Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mipad 2 - 2GB / 64GB Android = 201.99$ - Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Still too expensive imo. Καλύτερα λίγο παραπάνω, core m και windows.

Δεν ειναι και οτι πιο ευχρηστο ενα ταμπλετακι 8' με windows

Aν και φυσικα ολα ειναι υποκειμενικα.

Το mipad2 ειναι παρα πολυ καλο μηχανακι, και θεωρω οτι το αντροιντ του παει πολυ καλυτερα απο τα windows.

H τιμη ειναι πολυ καλη, εαν δεν ειχα το 16αρι θα το σκεφτομουν σοβαρα. 

Δημοσ.

Still too expensive imo. Καλύτερα λίγο παραπάνω, core m και windows.

Γενικά συμφωνώ μαζί σου, αν είσαι σ' αυτό το δίλημμα, καλύτερα να πας σε CoreM...αλλά γι αυτόν που θέλει Ανδροιδ + ποιότητα Χιαομι + κάτι ισχυρότερο του 8300, τότε το συγκεκριμένο είναι η καλύτερη λύση.

Εγώ βασικά είχα φτάσει να θεωρώ ότι δεν αξίζει κάτι πάνω από 160$ αν είναι με Ατομ, ανεξαρτήτως κατασκευής κτλ...και γενικά είχα κουραστεί με τους emmc και τους περιορισμούς τους...

...ειδικά όταν στα 270-280$ παίρνεις πολύ πλήρες μηχάνημα...με SSD, CoreM, Stylus κτλ

...ΑΛΛΑ έφαγα στη μούρη 4 συνεχόμενες προβληματικές ταμπλέτες Cube i9 κι είπα πως

- αφενός δεν ξαναγοράζω Cube (που κάνει συνήθως καλές προσφορές στους CoreM

- αφετέρου, πως καλύτερα να βολευτώ με Ατομ κι όσο φθηνότερα τόσο καλύτερα....

speaking of which....

Δεν ξέρω αν αξίζει να το γράψω χωριστά, αλλά το Everbuying δίνει το Teclast x98 Plus II στα 139.99$

http://www.everbuying.net/mail/2016/E1108.html?fullsite=true

http://www.everbuying.net/product1197371.html

Αν δεν είχα τσιμπήσει μόλις το Chuwi Hibook Pro σε καλή τιμή (180$ περίπου...μόνο λόγω OGS screen έδωσα περισσότερα χρήματα) θα επέστρεφα πρόθυμα στη πρώτη μου ουσιαστικά ταμπλέτα θεωρώντας πως τσάμπα κόπος και χρόνος ήταν η περιδιάβασή μου στις κινεζικές ταμπλέτες τα τελευταία 2 χρόνια απ' όταν τη πούλησα.

(Πρώτη Windows ταμπλέτα μου κι αγαπημένη ήταν η Teclast X98 Air II - ο Ζ3736F ήταν μάλιστα πιο γρήγορος στη πραγματικότητα από τον Ατομ 8300),

• Like 1
Δημοσ.

Στα 140$ έπαιζε χθες το Teclast x98 plus II με 4gb (κανονική τιμή κάπου στα 155$ ) οπότε το 2gb είναι πολύ ακριβό του everbuying κ δεν αξίζει σίγουρα. Εχω αγοράσει και τα δύο μοντέλα του teclast αυτού κ είναι αψογα, αν  εξαιρέσουμε ότι δεν υπάρχει φορτιστής στο κουτί τους :P Πολύ πιο stable από την πρώτη γενιά x98 plus και το x98 pro που έχω εγώ.

Σίγουρα κατα την γνώμη μου το xiaomi δεν αξίζει τόσα λεφτά. Είναι υπερκοστολογημένο με "ξεχασμένη τιμή". Τα 2Gb είναι περιοριστικά πλέον και αυτή  η τιμή παίζει από banggood με το κουπόνι του δεύτερου ποστ πάνω από 4 μήνες

• Like 1
Δημοσ.

vgiozo λιγο οφτοπικ αλλα

Ειναι οντως OGS το hibook pro ? Γιατι σε καποια reviews καποιοι λενε οτι ενα κενο υπαρχει και παλι. 

Επισης, εαν εχει καποια σημασια, εμπειρια αναλογη απο αυτη που ειχες εσυ με τα cube, ειχα εγω με 2 χ80προ teclast, ως που πηρα πισω τα λεφτα μου και ησυχασα. 

Γενικα παντως και σαν κατασκευη, το συγκεκριμενο teclast ισως ηταν το χειροτερο ταμπλετ που περασε απο τα χερια μου. 

Δημοσ.

