Προς το περιεχόμενο

Spot mechanic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/9/2019 στις 10:11 ΠΜ, paylidis είπε

Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί μερικοί δε κοιτάτε αμάξια απευθείας από ιδιώτες και τα παίρνετε με καπέλο από αυτούς...; 

Χλμ πάντως δε πιστεύω οτι κατεβάζουν, με είχαν προσεγγίσει για ένα μικρό που πουλάω με 40000 χλμ και μου είχαν εξηγήσει τον τρόπο που λειτουργούν (προωθούν  αμάξια ιδιωτών με έως 150000χλμ με ανάλογο καπέλο στην τιμή και ο ιδιοκτήτης πληρώνει τον έλεγχο 50€). Διαφωνώ με τον τρόπο λειτουργίας τους, αν θέλω αμάξι θα πάρω από ιδιώτη και θα το ελέγξω σε σοβαρό μάστορα και μέσω αντιπροσωπείας ΚΤΕΟ κλπ για χλμ  και τέλος...

Και εγώ ειδικά με τετοιες τιμές και επιτόκιο στην ουσια συμφέρει να πάρεις καινουργιο ακομα και 1000-2000 ευρω παραπανω να δωσεις στο τελος...

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Και εγώ ειδικά με τετοιες τιμές και επιτόκιο στην ουσια συμφέρει να πάρεις καινουργιο ακομα και 1000-2000 ευρω παραπανω να δωσεις στο τελος...

Το 6-7% επιτόκιο που δίνουν οι αντιπροσωπείες αυτή την στιγμή δεν έχει επαφή με το 13-14% των τραπεζών για μεταχειρισμένο αλλά στο καινούριο πληρώνεις και βιτρίνα...
Ας μην ξεφύγουμε όμως!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Να παραθέσω κ εγώ την εμπειρία μου Αφού είδα ότι υπάρχει το θρεντ κατά τύχη,για την spotmechanic Αλλά και τη spotawheel.

Το 2018 έκανα αγορά αυτοκινήτου από αυτούς με 5 χρόνια εγγύηση το οποίο προερχόταν από leasing(το έλεγξα,πριν την αγορα τι  ήταν για ποιον ήταν και αν είχε κανει έστω κ λίγο ρεντ,αλλά φαινόταν επιλεγμένο απ αυτούς καλα).μεχρι σήμερα είναι όλα έτσι όπως τα είχαν περιγράψει,χιλιόμετρα κατάσταση όλα.μια φορά τους χρειάστηκα για λογους εγγύησης και ήταν φιλικοί και ήξεραν πως και τι ήταν το αμάξι ακόμα και 2 χρόνια μετά.ακειβεια στην παράδοση,στον έλεγχο,με άφησαν να κάνω ότι θέλω σε οποίο συνεργείο θέλω και ότι έγραψε η αναφορά ήταν αλήθεια. 5/5 από εμένα,η τιμή να ξέρετε πέρα από ένα 500αρι κατω χωρίς να σου δίνουν εγγύηση δε πέφτει,ούτε δικαιολογίες του στυλ θέλει λάστιχα κάνει ρανει...ν τιμή είναι αυτή στην κατάσταση αυτή.

Φίλος που τους πούλησε Volvo xc90 με 10.000 χλμ 10ετιας,δεν ήταν τόσο τίμιοι Αλλά βρέθηκε αγοραστής για το θηρίο,κάτι ακατόρθωτο σαν ιδιώτης πλέον.. 

Τέλος η spotmechanic,τους κάλεσα για λογαριασμό φίλου να ελέγξουν 2 208,απ το ένα έφαγαν άκυρο λόγο του εμπόρου.ο ιδιώτης και 2ος μετά χαράς δέχτηκε,ήταν εκεί στην ώρα τους ακριβεστατοι,λόγο Βιβλίου σε ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ συνεργείο επικοινώνησαν με το συνεργείο,ότι είδαν έστεκε όντως..λιγααααακιιιι το εσωτερικό τους ξέφυγε Αλλά αναμενόμενο,αν δεν το θες για δικό σου λεπτομέριες σου ξεφεύγουν..είχε αρκετά χλμ για 2 χρόνων,είχε  γράψει σημείωση ο μηχανικός ότι έχουν γίνει σε αυτοκινητοδρομο κυρίως εξωτερικό και από κάτω φωτο το αυτοκίνητο στην Ισπανία που είχαν φτάσει οδικός τα "Πρώην" αφεντικά του 208 😂😂

