Προς το περιεχόμενο

Κραζεις ?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόνο πρόσεχε μην πέσεις σε κανένα νευρικό με σιδερικο, γιατι τότε τα λόγια και ο τσαμπουκας πάνε περίπατο.

Αν είναι μάγκας ας το χρησιμοποιήσει. Οι περισσότεροι είναι κότες λυράτες και τα έχουν για επίδειξη. Όποιος έχει το μεγαλύτερο deathwish είναι για μένα.

Είναι κάτι σκηνικά που δύσκολα μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια.Αλλος με κόκκινο στην διασταύρωση Κηφισού με Ιερά οδό έχει περάσει το φανάρι και περιμένει σχεδόν στο κέντρο της διασταύρωσης,μάλλον πήγε να περάσει με κόκκινο(Που ήδη έχει παραβιάσει).Να έχεις παλιό αμάξι και να του δώσεις μια καλή,να του σακατέψεις το αμάξι και να σε πληρώνει.Δεν θα το ξανακάνει.Αντε πες αυτό «τρώγεται»,απλά του κόρναρα περνώντας.

Αλλη είναι δεξιά στον Κηφισό και τελευταία στιγμή κόβει τέρμα αριστερά μπαίνοντας μπροστά μου για να στρίψει να, βγεί εθνική ακριβώς πριν την διασταύρωση Κηφισού με Ιερά οδό 6+ το πρωί.Κατεβάζω παραθύρο και της λέω:Τελευταία στιγμή το θυμήθηκες να στρίψεις;Μην τα κάνεις αυτά,θα σκοτωθούμε.Ανεβοκατέβαζε το κεφάλι όσο της μιλούσα σαν χαζή,δεν καταδέχτηκε ούτε συγνώμη να ζητήσει.Σαν να μου έλεγε εντάξει,εντάξει έκανα λάθος.Τουλάχιστον δεν αντιμίλησε σαν μερικές που βρίζουν κιόλας.

Κάτω απο το σπίτι μου στο στενό έχει Stop και κάποιοι που έρχονται απο τον μονόδρομο ερχόμενοι απο δεξιά μέσα στο στενό αντίθετα χωρίς να σταματήσουν καν.Βαριούνται να στρίψουν λίγα μέτρα παρακάτω.Πιο κάτω μερικά στενά πάλι σχεδόν το ίδιο απο τον ίδιο μονόδρομο μπαίνουν αντίθετα στο στενό.Δηλαδή πρέπει να είμαι σε επιφυλακή όταν κατεβαίνω απο το σπίτι μου μην μπεί ο μ@@@@ας και με χτυπήσει.

Εχουμε σοβαρό πρόβλημα γενικής νοοτροπίας το οποίο ισχύει και στην οδήγηση.Το κράτος είναι σχεδόν ανύπαρκτο, θα έπρεπε να πέφτουν κεφάλια.

Τι είναι αυτοί ρε μλκ σε τέτοια μέρη... Βρήκαν και τόπο να κάνουν τις μαλακίες... Αυτά είναι υπόψηφια για θανατηφόρα, όλο κάτι τριαξονικά και τετραξονικά στρίβουν ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ εκεί. Μια φορά με το μηχανάκι τα είδα ΟΛΑ σε αυτό το σημείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χτες περιμενα το παιδι μου στο απεναντι πεζοδρομιο και παταει το κουμπι στο φαναρι της διαβασης 

Αναβει κοκκινο και καθως παει να περασει ερχονται 2 κλωσες με γκολφακι και παραβιαζουν το κοκκινο και αν δεν προλαβαινε το παιδι να σταματησει θα το χτυπουσαν 

Τις προλαβα παρακατω και τα ακουσανε τα καλαντα 

Congratulations, συνετιστηκαν στα σιγουρα τωρα.

Αν ηταν 2 τυποι χωρις λαιμο στη θεση των γυναικων, θα τους ελεγες τα καλαντα; Αυτο για να δεις ποσο αναποτελεσματικη μεθοδος ειναι η "μαγκια" και πολυ περισσοτερο ποσο ανουσιο να μας διηγεισαι τετοια επιτευγματα... Λες και αν καποιος θελει να περασει με κοκκινο, θα διαβασει οτι εκραξες 2 ασυνειδητες γυναικες και θα παραδειγματιστει.

• Like 1

Δεν πρόλαβα να δω ποιοι ήταν μέσα. Μετά είδα γιατί ήταν νύχτα. Ναι αν ήταν γιαγκουλες μπορεί να έκανα την κότα.

Αυτές πάντως θα το θυμούνται να μη το ξανακανουν. Εσένα αν πήγαιναν να σου σκοτώσουν το παιδί να τους έλεγες και μπράβο.

