YourTrueLegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αναρωτηθηκατε ποτε αν αυτοι οι τυποι οδηγουσαν ετσι στη Γερμανια πχ, αν θα αντιδρουσαν οι Γερμανοι; Εγω λοιπον σας λεω οτι δε ακουγοταν ουτε ενα κιχ. Και συντομα θα συμμορφονωταν κι ο πιθηκος της παρεας γιατι θα αντιλαμβανοταν οτι βρισκεται στον πολιτισμο κι οτι κατανταει δακτυλοδεικτουμενος (μεχρι φυσικα να εχει και αναλογες νομικες συνεπειες, αν το συνεχιζε). Αλλα τι να μας πουν και οι φλωροι και κρυοκωλοι Γερμανοι εμας... Αντιθετα, οσο πιο νοτια (δηλαδη σε πιο υποαναπτυκτους νοητικα-κοινωνικα λαους) κατεβαινετε, θα ακουτε τα κορναρισματα να αυξανονται, τις φιλονικιες ομοιως κλπ. Οποτε αυτο που μας λετε ειναι "γινε κι εσυ μερος της ζουγκλας, μπορεις!". Με το να μπαινετε στη διαδικασια τσακωμου με τους πιθηκους το μονο που κανετε ειναι να αυξανετε το ειδος τους και να τους δινετε την εντυπωση οτι βρισκονται στο φυσικο τους τοπο. Ανεξαρτητα ποιος εκανε την παπαρια οδηγωντας, στη συνεχεια ειστε και οι δυο σας ενα και το αυτο, χωρις καμια διαφορα, για εναν τριτο που θα σας ακουει απο μακρια. Τελος, καλες οι μαγκιες-κλανιες, παντα προσεδιδαν εναν διαφορετικου τυπου ανδρισμο στον Ελληνα, ειδικα στο δρομο, δωστου του Ελληνα μαγκιες και παρτου την ψυχη. Αλλα μια φορα θα πεσετε σε ψυχοπαθη που θα σας λυσει στα 2 για ενα κορναρισμα ή μια μουτζα. Τοτε θα το παρετε αλλιως αλλα με τον δυσκολο τροπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αναρωτηθηκατε ποτε αν αυτοι οι τυποι οδηγουσαν ετσι στη Γερμανια πχ, αν θα αντιδρουσαν οι Γερμανοι; Εγω λοιπον σας λεω οτι δε ακουγοταν ουτε ενα κιχ. Και συντομα θα συμμορφονωταν κι ο πιθηκος της παρεας γιατι θα αντιλαμβανοταν οτι βρισκεται στον πολιτισμο κι οτι κατανταει δακτυλοδεικτουμενος (μεχρι φυσικα να εχει και αναλογες νομικες συνεπειες, αν το συνεχιζε). Με το να μπαινετε στη διαδικασια τσακωμου με τους πιθηκους το μονο που κανετε ειναι να αυξανετε το ειδος τους και να τους δινετε την εντυπωση οτι βρισκονται στο φυσικο τους τοπο. Αντιθετα, οσο πιο νοτια (δηλαδη σε πιο υποαναπτυκτους νοητικα-κοινωνικα λαους) κατεβαινετε, θα ακουτε τα κορναρισματα να αυξανονται, τις φιλονικιες ομοιως κλπ. Οποτε αυτο που μας λετε ειναι "γινε κι εσυ μερος της ζουγκλας, μπορεις!". Τελος, καλες οι μαγκιες-κλανιες, παντα προσεδιδαν εναν διαφορετικου τυπου ανδρισμο στον Ελληνα, αλλα μια φορα θα πεσετε σε ψυχοπαθη που θα σας λυσει στα 2 για ενα κορναρισμα ή μια μουτζα. Τοτε θα το παρετε αλλιως αλλα με τον δυσκολο τροπο. Κι αν εμείς είμαστε περισσότερο ψυχοπαθεις απο τον εκάστοτε ψυχοπαθη πιθηκο που λες; Αν έχουμε διαθέσιμο κάνα "πολυεργαλειο" για τη δύσκολη ώρα; Υποθετικα πάντα μιλώντας. Εγώ αλήθεια δεν μπορώ να βλέπω παρκαρισμενα σε λεωφορους με τεράστιο μποτιλιαρισμα και την αστυνομία παρακάτω να τρώει σουβλακια. Θέλω να πάρω ένα niva να τους γρατσουνισω όλους. Το ιδιο κι αυτούς που χωνονται στα φανάρια. Τι άλλο μπορεί να γίνει για την περίπτωση τους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Κι αν εμείς είμαστε περισσότερο ψυχοπαθεις απο τον εκάστοτε ψυχοπαθη πιθηκο που λες; Αν έχουμε διαθέσιμο κάνα "πολυεργαλειο" για τη δύσκολη ώρα; Υποθετικα πάντα μιλώντας.