Προς το περιεχόμενο

Spot mechanic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σιγουρα αν το βρει ακαταλληλο δν τα κλαις αλλα καταλαβαινετε πως το εννοω!!

Αν κ πιστευω οτι καποια πραγματα που μπορει να βγαλει ενα αμαξι δν μπορει να τα δει κανεις!!

Ο έλεγχος γίνεται καθαρά για να δεις αν και τι θα χρειαστεί από αναλώσιμα αρχικά. Γενικά ένα αυτοκίνητο φαίνεται αν είναι προσεγμένο ή όχι, από κει και πέρα σίγουρα δε μπορείς να ξέρεις τι χρήση του έχει κάνει ο άλλος.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το αυτοκινητο το πουλησα εγω σε μαντρα 4000 ευρω.Ειναι εισαγωγης και οχι ελληνικο , δεν εχει service book , τα χλμ ειναι 142.000 (φαινεται και στις φωτογραφιες ) και ειναι 3πορτο

Ειναι 1/2006 και οχι απο πρωτο χερι

Ηρθε Ελλαδα τον 1/2016

Ξεχασε να γραψει οτι εχει αισθητηρες παρκαρισματος και φωτα xenon .

http://pantazis.car.gr/cars/view/8972625/

Κανενα αλλο σχολιο ......

Διορθωση : Τωρα το διορθωσε οτι ειναι εισαγωγης .Το εγραφε ελληνικο .Εχω κανε print screen που το ελεγε ελληνικο

Για ολα αυτα εχω αποδεικτικα στοιχεια .

Τώρα το είδα το 116.000 στο site.
  • Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη πριν λιγες μερες πηρα μεταχειρισμενο τους απευγα γιατι φοβαμαι μηπως τα κανουν πλακακια με τον ιδιοκτητη του αυτοκινητουειδικα αν ειναι εμπορος και δεν πουν την αληθεια για το αμαξι . Τους ειχα παρει τηλεφωνο και δεν μου αρεσε που απο την αρχη με ρωτησαν το ονομα του εμπορου.

Πηγα δικο μου μαστορα και το ελεγξε.

Έχω αγοράσει αμάξι και χρησιμοποιησα την spot mechanic . Ο λόγος είναι γιατί έχουν την πιο ολοκληρωμένη "τυποποιημένη" υπηρεσία ελέγχου . Κοιτάζουν τα πάντα . Οδηγούν και το αμάξι όπου το πιέζουν σε διάφορους τομείς .(βασική προυπόθεση για μένα για να αγοράσω οποιοδήποτε αμάξι ήταν να δεχτεί ο πωλητής το test drive αλλιώς ούτε με σφαίρες αγορά)

Μέχρι και έλεγχο για το αν έχει δεχτεί φανοποιεία κάνουν με ειδικό ψηφιακό παχύμετρο στρώματος βαφής .Ένδειξη τρακαρισμένου ΕΙΔΙΚΑ αν έχει βαφτεί σε δομικά σημεία όπως κολώνες .

Ήμουν παρόν . Βάλαν τον ιδιοκτήτη να υπογράψει ένα χαρτί όπου τους εξουσιοδοτεί και τους προστατεύει νομικά στο να πούν την όποια γνώμη τους για το αμάξι ακόμα και αν αυτή ακυρώσει την πώληση . Μάγκες !

Λοιπόν τα παιδιά κάνουν σοβαρή δουλειά έλεγχου που ήταν πάνω απο μια ώρα !  

Δεν είμαι άσχετος με μηχανολογικά αυτοκινήτου λόγω σπουδών οπότε καταλαβαίνετε ότι ήξερα τι έκανε ανα πάσα στιγμή . Οι άνθρωποι είναι ψείρες !

Το αμάξι που αγόρασα είναι ενα mitsubishi L200 4X4 Dual cab  2.5 D  του 2002 . Εντοπίσαν φυσιολογικές φθορές και προβλήματα όπου έπρεπε να επισκευαστούν (όπως ακρόμπαρο δεξί, χαλασμένη κόρνα, μικρή διαρροή στο κιβώτιο ταχυτήτων και στο διαφορικό) . Ότι εντόπισαν αυτά ήταν . Κανένα άλλο πρόβλημα δεν βρήκα στην πορεία όπου το οδηγώ τόσο καιρό . 

Πέρα απο την spot mechanic επειδή είναι μάστιγα πλέον τα εξωπραγματικά γυρισμένα χιλιόμετρα . Διασταυρώστε τα χιλιόμετρα του οχήματος απο τα service και το ΚΤΕΟ .