Στα 140$ έπαιζε χθες το Teclast x98 plus II με 4gb (κανονική τιμή κάπου στα 155$ ) οπότε το 2gb είναι πολύ ακριβό του everbuying κ δεν αξίζει σίγουρα. Εχω αγοράσει και τα δύο μοντέλα του teclast αυτού κ είναι αψογα, αν  εξαιρέσουμε ότι δεν υπάρχει φορτιστής στο κουτί τους :P Πολύ πιο stable από την πρώτη γενιά x98 plus και το x98 pro που έχω εγώ.

Σίγουρα κατα την γνώμη μου το xiaomi δεν αξίζει τόσα λεφτά. Είναι υπερκοστολογημένο με "ξεχασμένη τιμή". Τα 2Gb είναι περιοριστικά πλέον και αυτή  η τιμή παίζει από banggood με το κουπόνι του δεύτερου ποστ πάνω από 4 μήνες

Έχοντας περάσει απο ATOM ταμπλέτες 2Gb > 4GB RAM θα έλεγα ότι δεν παρατήρησα βελτίωση με την αυξημένη μνήμη, ούτε σε παιχνίδια ούτε σε πλοήγηση...

...βρίσκουν τοίχο πριν φτάσουν να την αξιοποιήσουν / ο περιορισμός τους βρίσκεται αλλού, στον επεξεργαστή και στο αποθηκευτικό μέσο, τα 4γίγα για τη κατηγορία μού φαίνονταν περισσότερο προσπάθεια μάρκετινγκ, περισσότερο για να ξαναπουλήσουν το ίδιο προϊόν δεύτερη φορά.

...εννοείται πάντως, πως αν κάποιος βρει στα ίδια χρήματα την έκδοση με ενισχυμένο hardware, τη προτιμάει...

vgiozo λιγο οφτοπικ αλλα

Ειναι οντως OGS το hibook pro ? Γιατι σε καποια reviews καποιοι λενε οτι ενα κενο υπαρχει και παλι. 

Επισης, εαν εχει καποια σημασια, εμπειρια αναλογη απο αυτη που ειχες εσυ με τα cube, ειχα εγω με 2 χ80προ teclast, ως που πηρα πισω τα λεφτα μου και ησυχασα. 

Γενικα παντως και σαν κατασκευη, το συγκεκριμενο teclast ισως ηταν το χειροτερο ταμπλετ που περασε απο τα χερια μου. 

Ναι είναι OGS, έχω δει πολύ κοντινές φωτογραφίες και δεν υπάρχει κενό όπως στις non-laminated οθόνες...

Εγώ θα προτιμούσα να πάρω το Teclast Tbook 12 Pro, στις 12 ίντσες (πραγματικά αλλάζεις κατηγορία) και με OGS...

...αλλά ακόμη και στα 219$ που το βρήκα καλύτερη τιμή, ήταν πολύ κοντά στους CoreM για να αξίζει την επένδυση...και αυτές οι 4 συνεχόμενες αλλαγές όντως πόνεσαν...δεν είχα καν σκοπο να αγοράσω ταμπλέτα τώρα...έλεγα να περιμένω τα Χριστούγεννα για κάτι νέο...αλλά νταξ, τη πουλάμε αν βρεθεί κάτι αξιόλογο.

...οπότε αγόρασα τη φθηνότερη ταμπλέτα με OGS που βρήκα...

Δημοσ.

Έχοντας περάσει απο΄ταμπλέτες 2Gb > 4GB RAM θα έλεγα ότι δεν παρατήρησα βελτίωση με την αυξημένη μνήμη, ούτε σε παιχνίδια ούτε σε πλοήγηση...

+1 σε αυτό,

Ίσχυε στο 90% των tablets που είχαν 4gb και αυτό συνέβαινε στο android μόνο. Το αναφέρω γιατί το πρόβλημα το είχε και το δικό μου tablet. Αυτό πλέον έχει διορθωθεί στις καινούριες υλοποιήσεις (όπως το teclast x98 plus II). Φυσικά στα windows αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε ποτέ.

Δημοσ.

+1 σε αυτό,

Ίσχυε στο 90% των tablets που είχαν 4gb και αυτό συνέβαινε στο android μόνο. Το αναφέρω γιατί το πρόβλημα το είχε και το δικό μου tablet. Αυτό πλέον έχει διορθωθεί στις καινούριες υλοποιήσεις (όπως το teclast x98 plus II). Φυσικά στα windows αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε ποτέ.

Εγώ 99% χρησιμοποιούσα Windows και πάλι κι εκεί δεν είδα βελτίωση.