Υποθετικα παντα μιλωντας, επιβεβαιωνεις οτι εγραψα. Ο οποιοσδηποτε μπορει να "φερει πιο βαρυ οπλισμο", οποτε ειναι θεμα εξοπλισμου (μαλακιας θα ελεγα εγω, να με συγχωρατε) τελικα για το ποιος θα επικρατησει στο δρομο. Ουτε δικαιου, ουτε αδικου. Ενω υπαρχει η επιλογη να αγνοεις τους πιθηκους οπως θα εκανε καθε πολιτισμενος ανθρωπος. Και σας φαινεται και φυσιολογικο. Νταξ' προσπαθω κι εγω να εξηγησω σε ελληνικο φορουμ τις βασικες αρχες του πολιτισμου. Παω να απλωσω τραχανα καλυτερα. Εγώ αλήθεια δεν μπορώ να βλέπω παρκαρισμενα σε λεωφορους με τεράστιο μποτιλιαρισμα και την αστυνομία παρακάτω να τρώει σουβλακια. Θέλω να πάρω ένα niva να τους γρατσουνισω όλους. Το ιδιο κι αυτούς που χωνονται στα φανάρια. Τι άλλο μπορεί να γίνει για την περίπτωση τους;Ουτε εγω μπορω. Αυτο δε σημαινει οτι θα καθομαι να τσακωνομαι με ολους. Προσπαθω ΕΝΕΡΓΑ να μην ανηκω στην κατηγορια τους κι ελπιζω οτι καποια στιγμη το οργανο θα τους βαλει στη θεση τους ή οτι η κοινωνια σιγα σιγα θα αρχισει να τους απομονωνει (βλεπε παραδειγμα Γερμανιας) με αποτελεσμα να αισθανονται απο μονοι τους μειονεκτικα και να αναθεωρουν. Αλλα προς το παρον η κοινωνια οχι μονο δεν τους απομονωνει, αλλα συμμετεχει στο μπαχαλακι που δημιουργουν στους δρομους και θεωρει μαλιστα οτι με το να τσακωνεσαι μαζι τους θα τους κανεις να σκεφτουν να οδηγουν καλυτερα... 2000 χρονια πισω λεμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Η αστυνομία δεν θα ασχοληθεί. Το ξεχνας αυτό. Μη ζεις με ψευδαισθησεις δηλαδή. Ο βαρυς εξοπλισμος είναι για άλλου είδους χρήση. Παράδειγμα φρέσκο: θειτσα πάει με 20 σε μονόδρομο και σταματαει σε κάθε στενό ενώ σε όλα έχουν οι άλλοι στοπ. Μετά απο πολύ διακριτική κορνιτσα, σταματάει στην ακρη και ανοίγει παράθυρο. "καλα τους ανθρώπους στο πεζοδρόμιο δεν τους είδες στο στενό? " "ναι, στο ένα στενό και ήταν στο πεζοδρόμιο.... Στο άλλο τι είχε?" "τιποτα αλλά με έχουν τρακαρει έτσι" Κάπου εκεί παίρνω ένα βλεμα σαν να μου μιλουσε αγελάδα και φεύγω, αυτές είναι κλινικα νεκρες περιπτώσεις. Σε μια τετοια περίπτωση ποια είναι η προτεινόμενη λύση; Να πάω 15 τετράγωνα με 20 και σταματωντας σε κάθε στενό που έχουν οι άλλοι στοπ αδιαμαρτυρητα; Να το παιξω τρελός αναβοσβηνοντας φωτα και κορνες μέχρι να κάνει στην άκρη και να σηκώθω να φυγω χωρίς να ασχοληθώ καν; Να την κραξω ουρλιαζοντας για να φοβηθεί περισσότερο από "οταν την είχαν τρακαρει" μπας και δεν παρακωλυει την κυκλοφορία των επόμενη φορά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Για να ειμαι ειλικρινης οι