Μην εκπλαγείτε αν δείτε μοντέλο με 80.000 χλμ να έχει κάνει 200.000 χλμ πραγματικά !!!!

Φίλε μου δεν πουλάνε αυτοκίνητα απλά κάνουν τον ελενχο στο αμάξι που θέλεις να αγορασεις και το πας εκεί,σου κάνουν τον ελενχο,δινεις τα 60€ και σου στελνουν την αναφορά στο μαιλ σου.

Αν αξίζει να πας το μελλοντικό σου αμάξι να το τσεκαρουν; Αξίζει 100%

Εδω και μήνες πουλάνε αμάξια ελεγμένα και αγορασμένα απο αυτούς . 

https://www.spotawheel.gr/

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγω ετσι πιστευω αλλα εδωσα το link γι ανα δουμε τι μαλακιες λενε....Μαλιστα στο χαρτο του ΚΤΕΟ που μπκε Ελλαδα εγραφε 190.000 και  εμπορος μου ειχε πει αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια οτι γραφουν πιο πολλα χλμ για λιγοτερο τελωνειο .

Ισχύει, όχι όμως ακριβώς έτσι. Προτού εισαχθεί, "κατσαβιδώνεται" και περνούν πολλά παραπάνω. Αυτό φαίνεται 100% σ' ένα χαρτί. Στο χαρτί εκτελωνισμού.

η τακτική αυτή όμως έχει αμφίδρομο χαρακτήρα, αν ο υποψήφιος αγοραστής ξέρει να αναζητήσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Τα σύγχρονα έχω την εντύπωση ότι το γράφουν σε περισσότερα από ένα σημεία, εκτός του εγκεφάλου δηλαδή, στο κλειδί και σε κάποια άλλα σημεία. Πάντως τα χαρτιά του εκάστοτε ΚΤΕΟ από το ίδιο το ΚΤΕΟ νομίζω είναι η καλύτερη απόδειξη αλλά άντε πες να σου τα δώσουν.

Παραδείγματα:

VW Group - καταγράφονται και στο κλειδί (το γνώριζαν ελάχιστοι, το είδα ο ίδιος όταν πήγα για ανάκληση ένα POLO TDI και απλά διάβασε όλα τα στοιχεία από το κλειδί)

Mercedes - ο μύθος λέει σε 5-6 σημεία

Toyota - όλοι νόμιζαν σε ένα (ιδίως στα yaris) μέχρι που τσουπ, τα διαγνωστικά των κατά τόπους συνεργείων έπιαναν δυο ενδείξεις

Opel - το ίδιο με Toyota.

Και ούτω καθ' εξής.

Κάπου διάβασα ότι από 01/01/2017 το κτεο θα σου παρέχει αυτή την πληροφορία. Και μάλιστα τώρα που θυμάμαι στην auto marin. Στο θέμα που γράφει για το πως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα πραγματικά χιλιόμετρα

Ενδέχεται πλέον να αναγράφονται, στο χαρτί κάθε ΚΤΕΟ, όλα τα προηγούμενα περάσματα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από ΚΤΕΟ, είτε από το ίδιο κάθε φορά, είτε από διαφορετικά.

Αυτό που ήδη ισχύει, είναι η καταγραφή του τελευταίου ελέγχου (με Αριθμό δελτίου, ημ/νία), εφόσον το όχημα έχει περάσει κι άλλη φορά. Σ' αυτή την περίπτωση, αν τυχόν το όχημα έχει λιγότερα χιλιόμετρα, αυτό αναγράφεται στις παρατηρήσεις ξεκάθαρα.

• Moderators
Δημοσ.

Αν γίνει αυτό με το ΚΤΕΟ, σωθήκαμε! Θα γράφουν πλέον τα σωστά km τα περισσότερα αυτοκίνητα.

Αμήν!

• Like 1
Δημοσ.

Ε ερώτηση , θέλω να πάρω ένα Toyota με λίγα χιλιόμετρα, Εάν το πάω σε μια αντιπροσωπία θα μπορέσουν να δουν τα πραγματικά χιλιόμετρα;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα

Συγγνώμη που ξεθάβω αυτό το θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω

εάν έχει κάποιος εμπειρία από την spotawheel όσον αφορά την αγορά αυτοκινήτου

Είναι αξιόπιστοι??

Δημοσ.

Καλοι είναι αλλά να ξέρεις ότι πολλοί μαντράδες τους έχουν κάνει μπαν και δεν τους αφήνουν να ελέγξουν.

Για μένα ο έλεγχος που κάνουν δεν είναι ολοκληρωμένος βέβαια από τη στιγμή που το αμάξι δεν μπαίνει σε διαγνωστικό.