Δεν μιλάω για πρόβλημα εκμετάλλευσης της μνήμης, αλλά για πρακτική και υπολογίσιμη βελτίωση στις επιδόσεις κατά τη χρήση...

...όπως είπα οι ταμπλέτες δεν μπούκωναν από έλλειψη μνήμης, αλλά από τον επεξεργαστή και τον emmc...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ 99% χρησιμοποιούσα Windows και πάλι κι εκεί δεν είδα βελτίωση.

Δεν μιλάω για πρόβλημα εκμετάλλευσης της μνήμης, αλλά για πρακτική και υπολογίσιμη βελτίωση στις επιδόσεις κατά τη χρήση...

...όπως είπα οι ταμπλέτες δεν μπούκωναν από έλλειψη μνήμης, αλλά από τον επεξεργαστή και τον emmc...

Ο κύριος περιορισμός ήταν ο emmc. Ο επεξεργαστής ο z8300 έχει αρκετή δύναμη για να εκμεταλλευτεί τα 4gb.

Βέβαια εγώ κυρίως δούλευα με τον Z8500 όπου πετάει και τα 4gb του δίνουν πολύ αέρα, το αρνητικό είναι βέβαια η πολύ μικρή αυτονομία που έχει ο επεξεργαστής αυτός. Η αργή μνήμη βέβαια είναι αισθητή, ειδικά όταν κάποιος έχει δουλέψει ssd. Δεν το μπουκώνει όμως απλά είναι λίγο της υπομονής σε κάποιες λειτουργίες του :P

Ταμπλετ με τον Z8300 χρησιμοποίησα περιστασιακά μέχρι να τα στρώσω  πριν τα δώσω στους φίλους που τα αγόραζαν. Αλλά δεν παρατήρησα επεξεργαστικό περιορισμό (βέβαια πάντα από τα windows άλλαζα το power option profil σε High performance το οποίο defualt είναι κλειδωμένο και η διαφορά είναι τεράστια απλά. Χάνεις λίγο αυτονομία αλλά είναι σα να έχεις άλλο tablet από άποψη ταχύτητας.)

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν ειναι dual OS δεν νομιζω να ειναι δελεαρ τα 64GB.

Μια χαρα κανεις και την δουλεια σου με τα 32.

Στα αλλα ταμπλετ που λετε με dual OS τα 64 Gb ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

Προσπάθησα (και αγόρασα) πολλά tablets με Windows (και android) σε μια προσπάθεια να μην κουβαλάω μαζί μου laptop αλλά tablet - δυστυχώς όμως κανένα δεν κατάφερε να πάρει την θέση του laptop. Το καλύτερο πλάκα πλάκα ήταν και εμένα το πρώτο που πήρα... με Z3736F (ένα Chuwi Hi8) το οποίο ήταν πολύ γρήγορο και έκανε τα πάντα, αλλά η μπαταρία δεν κρατούσε όσο θα ήθελα και η οθόνη αφής δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβής. Από όσα άλλα δοκίμασα (Chuwi, Cube, Teclast κ.λ.π.), το Xiaomi με εντυπωσίασε από ποιότητα κατασκευής (είναι ίδιο με το iPAd Mini) αλλά είχε και αυτό τα θεματάκια του - ανέβαζε θερμοκρασία με αποτέλεσμα να χάνει σε ταχύτητα, η μπαταρία έπεφτε ακομα και σε sleep (και έσβηνε μετά από κάποια ώρα) και η ανάλυση της οθόνης του είναι λίγο περίεργη με αποτέλεσμα κάποια πράγματα σε κάποιες εφαρμογές να μην βγαίνουν σωστά (ίσως αυτό τώρα να διορθώθηκε, αλλά δεν το νομίζω).  Σε όλα τα παραπάνω μπαίνει και η τραγική εμπειρία αφής στα Windows 10 η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εμπειρία σε Android/IOS. Τελικά πήρα ένα iPad 4 Mini και ησύχασα... δεν ασχολούμαι ξανά με touch σε windows μέχρι να γίνουν πραγματικά touch τα windows.

Να προσθέσω εδώ ότι τα περισσότερα Windows Tablets που δοκίμασα (για να μην πω όλα) ξεφορτίζανε κατά την χρήση (youtube κ.λ.π.) γρηγορότερα από ότι φορτίζανε (ναι έχω καλούς φορτιστές και καλώδια και δοκίμασα πολλά, σε συνδυασμό με power meters)

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει κάποιο αντίστοιχο κουπόνι για την έκδοση Android με τα 16gb rom?

Αν μπεις απλά σε εκείνο το μοντέλο υπάρχει στην αρχή της περιγραφής το αντίστοιχο κουπόνι. 158,23$ βγαίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...