προσωπικες ιστοριες του καθενος στο δρομο, μου ειναι τελειως αδιαφορες. Εχω αλλες τοσες να αφηγηθω. Προτιμω επιχειρηματα, ή πιο σωστα αντεπιχειρηματα. Ενα απο αυτα ειναι το περι αστυνομιας στο οποιο και θα απαντησω. Το οτι δεν θα ασχοληθει δε δικαιοδοτει εμενα να παιρνω το νομο στα χερια μου για μη σοβαρο λογο (τυπου μπηκε μπροστα στο φαναρι). Ισα-ισα που η ανεπαρκεια του κρατους για την επιβολη της ταξης, επιβαλλει στον πολιτη να απομονωνει τους πιθηκους αντι να αυξανει σε πληθυσμο το ειδος τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Οταν ερθει καποιος και σου παρει τη σειρα στο ΙΚΑ στην τραπεζα κλπ θα του πεις κατι ή θα κανεις το κοροιδο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αν και το παραδειγμα σου ειναι τελειως λανθασμενο και δεν εχει σχεση με το "μπαινω μπροστα στο φαναρι" ή το τι γινεται στους δρομους, θα σου απαντησω. Σε ουρα υπηρεσιας μου εχει τυχει αυτο, και απευθυνθηκα στο ατομο που ηταν στο γκισε. Τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αν και το παραδειγμα σου ειναι τελειως λανθασμενο και δεν εχει σχεση με το "μπαινω μπροστα στο φαναρι" ή το τι γινεται στους δρομους, θα σου απαντησω. Σε ουρα υπηρεσιας μου εχει τυχει αυτο, και απευθυνθηκα στο ατομο που ηταν στο γκισε. Τοσο απλα. Φυσικα και εχει σχεση Τα ιδια ζωα που κανουν αυτα στους δρομους τα κανουν και παντου αλλου στη ζωη τους γιατι ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν και γιατι δεν τους τιμωρει κανεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ενα απο αυτα ειναι το περι αστυνομιας στο οποιο και θα απαντησω. Το οτι δεν θα ασχοληθει δε δικαιοδοτει εμενα να παιρνω το νομο στα χερια μου για μη σοβαρο λογο (τυπου μπηκε μπροστα στο φαναρι). Ισα-ισα που η ανεπαρκεια του κρατους για την επιβολη της ταξης, επιβαλλει στον πολιτη να απομονωνει τους πιθηκους αντι να αυξανει σε πληθυσμο το ειδος τους... Συμφωνώ. Ίσως οι πίθηκοι να νιώθουν ωραία όταν ασχολείσαι μαζί τους. Όταν όμως το φανάρι αφήνει 3-4 αυτοκίνητα, κρατάει 3 λεπτά κόκκινο και υπάρχει μια σειρά από 10 αυτοκίνητα, καταλαβαίνεις ότι για ένα και μόνο φανάρι φτάνω να κάνω 45 λεπτά τη διαδρομή αντί για 35 αν χώνονται σε κάθε κόκκινο και από 1-2 αυτοκίνητα. Μαζί με τα υπόλοιπα 8 (φανάρια), καθώς και τους δρόμους των 2 λωρίδων ανά κατεύθυνση που έχουν μετατραπεί σε μίας λωρίδας, ο χρόνος υπερδιπλασιάζεται από το φυσιολογικό! Και ως φυσιολογικό δεν εννοώ αυτό της Κυριακής 2 η ώρα το βράδυ... Οπότε εκεί, ναι, θα κράξω. Όσο με παίρνει, ίσως και περισσότερο απ' όσο με παίρνει κάποιες φορές. Δεν είναι θέμα "θέλω να πάρω το νόμο στα χέρια μου". Είναι θέμα ότι ως χαρακτήρας μου βαράει καμπανάκι αυτή η πανταχού παρούσα και επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά που βλέπω γύρω μου. Απλά δεν μπορώ οδηγώντας μισή ώρα να βλέπω 50 λάθος συμπεριφορές. Στην ερώτηση: "Εσύ δεν το κάνεις?" θα απαντήσω κατηγορηματικά ΟΧΙ. ΠΟΤΕ δεν έχω σταματήσει σε λεωφόρο πάνω, ακόμα και άτομο να έχω να αποβιβάσω, θα σταματήσω μόνο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να βγει και αυτό μόνο όταν είμαι σε εντελώς άγνωστη περιοχή που δεν γνωρίζω πού πάνε τα στενάκια. ΠΟΤΕ δεν έχω "πετάξει" το αυτοκίνητο όπου βρω, σε πεζοδρόμια, διαβάσεις αναπήρων και κάθε λογής ευφάνταστο σημείο. Αντίθετα προτιμώ να το αφήνω σε φυσιολογικές θέσεις, κι ας είναι 5 στενά πίσω και ας περπατήσω 5 λεπτά extra. Και ΠΟΤΕ δεν έχω χωθεί σε κόκκινο. Προτιμώ να περιμένω στη σειρά μου κι ας είναι αυτή μετά από 4 φανάρια. Σε διασταύρωση αν έχει κίνηση προτιμώ να την αφήνω ελεύθερη μπας και περάσει κανένας άνθρωπος που έρχεται κάθετα και πάει προς την άλλη κατεύθυνση. Ειδικά δε αν έχει φανάρι, μπαίνω στη διασταύρωση ΜΟΝΟ αν ξέρω ότι θα περάσω και δε θα σφηνώσω στη μέση λόγω κίνησης, καθυστερώντας τα άλλα ρεύματα/κατευθύνσεις. Σε αυτή την τελευταία περίπτωση, επειδή ρομπότ δεν είμαστε και δεν υπολογίζουμε πάντα σωστά τυχόν απότομο σταμάτημα του μπροστινού μας, αν κάποια στιγμή έχω ακινητοποιηθεί μπροστά σε κάθετο στενάκι λόγω κίνησης, νιώθω προκαταβολικά ΑΣΧΗΜΑ. Ειδικά δε αν υπάρχει αυτοκίνητο, ανοίγω παράθυρο και ζητάω προκαταβολικά ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Τόσο απλά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Φυσικα και εχει σχεση Τα ιδια ζωα που κανουν αυτα στους δρομους τα κανουν και παντου αλλου στη ζωη τους γιατι ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν και γιατι δεν τους τιμωρει κανεις Εγω παλι δεν πιστευω οτι η θειτσα που μου εφαγε τη σειρα στο γκισε παριστανει και τον ιπποτη της ασφαλτου στο δρομο, αλλα τελος παντων ακομα κι ετσι να ηταν, δεν ειναι δουλεια σου να τιμωρεις κανεναν. Ακομα και δουλεια σου να ηταν, ουδεμια σχεση με τιμωρια δεν εχει η ψευτομαγκια κι ο ψευτοτσαμπουκας στο φαναρι. Αρα δυο ειναι τα ενδεχομενα: 1. Ειτε εχετε μπλεξει τα μπουτια σας και νομιζετε οτι η μουτζα και οι κοκορομαχιες στο δρομο αποτελουν τιμωρια στον παραβατη, ενω στην ουσια δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο αποδοχη και συμμετοχη στη νοοτροπια του. 2. Ειτε απλως γουσταρετε να τρωγεστε και να πουλατε μαγκια στο δρομο by default και απλως πλασαρετε την συμπεριφορα σας ως αναγκαια για το καλο της κοινωνιας. Στην πραξη ειστε μερος του κακου, τιποτε περισσοτερο, τιποτε λιγοτερο. Εγω ως τριτος, οταν βλεπω 2 τυπους να τσακωνονται στο δρομο, το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι ποιος εκανε πρωτος την μλκια. Αυτο που βλεπω ειναι 2 ομοιους (βαλτε οτι χαρακτηρισμο θελετε εδω) να τρωγονται σαν τα κοκορια, τωρα ποιος το ξεκινησε, μικρη σημασια εχει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανενος η συμπεριφορα δεν θα με παραδειγματισει για να γινω καλυτερος οδηγος