Προς το περιεχόμενο

Κραζεις ?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτους που κανουν παρανομιες, λαλακιες κλπ?

Παλαιοτερα ειχα μεγαλη υπομονη οτι κι αν εκαναν τωρα οχι

Εχω αρχισει και τους κραζω μολις δω οτι πανε διπλη σειρα στο φαναρι, σερνονται, σταματανε οπου βρουν, στριβουν χωρις φλας, πανε αντιθετα σε μονοδρομο, παρκαρουν μπροστα στην πυλωτη ..........

Νομιζω το να τη λες σε τετοιους ειναι ενα μαθημα να μην το ξανακανουν

Οσο τους αφηνουμε και λεμε δε βαριεσαι τοσο δε βελτιωνονται

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο πρόσεχε μην πέσεις σε κανένα νευρικό με σιδερικο, γιατι τότε τα λόγια και ο τσαμπουκας πάνε περίπατο.

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 7

Εχεις δικιο σε αυτο αλλα γενικα οι μαλακες πληθαινουν στο δρομο στις τραπεζες στα σουπερ μαρκετ που πανε να σου φανε τη θεση κλπ

Καπως πρεπει να τους τη λεμε

Καποιες σελιδες στο facebook βλεπω οτι δημοσιευουν φωτογραφιες και βιντεο απο καραγκιοζηδες στους δρομους

Κατα ποσο ειναι επιτρεπτο αυτο ?

Αυτό μου θυμίζει τον φίλο μου που έκανε όταν ειμασταν μικροί 18-19 τον μάγκα και φώναζε σε άλλους που έκαναν μαλακιες μέχρι που κοντά στην βούλα στην παραλιακή του έβγαλε ένας από ένα cayenne ένα όπλο και του λέει μην ξαναμιλήσεις και δρομο.

Χεστηκε και έφυγε.

Από τοτε δεν μιλάει σε κανέναν και απλά κοιτάει την δουλεια του.

(Βέβαια εγώ κραζω όποιον κάνει χοντρες μαλακιες,τα περισσότερα ψιλολογια τα περναω στο ντουκου,δεν βάζει εύκολα μυαλό ο άλλος αν δεν την πάθει.)

• Like 3

αυτους που κανουν παρανομιες, λαλακιες κλπ?

Παλαιοτερα ειχα μεγαλη υπομονη οτι κι αν εκαναν τωρα οχι

Εχω αρχισει και τους κραζω μολις δω οτι πανε διπλη σειρα στο φαναρι, σερνονται, σταματανε οπου βρουν, στριβουν χωρις φλας, πανε αντιθετα σε μονοδρομο, παρκαρουν μπροστα στην πυλωτη ..........

Νομιζω το να τη λες σε τετοιους ειναι ενα μαθημα να μην το ξανακανουν

Οσο τους αφηνουμε και λεμε δε βαριεσαι τοσο δε βελτιωνονται

Θα σε απογοητευσω, αλλα με το να ξεκινας διαλογο-τσακωμους-βρισιδια με χαλβαδες, δεν θα πετυχεις και πολλα και σιγουρα δε θα τους βελτιωσεις την συμπεριφορα οδηγικη και μη.

Θα σας πω μία φάση πριν μερικά χρόνια, ουρά τα αυτοκίνητα στο φανάρι, ανάβει πράσινο, εννοείται ο τυπος δεν προλαβαίνει να φύγει ούτε με το τρίτο φανάρι, και αρχίζει τις κόρνες, μια, δύο, στην τρίτη ανοίγει την πόρτα ο μπροστινός πάει στο πίσω που κορναρε του χώνει δύο μπουνιές από το παράθυρο και χωρίς να πει τίποτα απολύτως ξανά μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει, κύριος

Αυτόν που έφαγε τις μπουνιές τον είχα στο μαγαζί κανένα μισαωρο με νερά και χυμους μέχρι να συνέλθει και να φύγει

Πιστεύω ότι μετά από αυτό πρέπει να ξηλωσε την κόρνα από το αυτοκίνητο του

• Like 5

Ερχεται ενας και σου μπαινει μπροστα στο φαναρι ή σου πεταγεται χωρις φλας

Δε λεω να παιζουμε ξυλο αλλα μια κορνα μια μουτζα κατι ?

Ναι κοιτα αναλογως ποσο θα με εκνευρισει ο αλλος μπορει να αντιδρασω σε καποιες περιτπωσεις.