Μπραβο δε θα τους ελεγα αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω το νοημα να ξεκιναει καποιος διαδικασια καυγα με εναν εκ των πραγματων ανεγκεφαλο. Στην καλυτερη δε θα καταφερει τιποτα, 1% να του πει συγγνωμη ο αλλος και 50% να συνεχισει το thug life του χωρις να του καιγεται καρφακι αν εσυ θυμωσες. Υπαρχει βεβαια και το -αρκετα πιθανο- σεναριο, τα πραγματα να παρουν πολυ πιο ασχημη τροπη εξαιτιας της δικης σου αντιδρασης. Το αν το 1% πιθανοτητων να σου πει συγγνωμη ο αλλος για να ικανοποιησει τον εγωισμο σου, αξιζει τα υπολοιπα ενδεχομενα, ειναι στον εγκεφαλο του καθενος.

Ναι, εγω αν μπορουσα να ελεγξω τα νευρα μου τη στιγμη που θα εβλεπα το παιδι μου να κινδυνευει, θα το εκανα. Αν δεν καταφερνα να τα ελεγξω, σιγουρα δεν θα βαυκαλιζομουν για το κατορθωμα μου σε αγνωστους/φορουμς κλπ παριστανοντας των ρομπεν των ελληνικων δρομων, οτι και καλα συνετιζω τους μπαμπουινους  επειδη τους βριζω και τους κανω χειρονομιες μεσα απο το αμαξι μου.

Σου εχουν πει και αλλοι παραπανω οτι οταν εχουν κανει μαλακιες και τους εχει κραξει καποιος εχουν προσπαθησει να βελτιωθουν και να μην το ξανακανουν 

Μακαρι να υπηρχαν καμερες και να μπορουσες να καταφυγεις στο κρατος (που δεν υπαρχει) για να λυσει αυτα τα θεματα 

Εσενα οταν σου παιρνουν τη σειρα στο ταμειο ή οπου αλλου κανε την κοτα και μη μιλας σε κανεναν μην ειναι παλαιστης και σε δειρει 

Παντως εδω δε σε βλεπω και τοσο ηρεμο με τους συνομιλητες σου. Το κραξιμο παει συννεφο

Τα ιδια και τα ιδια επαναλαμβανεις, επιχειρηματα δε βλεπω ομως...

"Αν εσενα σου σκοτωσουν το παιδι κανε την κοτα"

"Αν εσενα σου φανε τη σειρα κανε την κοτα"

"Αν, αν, αν".

Και γενικα ενα mindset τυπου "η το γυρνας σε street fighter ή εισαι κοτα"...Αστεια πραγματα.

Κατ'εμε κοτα ειναι αυτος που βριζει μεσα απο το αμαξι του κι εχει την  ευχερεια να γινει καπνος αν το πραγμα ζορισει, κατ'εσε κοτα ειναι αυτος που σου λεει οτι ειναι χαζο να μπλεκεις σε καυγαδες απο τους οποιους δεν εχεις να κερδισεις απολυτως τιποτα-μονο να χασεις. Αποψεις ειναι αυτες κι εξαρτωνται απο το τι κουβαλαει ο καθενας μεσα στον εγκεφαλο, αν κουβαλαει.

Επισης ο "αντρισμος" δεν φαινεται απο το ποιος προκαλει τους περισσοτερους καυγαδες δι' ασημαντον αφορμη. Αλλο πραγμα φαινεται για οποιους εχουν τετοιες συνηθειες...

Σε οτι αφορα τα σχολια επι προσωπικου: Ηρεμοτατος ειμαι. Το οτι διαφωνω με ορισμενους δε σημαινει οτι χανω την ψυχραιμια μου. Γενικα, μην κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτρια: Διαφωνια δε σημαινει και βρισιδι-ουγκ-ξυλο-οπου μας παιρνει.

Όλα αυτά στρώνουν με κάμερες και τα συστήματά ασφαλείας που έχουν άλλες χώρες. Γιατί αν γνωρίζεις ότι στο κόκκινο η στην υπέρβαση ορίου την έχεις πατήσει , δεν θα το κανεις για κανέναν λόγο. Αλλά ναι μετά θα έχουμε πρόβλημα με την ιδιωτικότητα. Θέλει προσοχή γιατί δεν ξέρεις κανένας τι κουβαλάει ψυχολογικά. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε εμείς αστυφύλακες. Προσωπικά πρέπει ο άλλος να είναι πολύ επικίνδυνος για να ασχοληθώ μαζί του.

Η άποψη μου για το θεμα είναι πως γενικά στο τιμόνι παρά πολύς κόσμος βγάζει τα απωθημένα του από άλλες καταστάσεις. Είτε έχει δίκιο είτε άδικο. Έχω δει τρελαμένους σε ουρές σε τράπεζες σε ΔΕΗ σε Εφορίες σε νοσοκομεία, έτσι δεν μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά στο δρόμο. Έχω πιάσει τον εαυτό μου μερικές φορές να γίνεται έξαλλος στο τιμόνι, αλλά μετά το μετανιώνω γιατί αφενός κανένας δεν συνετίστηκε με το κράξιμο, αφετέρου εγώ χαλιέμαι και κινδυνεύω να κάνω και εγώ μαλακίες από τα νεύρα μου.