στο δρομο, οπως νομιζετε-ισχυριζεστε οτι καταφερνετε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Απέναντι από το σπίτι μου έχει δωρεάν πάρκινγκ 500 θέσεων. Ακόμα και σήμερα που είναι άδειο έρχονται και παρκαρουν κλείνοντας την πυλωτη μας και πάνω στο πεζοδρόμιο. Αυτό που κάνω είναι να τους αφήνω σημειώματα μπας και δεν το ξανακανουν. Παλιότερα είχα πάει σε παιδικούς αγώνες καράτε και ένας πιθηκας θεώρησε σκόπιμο να σηκωθεί όρθιος μπροστά στα κάγκελα εμποδιζοντας όσους κάθονταν να βλέπουν. Ένας του είπε να κάνει άκρη και ο πιθηκας του λέει όπου γουστάρω θα κάθομαι και αν θες να πάμε μέσα στο γήπεδο να πλακωθουμε. Αφού σηκωθηκαμε 3-4 και τον κραξαμε άγρια το βουλωσε κι έφυγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Η αστυνομία δεν θα ασχοληθεί. Το ξεχνας αυτό. Μη ζεις με ψευδαισθησεις δηλαδή. Ο βαρυς εξοπλισμος είναι για άλλου είδους χρήση. Παράδειγμα φρέσκο: θειτσα πάει με 20 σε μονόδρομο και σταματαει σε κάθε στενό ενώ σε όλα έχουν οι άλλοι στοπ. Μετά απο πολύ διακριτική κορνιτσα, σταματάει στην ακρη και ανοίγει παράθυρο. "καλα τους ανθρώπους στο πεζοδρόμιο δεν τους είδες στο στενό? " "ναι, στο ένα στενό και ήταν στο πεζοδρόμιο.... Στο άλλο τι είχε?" "τιποτα αλλά με έχουν τρακαρει έτσι" Κάπου εκεί παίρνω ένα βλεμα σαν να μου μιλουσε αγελάδα και φεύγω, αυτές είναι κλινικα νεκρες περιπτώσεις. Σε μια τετοια περίπτωση ποια είναι η προτεινόμενη λύση; Να πάω 15 τετράγωνα με 20 και σταματωντας σε κάθε στενό που έχουν οι άλλοι στοπ αδιαμαρτυρητα; Να το παιξω τρελός αναβοσβηνοντας φωτα και κορνες μέχρι να κάνει στην άκρη και να σηκώθω να φυγω χωρίς να ασχοληθώ καν; Να την κραξω ουρλιαζοντας για να φοβηθεί περισσότερο από "οταν την είχαν τρακαρει" μπας και δεν παρακωλυει την κυκλοφορία των επόμενη φορά; Kαλύτερα κάποιος να είναι πολύ προσεχτικός παρά να περνάει αέρα .Προσωπικά πάντα κόβω στα στενά και αν δεν έχω ορατότητα κόβω ακόμα περισσότερο ...με το μηχανάκι δεν το συζητάμε μπορεί σχεδόν να σταματήσω αν δεν έχω ορατότητα. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν πως να σταματήσουν σε ένα στοπ . Το μεγαλύτερο ποσοστό φρενάρει τελευταία στιγμή πετώντας λίγο την μούρη του αυτοκινήτου το οποίο είναι μέγα λάθος γιατί έτσι παραβιάζεις την προτεραιότητα. Το σωστό είναι να φρενάρεις λίγο πιο πριν από το στενό και μετά να αρχίσεις να κινείσαι με σχεδόν μηδενικά χιλιόμετρα ώσπου να έχεις τέλεια ορατότητα .Κακώς την είπες σε κάποια που ήταν ιδιαίτερα προσεχτική διότι στην ζούγκλα που κυκλοφορούμε έτσι πρέπει να κάνεις. Όσο για το κράξιμο που λέτε θεωρώ ότι τσάμπα χαλάς την ψυχική σου ηρεμία λίγοι άνθρωποι θα καταλάβουν το λάθος τους , οι περισσότεροι απλά θα σε αγνοήσουν η θα νευριασουν.Προφανώς και θα κορνάρεις όταν ο άλλος πάει να σε χτυπήσει ξερω γω αλλά μέχρι εκεί .