Απλα δεν εχω σαν μπουσουλα να ασχολουμαι με οποιον κανει μλκιες στο δρομο. Η οποια οδηγικη πειρα εχω, με εχει διδαξει κατι τετοιους λακαμαδες ειναι καλυτερα να τους αφηνεις να πηγαινουν στο καλο του Θεου, μεχρι το επομενο φαναρι θα εχεις ξεχασει το γεγονος. Γενικως δεν αξιζει να μπλεκεις για αυτα τα 30 δευτερολεπτα που θα σε εκνευρισει ο καθε παπαρας για τον οποιο δεν ξερεις τι καπνο φουμαρει... Μια φορα θα πεσεις στον ψυχοπαθη που θα κατεβει κατω και θα σε λυσει για ενα κορναρισμα ή μια μουτζα. Ε δεν λεει. Δεν λεει γιατι οσες μουτζες και κορνες να ριξεις δεν θα τους αλλαξεις ουτε ως οδηγους ουτε και ως ανθρωπους. Ιδανικο σεναριο θα ηταν να μπορουσες να τους καταγγειλεις στην αστυνομια, αλλα αφενος στην Ελλαδα θα σε βαφτισουν ρουφιανο και αφεταιρου -παλι στην Ελλαδα- δεν προκειται να ασχοληθει η αστυνομια.

• Like 2

Εγώ είμαι 12 ώρες την ημέρα στο δρόμο, μην δίνεται σημασία σε κανέναν, πιθανόν θα έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα.... Προσοχή και το στόμα κλειστό.

• Like 4

Δεν κραζω επειδη δεν εχει νοημα. Εχω κραξει κατι παιδια της διας επειδη δεν σταματησαν εναν μαλακα που εφυγε με κοκκινι. Τελικα τον σταματησαν

Αν κάνουν μλκ#$@# σε μένα τότε ναι.

Τις περισσότερες φορές ένα αγριεμένο βλέμμα αρκεί, αν και πριν χρόνια είχα σκυλοβρίσει έναν επειδή έκανε γκαζιές με το μηχανάκι έξω από το σπίτι μου.. τα άκουσε, δεν έβγαλε μιλιά και έφυγε και άλλη 1 φόρα για παρκάρισμα πάνω στην αυλή του σπιτιού μου εκεί πήγαμε να παίξουμε μπουνιές.  

• Moderators

Σήμερα κόρναρα έναν που είχε σταματήσει στη δεξιά λωρίδα (εντός πόλης, 2 λωρίδες). Σε γνωστό σημείο που τα παρατάνε όπου να ναι γιατί έχει τράπεζες δίπλα και θέλουν να σηκώσουν λεφτά, λες και στενά μέσα δεν έχει για να παρκάρουν.

Μου κόρναρε πίσω.

Αμέσως σταμάτησα, έκανα όπισθεν και τον κοίταζα αρκετά δευτερόλεπτα με ένα δολοφονικό βλέμμα. Όχι να πάει να βγάλει λεφτά δεν πήγε, ούτε από το αμάξι δεν βγήκε. Έτσι Ελληνάρα μου, που νομίζεις ότι με alarm σταματάς πάνω στη λεωφόρο όπου γουστάρεις.

Συμπέρασμα: ΝΑΙ κράζεις. Και πολύ μάλιστα. Με τα ζώα που έχουμε καταντήσει... Φυσικά σε μερικές περιπτώσεις που εσύ κάνεις μ@λ@κία δέχεσαι και το κράξιμο αντίστοιχα.

ΥΓ: Μία φορά έκραξα έναν που πέρασε με κόκκινο. Σταμάτησε και μου έκανε τρελαμένος "είσαι για πολλές φάπες, μου κλέβουνε το σπίτι ρεεεεεεεεε και θες να περιμένω το κόκκινοοοοο?"  "-Ωχ, φύγε φύγε!" του απάντησα. Και έφυγε 2 φορές πιο τρελαμένος... Ποιος ξέρει αν απλά τρόλαρε... :P

• Like 4

Και τι πάει να πει του κλέβουνε το σπίτι!!!;;; Να με σκοτώσει δηλαδή επειδή δεν σκέφτηκε να πάρει την αστυνομία που στο κάτω κάτω της γραφής πιο γρήγορα θα 'φτανε;; :o

• Like 2

Συμπέρασμα: ΝΑΙ κράζεις. Και πολύ μάλιστα. Με τα ζώα που έχουμε καταντήσει... Φυσικά σε μερικές περιπτώσεις που εσύ κάνεις μ@λ@κία δέχεσαι και το κράξιμο αντίστοιχα.

Ακριβώς αυτό.

Κράζω όταν δω κάτι τραβηγμένο, αλλά δέχομαι και το κράξιμο όταν κάνω εγώ.

Ακόμα και να ξεχαστώ στο φανάρι (εξαιρετικά σπάνιο), ζητάω συγγνώμη απ' τους πίσω (σηκώνοντας το χέρι π.χ.), ακόμα κι αν δεν κορνάρουν/κράξουν.

• Like 1

Το σωστο αυτο ειναι

εχουμε γινει αδιαφορα οντα ολοι μας

οτι και να μας κανουν το δεχομαστε αδιαμαρτυρητα

αν ο αλλος κανει οτι γουσταρει και δεν του τη λεει κανεις θα αποκτηνωνεται  κι αλλο

Η πλακα ειναι οτι πολλοι και να εχουν αδικο πανε να στην πουνε αυτοι αν τους πεις τιποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...