Οπότε από εμένα είναι Ναι και οι δύο υπηρεσίες και ευτυχώς δεν μπερδεύονται όπως κάποιες κακές γλώσσες λένε,δηλαδή να σου βγάζουν σκαρτο για να πουλήσουν δικό τους της spotawheel ούτε καν σου προτείνουν ότι έχουν κάτι παρεμφερή!

Επίσης αν σας ρωτήσουν σε ποιον έμπορο πρέπει να πάνε για τον έλεγχο,ρωτάνε γιατί είναι τόσα πολλά τα λαμόγια που τους διώχνουν (όταν έψαχνα σε μάντρες ήμουν μπροστά σε σκηνικό στην αρχή της καριέρας τους που τους έδιωξαν κλοτσιδων)

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι σε αναζήτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 10ετίας και διάβασα σχεδόν όλο το νήμα επί τροχάδην.

Τελικά που καταλήγουμε; Εμπιστευόμαστε τον έλεγχο από την spot mechanic ή την spot wheel; Ή προτιμάμε την αντιπροσωπεία -Nissan εν προκειμένω;

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι σε αναζήτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 10ετίας και διάβασα σχεδόν όλο το νήμα επί τροχάδην.

Τελικά που καταλήγουμε; Εμπιστευόμαστε τον έλεγχο από την spot mechanic ή την spot wheel; Ή προτιμάμε την αντιπροσωπεία -Nissan εν προκειμένω;

Οι απόψεις διστανταί πλέον . Εάν διαβάσεις και στο διαδίκτυο , πλέον κάνουν και οι ίδιοι εμπόριο μεταχειρισμένων με ότι μπορεί να συνεπάγεται στήν τελική αξιολόγηση , οι περίσσότεροι δεν τούς δέχονται .

Πάντως εγω που πήρα μεταχειρισμένο Mazda6  πήγα σε δικό μου συνεργείο για έλεγχο . ~30€ στοιχίζει ο έλεγχος . 

Προσωπικά θα πήγαινα ειτε σε αντιπροσωπεία για να δούν όλο το ιστορικό 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα σε όλους.

πηγαινε σε ενα δικο σου εμπιστο συνεργειο θα δώσεις 20-30 ευρω και ξεγνοιασες... εναλλακτικα αντιπροσωπεία γυρω στο 50αρικο που το βλεπει κ λαμαρινας κ μηχανικος κ ηλεκτρολογος... σε καποιες αντιπροσωπείες μάλιστα σου επιστρέφουν το ποσο του ελεγχου σε επομενο σερβις σε εργασία (για να σε τσιμπησουν σαν πελατη)...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Οπως ειπαν πριν αν μπορεις να το πας σε δικο σου συνεργειο ειναι οτι καλυτερο.

Εγω αγορασα πριν μερικες μερες μεταχειρισμενο, ο εμπορος (αντιπροσωπεια) μου εβαλε και ΔΟΚ να το παω οπου θελω, το εκανα εγω μια βολτα αλλα επειδη δεν ειχα χρονο και ηταν μακρυα το συνεργειο μου εστειλα μηχανικο (οχι spotawaheel για τους οποιους δεν εχω την καλυτερη εντυπωση, οχι οτι ειναι απατεωνες βεβαια) ο οποιος κανει αντιστοιχη δουλεια και εχω καλες εντυποωσεις 2-3 φορες που τον εχω παρει

Το αυτοκινητο ειχε βαμενο φτερο και πορτα (μου το ειχε πει ηδη ο εμπορος) και ο συγκεκριμενος μονο που δεν το ελυσε για να συγουρευτει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο

Απλα συνοψιζοντας, πρωτα συνεργειο της επιλογης σου, μετα μηχανικος τυπου spotmechanic 

Επισης επειδη τους τελευταιους μηνες που ψαχνω αυτοκινητο ειδα παρα πολλα εαν ο εμπορος λεει μα μου για ελεγχο απλα φυγετε.