Όσοι αγανακτούν και αρχίζουν και φωνάζουν σαν πιθήκια απλά δεν θα έπρεπε να πιάνουν στο χέρι τους τιμόνι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 μπλα μπλα μπλα Όσοι αγανακτούν και αρχίζουν και φωνάζουν σαν πιθήκια απλά δεν θα έπρεπε να πιάνουν στο χέρι τους τιμόνι . Μάλλον δεν πιστεύεις ότι βελτιώνεσαι όταν κάποιος στην λέει για την μαλακία που μόλις έκανες. Ή εσύ προσωπικά δεν το καταλαβαίνεις αμα στην λένε. Ο άνθρωπος δεν τα ξέρει όλα, ή δεν τα ξέρει όλα σωστά, η εμπειρία στα μαθαίνει και οι γύρω σου. 18 μαθήματα για δίπλωμα τι να πρωτοδείξουν. Το θέμα είναι να είσαι ανοιχτός στην κριτική. Εγώ και καντήλια ρίχνω σε μεγάλες ππριές αλλά και κορνάρω διπλοκοφτά σαν ευχαριστώ αμα μου δώσουν προτεραιότητα ή με διευκολύνουν σε προσπέραση (δεξί φλας και κόβουν λίγο ταχύτητα πχ). Το βλέπω, και όταν είμαι στην θέση τους και εγώ και ο πίσω βιάζεται, το κάνω, και με ευχαριστούν εξίσου. Δυστυχώς ο άνθρωπος μαθαίνει καλύτερα με το καρότο και μαστίγιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Είναι κάτι σκηνικά που δύσκολα μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια.Αλλος με κόκκινο στην διασταύρωση Κηφισού με Ιερά οδό έχει περάσει το φανάρι και περιμένει σχεδόν στο κέντρο της διασταύρωσης,μάλλον πήγε να περάσει με κόκκινο(Που ήδη έχει παραβιάσει).Να έχεις παλιό αμάξι και να του δώσεις μια καλή,να του σακατέψεις το αμάξι και να σε πληρώνει.Δεν θα το ξανακάνει.Αντε πες αυτό «τρώγεται»,απλά του κόρναρα περνώντας. Αλλη είναι δεξιά στον Κηφισό και τελευταία στιγμή κόβει τέρμα αριστερά μπαίνοντας μπροστά μου για να στρίψει να, βγεί εθνική ακριβώς πριν την διασταύρωση Κηφισού με Ιερά οδό 6+ το πρωί.Κατεβάζω παραθύρο και της λέω:Τελευταία στιγμή το θυμήθηκες να στρίψεις;Μην τα κάνεις αυτά,θα σκοτωθούμε.Ανεβοκατέβαζε το κεφάλι όσο της μιλούσα σαν χαζή,δεν καταδέχτηκε ούτε συγνώμη να ζητήσει.Σαν να μου έλεγε εντάξει,εντάξει έκανα λάθος.Τουλάχιστον δεν αντιμίλησε σαν μερικές που βρίζουν κιόλας. Κάτω απο το σπίτι μου στο στενό έχει Stop και κάποιοι που έρχονται απο τον μονόδρομο ερχόμενοι απο δεξιά μέσα στο στενό αντίθετα χωρίς να σταματήσουν καν.Βαριούνται να στρίψουν λίγα μέτρα παρακάτω.Πιο κάτω μερικά στενά πάλι σχεδόν το ίδιο απο τον ίδιο μονόδρομο μπαίνουν αντίθετα στο στενό.Δηλαδή πρέπει να είμαι σε επιφυλακή όταν κατεβαίνω απο το σπίτι μου μην μπεί ο μ@@@@ας και με χτυπήσει. Εχουμε σοβαρό πρόβλημα γενικής νοοτροπίας το οποίο ισχύει και στην οδήγηση.Το κράτος είναι σχεδόν ανύπαρκτο, θα έπρεπε να πέφτουν κεφάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το κράτος αυτό που κάνει για να μαζεύει λεφτά είναι να τη στήνει στο ribas και να γράφει όσους περνάνε με 90 αφού έχει βάλει όριο 50! και να κόβει τις συντάξεις από τους γερους,αντι να βάζει γενναία πρόστιμα σε κάθε είδους ανιδεο κτήνος που λαδωνει και κυκλοφορεί ελεύθερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις