Προς το περιεχόμενο

Κραζεις ?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στην κατεχάκη στο υψος λίγο πιο πάνω από το elephant καθώς στο ρεύμα προς κηφισίας. εκεί κοντά εχει ένα ζαχαροπλαστείο (οχι αυτό με τις σοκολάτες που είναι χαμηλα) , ένας ταρίφας μπροστά μου σταματάει στο δρόμο , στη δεξιά λωρίδα που πηγαίναμε, σηκώνει χειρόφρενο (στο δρόμο όλα αυτά) και μπάινει μέσα στο ζαχαροπλαστείο. κόρνες , φωνές κακό, το μόνο που κατάφερα ήταν να με κοιτάει από τη τζαμαρία με απορία κιόλας, ούτε που έκανε κίνηση να πάρει το αυτοκινούμενο από εκεί, εγώ κέρδισα βρισίδια από τους πίσω γιατί δεν έβγαινα αριστερά να περάσω , ααα και η πρώην κοπελιά δίπλα μου με έλουσε με ένα είσαι κάγκουρας. από τότε, στο διάολο όλοι και εκεί που τελειώνει η λογική έρχεται η ελλαδίτσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι άδικος κόπος όπως προείπα  για μένα η λύση είναι να υπάρχουν φωτογραφικά ραντάρ παντού να στέλνουν την κλήση στο σπίτι και φυσικά η αστυνομία επιτέλους να κάνει την δουλειά της .Τόσα χρόνια που κυκλοφορώ με το αμάξι δεν με έχουν σταματήσει ούτε μια φορά για τυπικό έλεγχο ενώ με το μηχανάκι 5 φορές . Δυστυχώς οι περισσότεροι άμα δεν βάλουν το χέρι στην τσέπη μυαλό δεν βάζουν.Το πρόβλημα θεωρώ πως δημιουργείται από την αστυνομία η οποία δεν επιβάλει τους νόμους γιατί πολύ απλά και οι ίδιοι τους παραβιάζουν. 

στην κατεχάκη στο υψος λίγο πιο πάνω από το elephant καθώς στο ρεύμα προς κηφισίας. εκεί κοντά εχει ένα ζαχαροπλαστείο (οχι αυτό με τις σοκολάτες που είναι χαμηλα) , ένας ταρίφας μπροστά μου σταματάει στο δρόμο , στη δεξιά λωρίδα που πηγαίναμε, σηκώνει χειρόφρενο (στο δρόμο όλα αυτά) και μπάινει μέσα στο ζαχαροπλαστείο. κόρνες , φωνές κακό, το μόνο που κατάφερα ήταν να με κοιτάει από τη τζαμαρία με απορία κιόλας, ούτε που έκανε κίνηση να πάρει το αυτοκινούμενο από εκεί, εγώ κέρδισα βρισίδια από τους πίσω γιατί δεν έβγαινα αριστερά να περάσω , ααα και η πρώην κοπελιά δίπλα μου με έλουσε με ένα είσαι κάγκουρας. από τότε, στο διάολο όλοι και εκεί που τελειώνει η λογική έρχεται η ελλαδίτσα.

Oι ταρίφες σταματάνε όπου γουστάρουν και άμα τους μιλήσεις θα στην πούν και από πάνω .Έχω φίλο που δούλεψε ως ταρίφας 15 χρόνια και βαρέθηκε βλέπει την απαράδεκτη συμπεριφορά των "συναδέλφων του" .

Ο ταρίφας η θα είναι άψογος επαγγελματίας η θα είναι άχρηστος , δεν υπάρχει ενδιάμεσο . 

• Super Moderators

και να κόβει τις συντάξεις από τους γερους,αντι να βάζει γενναία πρόστιμα σε κάθε είδους ανιδεο κτήνος που λαδωνει και κυκλοφορεί ελεύθερο

Όσο γενναία πρόστιμα και να βάζει, το κόψιμο συντάξεων δεν θα περιοριστεί. Τα έσοδα από τα πρόστιμα, ακόμα κι από αυτά που θα ήθελες κι αν έκοβαν αβέρτα είναι ψιλολόγια μπροστά σε αυτά που δίνει το κράτος σε συντάξεις...

Ο ταρίφας η θα είναι άψογος επαγγελματίας η θα είναι άχρηστος , δεν υπάρχει ενδιάμεσο .

Γι' αυτό taxibeat ή άλλα apps μόνο. Αξιολόγηση ftw!

• Like 1

Τα έσοδα από τα πρόστιμα, ακόμα κι από αυτά που θα ήθελες κι αν έκοβαν αβέρτα είναι ψιλολόγια μπροστά σε αυτά που δίνει το κράτος σε συντάξεις...

Αν και είμαστε εκτός θέματος, αλλά επειδή έχει ειπωθεί πολλές φορές το παραπάνω, και όχι μόνο από σένα, ειλικρινά επειδή δε γνωρίζω, ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Οι συντάξεις, σε τι ποσοστό είναι κρατήσεις των μισθών;

Γιατί έτσι όπως το λες εσύ και άλλοι (ή τέλος πάντων έτσι όπως το εκλαμβάνω), είναι σα να λέτε ότι σε ποσοστό 100% δεν πρέπει να δοθούν σε κανέναν ώστε να δοθούν σε κάτι σημαντικότερο.

• Super Moderators

Σκέψου ότι μόνο οι πρόωρες είναι κάπου στα 9 δις κάθε χρόνο.

Εννοείς πόσα από την σύνταξη προέρχονται από τις κρατήσεις όταν δούλευε και πόσα συμπληρώνει το κράτος? 

Ρε παιδί μου ναι, εντάξει, ας είναι και 39, άλλο θέλω να πω.