Ο κόσμος, λαμβάνοντας υπόψη και την άθλια κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία είναι τρελαμένος και ξεσπάει όπου να'ναι πλέον.

Η Αθήνα πάντως πρέπει να είναι πραγματική ζούγκλα.

• Like 1

ΥΓ: Μία φορά έκραξα έναν που πέρασε με κόκκινο. Σταμάτησε και μου έκανε τρελαμένος "είσαι για πολλές φάπες, μου κλέβουνε το σπίτι ρεεεεεεεεε και θες να περιμένω το κόκκινοοοοο?"  "-Ωχ, φύγε φύγε!" του απάντησα. Και έφυγε 2 φορές πιο τρελαμένος... Ποιος ξέρει αν απλά τρόλαρε... :P

επειδη αν σου κλεβουνε το σπιτι και εχεις αποφασισει να ρισκαρεις περνώντας με κόκκινα, θα σταματησεις παρολα αυτα και θα φας χρονο για να εξηγησεις οτι σε κλεβουνε :shock:

• Like 1

Σκηνικό παλαιότερα. Το έχω ανεβάσει και σε ομάδα.

Πέστε μου αν κράζετε ή δεν κράζετε;

image.jpg

Είχα κατέβει το πρωί στο κέντρο για κάτι δουλειές και βλέπω το εξής ωραίο και τραγελαφικό. (Χειμώνας πέρσι)
Δυο όργανα της τάξης να παρκάρουν στη μέση του δρόμου στην Ομόνοια, να κατεβαίνουν από το όχημα και να αρχίζουν να γράφουν οδηγούς που έχουν παρκάρει παράνομα. Πολύ καλά. Με τους γνωστούς διαπληκτισμούς όμως μεταξύ οδηγών του στυλ

-Φίλε πάρκαρα για δυο δευτερόλεπτα, μέσα στο αμάξι είμαι και περιμένω κτλ.

Δώστε μου άδεια δίπλωμα οι αστυνομικοί και με ολίγον τσαμπουκά....... Έχει δημιουργηθεί τρομερό μποτιλιάρισμα από πίσω. Λεωφορείο δεν μπορεί να περάσει και με δυσκολία άλλο όχημα.. 
Οι κύριοι αυτοί χάρη της κονόμας του δημοσίου, το κόψιμο δηλαδή προστίμων έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που υποτίθεται διαφυλάσσουν, την σωστή ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών. Η ουρά των οχημάτων να φτάνει μέχρι την πλατεία Μεταξουργείου από πίσω. Το δε σκηνικό κράτησε για μισή ώρα περίπου.

Ωραία εκπαίδευση έχουν. Ο ένας μάλιστα ήταν και αξιωματικός και είχε ένα στυλ τύπου γ@μ@ω και δέρνω την Ομόνοια όλη. Από δίπλα στο μεταξύ γινόταν νταραβέρι με πρεζάκια το οποίο φυσικά δεν τον ενδιέφερε καθόλου!

Η άποψη μου για το θεμα είναι πως γενικά στο τιμόνι παρά πολύς κόσμος βγάζει τα απωθημένα του από άλλες καταστάσεις. Είτε έχει δίκιο είτε άδικο. Έχω δει τρελαμένους σε ουρές σε τράπεζες σε ΔΕΗ σε Εφορίες σε νοσοκομεία, έτσι δεν μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά στο δρόμο. Έχω πιάσει τον εαυτό μου μερικές φορές να γίνεται έξαλλος στο τιμόνι, αλλά μετά το μετανιώνω γιατί αφενός κανένας δεν συνετίστηκε με το κράξιμο, αφετέρου εγώ χαλιέμαι και κινδυνεύω να κάνω και εγώ μαλακίες από τα νεύρα μου.

Ο κόσμος, λαμβάνοντας υπόψη και την άθλια κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία είναι τρελαμένος και ξεσπάει όπου να'ναι πλέον.

Η Αθήνα πάντως πρέπει να είναι πραγματική ζούγκλα.

Ο κόσμος απλά έχει χαζεψει. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τις παπαριές που βλέπουμε στο δρόμο. Ένα μεγάλο ποσοστό απλα δεν έχει το iq για να εκτιμήσει μια κατάσταση.

• Like 3

Ο κόσμος απλά έχει χαζεψει. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τις παπαριές που βλέπουμε στο δρόμο. Ένα μεγάλο ποσοστό απλα δεν έχει το iq για να εκτιμήσει μια κατάσταση.

Το αυτο αποδεικνυεται και στο παρον thread.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...