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης Γιάννης Platano είπε:
Κι εγω ετσι πιστευω αλλα εδωσα το link γι ανα δουμε τι μαλακιες λενε....Μαλιστα στο χαρτο του ΚΤΕΟ που μπκε Ελλαδα εγραφε 190.000 και  εμπορος μου ειχε πει αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια οτι γραφουν πιο πολλα χλμ για λιγοτερο τελωνειο .

Ισχύει, όχι όμως ακριβώς έτσι. Προτού εισαχθεί, "κατσαβιδώνεται" και περνούν πολλά παραπάνω. Αυτό φαίνεται 100% σ' ένα χαρτί. Στο χαρτί εκτελωνισμού.
η τακτική αυτή όμως έχει αμφίδρομο χαρακτήρα, αν ο υποψήφιος αγοραστής ξέρει να αναζητήσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου.
Ο χρήστης panos2171 είπε:
Τα σύγχρονα έχω την εντύπωση ότι το γράφουν σε περισσότερα από ένα σημεία, εκτός του εγκεφάλου δηλαδή, στο κλειδί και σε κάποια άλλα σημεία. Πάντως τα χαρτιά του εκάστοτε ΚΤΕΟ από το ίδιο το ΚΤΕΟ νομίζω είναι η καλύτερη απόδειξη αλλά άντε πες να σου τα δώσουν.
Παραδείγματα:
VW Group - καταγράφονται και στο κλειδί (το γνώριζαν ελάχιστοι, το είδα ο ίδιος όταν πήγα για ανάκληση ένα POLO TDI και απλά διάβασε όλα τα στοιχεία από το κλειδί)
Mercedes - ο μύθος λέει σε 5-6 σημεία
Toyota - όλοι νόμιζαν σε ένα (ιδίως στα yaris) μέχρι που τσουπ, τα διαγνωστικά των κατά τόπους συνεργείων έπιαναν δυο ενδείξεις
Opel - το ίδιο με Toyota.
Και ούτω καθ' εξής.

Ο χρήστης naperas είπε:
Κάπου διάβασα ότι από 01/01/2017 το κτεο θα σου παρέχει αυτή την πληροφορία. Και μάλιστα τώρα που θυμάμαι στην auto marin. Στο θέμα που γράφει για το πως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα πραγματικά χιλιόμετρα

Ενδέχεται πλέον να αναγράφονται, στο χαρτί κάθε ΚΤΕΟ, όλα τα προηγούμενα περάσματα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από ΚΤΕΟ, είτε από το ίδιο κάθε φορά, είτε από διαφορετικά.
Αυτό που ήδη ισχύει, είναι η καταγραφή του τελευταίου ελέγχου (με Αριθμό δελτίου, ημ/νία), εφόσον το όχημα έχει περάσει κι άλλη φορά. Σ' αυτή την περίπτωση, αν τυχόν το όχημα έχει λιγότερα χιλιόμετρα, αυτό αναγράφεται στις παρατηρήσεις ξεκάθαρα.

Ολα τα group vag πλεον καθως και πολλα αλλα καταγραφουν τα χιλιομετρα τουλαχιστον σε 3-4 σημεια...ΚΑΙ;;
Αυτος που θα τα γυρισει χαζος ειναι να τα γυρισει μονο απο το καντραν;
Προφανως και τα γυρνανε απο παντου.
Ο μονος τροπος να διαπιστωθει κατι τετοιο ειναι μονο μεσω κτεο η μονο μεσω αντιπροσωπιας εαν εκανε εκει service...

Δημοσ.

Αν ο τεχνικος δεν οδηγησει το αυτοκιητο δεν μπορει να εχει ολοκληρωμενη γνωμη για την κατασταση του.

Πηρα περυσι απο μαντρα ενα C1  αλλα μας αφησε και το οδηγησε ο τεχνικος και το σηκωσε και πανω .

Δημοσ.

Εμένα ένας μου χε πει θα δώσεις πρώτα προκαταβολή κ μετά θα το πας βόλτα..

δωστου 1 ευρω προκαταβολη και πηγαινε το :P

Δημοσ.

Επειδή σύντομα θα βάλω τη γκολφο για πούλημα, και βαριέμαι τη διαδικασία να τρέχω με κάθε @@αρα στο μηχανικό του γίνεται να βγάλω εγώ το χαρτί και να το δείχνω στους πιθανούς αγοραστές να ξεμπερδεύω?

Συνεχίζει να είναι 60€ και έρχονται στο χώρο του πελάτη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...