Ακούγεται δεξιά κι αριστερά αυτό το πράγμα, σα να λένε ας ψοφήσουν όλοι (μαζί και οι σύζυγοι για να μην παίρνουν ούτε εκείνοι), και ξαφνικά θα γεμίσουν τα ταμεία, problem solved κ.λπ..

Δεν αμφιβάλλω, απλά δεν ξέρω και τι ισχύει στ' αλήθεια.

Και ρωτάω σε τι ποσοστό είναι χρήματα που δεν τους ανήκουν για κανένα λόγο.

• Super Moderators

Λόγω του αναδιανομητικού ασφαλιστικού συστήματος που έχουμε, τα λεφτά που έδωσαν ουσιαστικά δεν υπάρχουν πια γιατί δώθηκαν σε παλιότερους συνταξιούχους. Αυτά που έδωσαν κι υποτίθεται ότι υπάρχουν σαν "διαθέσιμα" είναι οι εισφορές που δίνουν οι τωρινοί εργαζόμενοι, εισφορές όμως που είναι μικρότερες επειδή έχουν πέσει οι μισθοί κι επειδή είναι λιγότεροι οι εργαζόμενοι από ότι παλιότερα. Άρα για να μείνουν σταθερές οι συντάξεις το κράτος πρέπει να αναπληρώνει όλο και μεγαλύτερα ποσά, γι' αυτό έχουν αυξηθεί οι φόροι...

Όσο λίγα κι αν είναι αναλογικά τα πρόστιμα καλό είναι να έμπαιναν όπως και σε φοροδιαφυγες παρανομιες κλπ. Η γαιδουρια και η αναισθησια έχει φτάσει σε απίστευτο σημείο

Η άποψή μου πάντως είναι ότι αν κρίνω από τον εαυτό μου, το πιθανότερο είναι το κράξιμο να έχει θετικές προεκτάσεις.

Αν ας πούμε εγώ κάνω κάποια λάθη στην οδήγηση, και 1-2-3-5-10 με κράξουν, ε κάτι θα σημαίνει, δε μπορεί. Οπότε θα μπω στη διαδικασία να το επεξεργαστώ.

Αν τώρα μιλάμε για τα ζούδια που δεν παίρνουν χαμπάρι, εντάξει, είναι δύσκολη περίπτωση. Αλλά και το να μην κράξεις, δεν καταλαβαίνω πού και πώς βοηθά την κατάσταση.

• Like 3

Η άποψή μου πάντως είναι ότι αν κρίνω από τον εαυτό μου, το πιθανότερο είναι το κράξιμο να έχει θετικές προεκτάσεις.

Αν ας πούμε εγώ κάνω κάποια λάθη στην οδήγηση, και 1-2-3-5-10 με κράξουν, ε κάτι θα σημαίνει, δε μπορεί. Οπότε θα μπω στη διαδικασία να το επεξεργαστώ.

Αν τώρα μιλάμε για τα ζούδια που δεν παίρνουν χαμπάρι, εντάξει, είναι δύσκολη περίπτωση. Αλλά και το να μην κράξεις, δεν καταλαβαίνω πού και πώς βοηθά την κατάσταση.

Ακριβώς αυτό^^.

Στην αρχή το πιάνεις χαλαρά "τι κάνεις ρε φιλαράκι?", εκτός αν μόλις γλίτωσες από του χάρου τα δόντια... Πάντως και σε μένα, ότι κράξιμο (για μικρομαλακίες ευτυχώς) έφαγα, καλό μου έκανε.

• 1 μήνα μετά...

Ειδικά αυτές τις μέρες γίνεται χαμός έξω. Σε διαδρομές 10 λεπτών θα συναντήσεις τουλάχιστον 5 ανιδεους άχρηστους επικίνδυνους σταρχιδιστες που περνάνε κόκκινα παρκαρουν όπου βρουν, πάνε ανάποδα, σβηστά φώτα, καρακαξες που πιάνουν την αριστερή με 30 χλμ και μιλάνε στο κινητό κλπ Κόρνες και κράξιμο μπας και στρώσουν.

αυτους που κανουν παρανομιες, λαλακιες κλπ?

Παλαιοτερα ειχα μεγαλη υπομονη οτι κι αν εκαναν τωρα οχι

Εχω αρχισει και τους κραζω μολις δω οτι πανε διπλη σειρα στο φαναρι, σερνονται, σταματανε οπου βρουν, στριβουν χωρις φλας, πανε αντιθετα σε μονοδρομο, παρκαρουν μπροστα στην πυλωτη ..........

Νομιζω το να τη λες σε τετοιους ειναι ενα μαθημα να μην το ξανακανουν

Οσο τους αφηνουμε και λεμε δε βαριεσαι τοσο δε βελτιωνονται

Μεγάλωσες

• Like 2

• 2 μήνες μετά...

https://www.youtube.com/watch?v=fJVs6lilDB4

http://www.tilestwra.com/ellinas-odigos-katagrafi-se-vinteo-ta-kathimerina-egklimata-ton-ellinikon-dromon/

Η λάθος οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων οδηγών αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο, σε μία σειρά βίντεο που ανεβάζει στο youtube, ένας πολίτης ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε θύμα τροχαίου λόγω παραβίασης προτεραιότητας εκ μέρους άλλου οδηγού. Μετά από δύο χειρουργεία και πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο, αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα στο αυτοκίνητό του και να καταγράφει την εγκληματική συμπεριφορά κάποιων οδηγών στους ελληνικούς δρόμους.
  • Like 3

• Super Moderators

Δεν δικαιολογώ τον οδηγό, αλλά η λογική των ποδηλατών που ανέβαιναν δίπλα δίπλα κι όχι ο ένας πίσω από τον άλλο είναι τραγική...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...