Οσοι ειναι σωστοι θα σου δωσουν πινακιδες ΔΟΚ να το πας οπου θελεις (ΟΛΟΙ οι εμποροι εχουν)

Κυκλοφορουν απειρα σαπακια και εισαγωγης με 10χ χιλιομετρα.

Μεχρι και αυτοκινητο ειδα το οποιο πρεπει να ειχε πλημυρισει ολοκληρο (ειχαν σκουριασει μεχρι και οι βιδες που δενουν το καθισμα)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, imr είπε

Οπως ειπαν πριν αν μπορεις να το πας σε δικο σου συνεργειο ειναι οτι καλυτερο.

Εγω αγορασα πριν μερικες μερες μεταχειρισμενο, ο εμπορος (αντιπροσωπεια) μου εβαλε και ΔΟΚ να το παω οπου θελω, το εκανα εγω μια βολτα αλλα επειδη δεν ειχα χρονο και ηταν μακρυα το συνεργειο μου εστειλα μηχανικο (οχι spotawaheel για τους οποιους δεν εχω την καλυτερη εντυπωση, οχι οτι ειναι απατεωνες βεβαια) ο οποιος κανει αντιστοιχη δουλεια και εχω καλες εντυποωσεις 2-3 φορες που τον εχω παρει

Το αυτοκινητο ειχε βαμενο φτερο και πορτα (μου το ειχε πει ηδη ο εμπορος) και ο συγκεκριμενος μονο που δεν το ελυσε για να συγουρευτει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο

Απλα συνοψιζοντας, πρωτα συνεργειο της επιλογης σου, μετα μηχανικος τυπου spotmechanic 

Επισης επειδη τους τελευταιους μηνες που ψαχνω αυτοκινητο ειδα παρα πολλα εαν ο εμπορος λεει μα μου για ελεγχο απλα φυγετε.

Οσοι ειναι σωστοι θα σου δωσουν πινακιδες ΔΟΚ να το πας οπου θελεις (ΟΛΟΙ οι εμποροι εχουν)

Κυκλοφορουν απειρα σαπακια και εισαγωγης με 10χ χιλιομετρα.

Μεχρι και αυτοκινητο ειδα το οποιο πρεπει να ειχε πλημυρισει ολοκληρο (ειχαν σκουριασει μεχρι και οι βιδες που δενουν το καθισμα)

Αυτό είχα δει και εγώ σε έμπορο σε αμάξι 8-ετίας και μου έλεγε οτι όλα σκουριάζουν (τι λες ρε μεγάλε), φυσικά βρήκε χίλιες δύο δικαιολογίες για να μην το πάμε για έλεγχο και πήγα παρακάτω...

ΥΓ. Για μένα πλέον όποιος δεν σου λέει έλεγχο όπου και από όποιον θες βρομάει...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Αυτό είχα δει και εγώ σε έμπορο σε αμάξι 8-ετίας και μου έλεγε οτι όλα σκουριάζουν (τι λες ρε μεγάλε), φυσικά βρήκε χίλιες δύο δικαιολογίες για να μην το πάμε για έλεγχο και πήγα παρακάτω...

ΥΓ. Για μένα πλέον όποιος δεν σου λέει έλεγχο όπου και από όποιον θες βρομάει...

Το οποίο βέβαια το πούλησε μέσα σε μια εβδομάδα. Ήταν εισαγωγής από Ιταλία αγνώστου χιλιομέτρων και γενικά σε τραγική κατάσταση. Αλλά το πιο φτηνό στο car.

Δημοσ.

Πάντως για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και στο δικό μου αυτοκίνητο μόλις 3 ετών που το έχω από καινούριο έχουν σκουριάσει οι βίδες του καθίσματος. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι όποιος δεν επιτρέπει να πάει το αυτοκίνητο για έλεγχο σε συνεργείο η ζητάει προκαταβολή για αυτό πρέπει να απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...