ.

Το Wiiu δεν έτυχε του promotion που θα έπρεπε για να έχει τύχη απέναντι στον ανταγωνισμό. Και μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην εποχή του μάρκετινγκ και του φαινεσθαι όπου πλέον τα σπεκς κάνουν παιχνιδι. Γιατί από άποψη παιχνιδιών δεν έχει μικροτερη γκάμα από τις άλλες δύο κονσόλες. Βάλε και Το ότι δεν είχε σοβαρό multi....

Το WiiU δεν είχε πολλά εξαιρετικά και πολυδιαφημισμένα third party παιχνίδια (ποια να πρωτοθυμηθώ) και ήταν μια αδύναμη κονσόλα. Τα Zelda και τα Mario δεν φτάνουν. Αυτοί για μένα είναι οι κύριοι λόγοι αποτυχίας του.

Δημοσ.

Το WiiU δεν είχε πολλά εξαιρετικά και πολυδιαφημισμένα third party παιχνίδια (ποια να πρωτοθυμηθώ) και ήταν μια αδύναμη κονσόλα. Τα Zelda και τα Mario δεν φτάνουν. Αυτοί για μένα είναι οι κύριοι λόγοι αποτυχίας του.

Το ιστορικό της εταιρίας έχει δείξει ότι οι (συμβατικοί) third party τίτλοι έχουν σχεδόν μηδενική σημασία στην επιτυχία της κονσόλας οπότε όχι. Δεν ήταν το πρόβλημα οι "γνωστοί" third party τίτλοι. Είναι ξεκάθαρα η διαφήμιση και το promotion που έφαγε η κονσόλα (ανύπαρκτο) και φυσικά το μη ξεκαθάρισμα ότι πρόκειται για εντελώς νέο σύστημα. Ακόμα και τώρα, 5 χρόνια μετά, υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι το wiiU είναι απλά μέρος του απλού wii. 

Δημοσ.

και οπως παντα σχεδον ολοι οι managers εδω μεσα ελεγαν στα σχολια οτι οι κονσολα θα σπασει καθε ρεκορ και αλλα τετοια ομορφα...

φανταζομαι οτι τους μαζεψε ολους καποια πολυεθνικη ετσι???

• Like 2
Δημοσ.

Ολο μαλακιες ... η κονσολα ηταν γαματη. Γραφικαρες διχως κοληματα κυριως στα first party. Οσοι ασχολουνται με γραφικα θα καταλαβουν τι εννοω. Δυστηχως ομως επειδη εχω ολες τις αλλες δεν της εχω αφιερωσει τον χρονο που της αξιζει και εχω τουλαχιστον καμμια δεκαπενταρια must play.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι πάει όταν σε έχει μάθει ο κόσμος ως την πιο φτηνή κονσόλα (wii 200 -ps3 600 ) και μου βγάζεις καινούργια στα ίδια λεφτά με ps4 δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ποια θα προτιμήσει ο γονιός για δώρο στο παιδί του ! 

Δημοσ.

Αν και δεν εχω αγορασει κονσολα nintendo για 10 χρονια το switch θα το παρω αλλα αν δω μονο μαριο και zelda θα πουληθει και βασικα θα την παρω γιατι θελω μια δυνατη φορητη κονσολα και σορρυ αλλο το οτι τα iphone kαλυπτουν τις φορητες κονσολες ειναι μπουρδα εχω 6 plus οκ δεν μπορω να παιξω κανα σοβαρο game το μονο που αντεξα και ασχοληθηκα ηταν το infinity blade ολα τα αλλα δεν μπορω να τα παιξω σε touch mε κουραζει

Δημοσ.
Για μενα η ποιο αδικημενη κονσολα ever ηταν το dreamcast
συμφωνώ απόλυτος. 2γενιες μπροστά από την εποχή του.
  • Like 1
Δημοσ.

και μιας και λετε για το wii τα γραφικα του ηταν αθλια και το gameplay στα περισσοτερα παιχνιδια το ιδιο. εδω το μενου δεν μπορουσες να διαλεξεις ευκολα με το χειριστηριο

Δημοσ.

και καταρες στο παμπλικ που δεν μου εδωσε το καινουργιο νες που παραγγειλα το καλοκαιρι γιατι δεν ειχε πολλα λεει

Δημοσ.

Νταξει...

καταφερε να ξεπερασει εν τελει το Dreamcast σε πωλησεις (σε πολυ μεγαλυτερο χρονικο διαστημα ομως).

*Ωραιες κονσολες και οι δυο παρεμπιπτόντως*

κονσολαρα το dreamcast, αδικοχαμενο!!!!

οπως κ το wii u πιστευω πηγε αδικα :(

• Like 1
Δημοσ.

Κριμα, ελπιζω να συνεχισει τουλαχιστον να βγαζει παιχνιδια για κανα χρονο ακομη. Κατα την προσωπικη μου αποψη παντα,

θεωρω πως ειναι μια καταπληκτικη κονσολα και απλα  δεν της δοθηκε η ευκαιρια (κυριως απο 3rd party developers) να λαμψει. Εγω παντως την εχω κατα ευχαριστηθει και θα περασουν πολλα χρονια ακομη για να σταματησω να παιζω Mario Maker.

συμφωνω απολυτα!!

οπως επισης mario kart και mario 3d world

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...